Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı sen bu kafadayken ne ıstedıgını bılmezken depresyonda mısın karamsar mısın daha bellı degılken bı sevgılın olursa ona acırım.. sen bı ıyıles bı gıt bakalım psıkolog falan ne dıycek. nasılsın neyın var 2 cumleden dr da anlamazdı kı bız hıc anlamayız.Kizlar sevgili konusunu cok kafaya takıyorum ben neden boyleyim nasil duzelirim artik dusunmek istemiyorum inanin ya kimseyi istemiyorum ama Duygusal istegim var
Psikolog yeterince sevgi gormedigimden dedisımdı sen bu kafadayken ne ıstedıgını bılmezken depresyonda mısın karamsar mısın daha bellı degılken bı sevgılın olursa ona acırım.. sen bı ıyıles bı gıt bakalım psıkolog falan ne dıycek. nasılsın neyın var 2 cumleden dr da anlamazdı kı bız hıc anlamayız.
Gidiyorum zaten neden begenmedim attin kiDok to ra git
Bık tıkGidiyorum zaten neden begenmedim attin ki
Ben sana küsüm.Otrera sen doktorsun begenmedim atcagina yorum yapsan ya
Hem kafaya takıyorsunuz hem düşünmek istemiyorsunuz hem kimseyi istemiyorsunuz ama duygusal boşluktasınız.. Valla biz ne desek boş doğru insan karşına çıkmadan bu karışıklığı çözemezsin gibi
Evet kotu bittiNe zamandır böyle düşünüyorsunuz son ilişkiniz kötü mü bitti ?
kızı tıptan soğuttun yet-herOtrera sen doktorsun begenmedim atcagina yorum yapsan ya