Sevgili konusu

Kizlar sevgili konusunu cok kafaya takıyorum ben neden boyleyim nasil duzelirim artik dusunmek istemiyorum inanin ya kimseyi istemiyorum ama Duygusal istegim var
sımdı sen bu kafadayken ne ıstedıgını bılmezken depresyonda mısın karamsar mısın daha bellı degılken bı sevgılın olursa ona acırım.. sen bı ıyıles bı gıt bakalım psıkolog falan ne dıycek. nasılsın neyın var 2 cumleden dr da anlamazdı kı bız hıc anlamayız.

Psikolog yeterince sevgi gormedigimden dedi

Bu şekilde hissedersen yanlış seçimler yaparsın. Boşluğu doldurmak için yanlış insanlarla hatalara düşersin. Bunun yerine kurslara git, sosyalleş, kitap oku, şiir yaz. Hobi edin kendine. Odağını değiştirmen lazım.

Ne zamandır böyle düşünüyorsunuz son ilişkiniz kötü mü bitti ?

Hem kafaya takıyorsunuz hem düşünmek istemiyorsunuz hem kimseyi istemiyorsunuz ama duygusal boşluktasınız.. Valla biz ne desek boş doğru insan karşına çıkmadan bu karışıklığı çözemezsin gibi

İstiyordum aslinda ama erkeklere guvenim kalmadı

Içinde çok yoğun bir değersizlik duygusu var. Kendi kendine değer vermediğin için, ailenden alamadığın değeri bir ilişki ile telafi etmeye çalışıyorsun. Ilişki bağımlılığı deniyor buna. Youtube da bu konuyla ilgili bir sürü video var. Dinleyip en azından farkındalık kazanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…