Sevgili konusu?

Ya rainy ne zaman standartlarini yükselttin? En son "erkek olsun taştan olsun yine de bulayım" diyordun, şimdi mühendis istiyorsun.
Valla mühendisi de denedim, doktoru da..kafası Sayisala çok basan erkeklerle benim frekansim tutmuyor. En iyi anlaştığım hep öğretmenler oldu. Muhtemelen şimdiki anaokul ogretmenine de nikahı basacam şefkatli erkek meslekleri bana daha çekici geliyor

Kizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Neden mühendis kiz başka meslek olmaz mı pilot doktor fln bak bu kadar düşük tutma standartlarini

Mühendis koca kontenjanları doldu canım malesef bu yıl psikologlarla eşleştirmişler o yüzden başka bir meslekten koca bak derim boş geçme tercih sırası önemli
Ben o kontenjanı doldurdum asdf yazılımcı -pdrci eşleşmesi yaptık asddff

Kizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Sevgili bulsan da aynısın sen ya.bu sefer de daha iyisini isteyip isyan etmeye başlıyorsun kalıplaşmış artık bizim karamsar bakiş açımız.istediklerimiz olsa bile değişeceğimizi sanmıyorum.seviyoruz sanki biraz bu durumu.

Yaa var mı yakında bisiler

Canim bende sayisalciyim o yuzden ilgim var iyi hayirli olsun canim

Tanıdığım tüm erkek öğretmenler odun ya. Sen nerede buldun şefkatli erkek öğretmeni Allah Allah ayrıca rainy her zaman erkek konusunda seçici. Zeki olacak, yakışıklı olacak, uzun olacak. Bir de mühendis olacak. Bu yeni açıldı gerçi

Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum

Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum
Beni kocamla o zamanki yurt arkadaşım olan görümcem tanıştırdı arkadaşları bir araştır bakalım fazla abileri var mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…