- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Vanessaydı oSevgilim 15 bin maaş alıyor kuzenim zengin koca buldu diyen kimdi kızlar ya?
Ay teşekkür ederimVanessaydı ohatta en son 1000₺ cukkalamıstı çocuktan
Vanessa. Sen kimdin?Sevgilim 15 bin maaş alıyor kuzenim zengin koca buldu diyen kimdi kızlar ya?
Nick değiştirdim sevgilim öğrenme aşamasına geldi ya o yüzden boşver.Vanessa. Sen kimdin?
Neden mühendis kiz başka meslek olmaz mı pilot doktor fln bak bu kadar düşük tutma standartlariniKizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Tamam tamam buldum zaten.Nick değiştirdim sevgilim öğrenme aşamasına geldi ya o yüzden boşver.
Ben o kontenjanı doldurdum asdf yazılımcı -pdrci eşleşmesi yaptık asddffMühendis koca kontenjanları doldu canım malesef bu yıl psikologlarla eşleştirmişler o yüzden başka bir meslekten koca bak derim boş geçme tercih sırası önemli
Sevgili bulsan da aynısın sen ya.bu sefer de daha iyisini isteyip isyan etmeye başlıyorsunKizlar herkes muhendis bulup evleniyor. Internettende deniyorum ama hic bana gore biri yok. Bulanlar nasil buluyor bana mi denk gelmiyor anlamadim. Moralim bozuk ne olacak boyle bilmiyorum?
Yaa var mı yakında bisilerYa rainy ne zaman standartlarini yükselttin? En son "erkek olsun taştan olsun yine de bulayım" diyordun, şimdi mühendis istiyorsun.
Valla mühendisi de denedim, doktoru da..kafası Sayisala çok basan erkeklerle benim frekansim tutmuyor. En iyi anlaştığım hep öğretmenler oldu. Muhtemelen şimdiki anaokul ogretmenine de nikahı basacamşefkatli erkek meslekleri bana daha çekici geliyor
Canim bende sayisalciyim o yuzden ilgim varYa rainy ne zaman standartlarini yükselttin? En son "erkek olsun taştan olsun yine de bulayım" diyordun, şimdi mühendis istiyorsun.
Valla mühendisi de denedim, doktoru da..kafası Sayisala çok basan erkeklerle benim frekansim tutmuyor. En iyi anlaştığım hep öğretmenler oldu. Muhtemelen şimdiki anaokul ogretmenine de nikahı basacamşefkatli erkek meslekleri bana daha çekici geliyor
Tanıdığım tüm erkek öğretmenler odun ya. Sen nerede buldun şefkatli erkek öğretmeni Allah AllahYa rainy ne zaman standartlarini yükselttin? En son "erkek olsun taştan olsun yine de bulayım" diyordun, şimdi mühendis istiyorsun.
Beni nite kucumsedin simdiÇok zorlarsa bulur ya bazılarının eq’su çok düşük oluyor.
Evet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustumTanıdığım tüm erkek öğretmenler odun ya. Sen nerede buldun şefkatli erkek öğretmeni Allah Allahayrıca rainy her zaman erkek konusunda seçici. Zeki olacak, yakışıklı olacak, uzun olacak. Bir de mühendis olacak. Bu yeni açıldı gerçi
Beni kocamla o zamanki yurt arkadaşım olan görümcem tanıştırdı arkadaşları bir araştır bakalım fazla abileri var mıymışEvet seciciyim canim erkek olsun farketmez desem zaten birini bulmustum
Haha oda olur ama nereden bulcamk8Neden mühendis kiz başka meslek olmaz mı pilot doktor fln bak bu kadar düşük tutma standartlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?