Sevgili miyiz değil miyiz muallak bir durumdayım

Lalolaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
2
0
1
Selam hanımlar. Siteye daha yeni kaydoldum günlerdir beni şüpheye düşüren bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

Bundan bir kaç hafta önce yeni bir işe başladım. Ve iş yerinden benden pozisyon olarak yüksekte olan bir bey ile aramızda bir şeyler başladı. Atak genelde kendisinden gelse de ben de geri çekilmedim ben de hoşlandığım için karşılık verdim elimi tutma, omzuma yaslandığında geri çekilmeme gibi. Fakat sorun şu ki oturup bu konu hakkında konuşacak her hangi bir fırsatımız olmadı. Hasta olduğunda çorba yapıp ilaç filan alıp götürmüşlüğümde var dediğine göre bu da onu çok etkilemiş. Fakat şu an biz neyiz anlamıyorum. İş yerinde ise zaman zaman gözgöze geliyoruz, bazen ufak göz kırpmalar gibi şeyler oluyor.

Bu tarz ikili ilişkilerde taktik strateji gibi şeylerden anlayan birisi değilimdir. Nasıl hissediyorsam öyle yaparım. Ve insanları daraltmak gibi bir huyum da yoktur. İkimizin de yoğun çalıştığını biliyorum. Evde olduğumuz zamanlarda sürekli mesaj ile rahatsız etmiyorum. Ya da her an bir mesaj beklentisi içinde de değilim.

Yakınlaşma boyutunda bir tık ilerleme yaşanmış olabilir. (Öpüştük kısacası)

Fakat ben şu an bilmiyorum biz neyiz, bunu nasıl dile getirebilirim bir şeylere zorlamadan ve çok da isterik görünmeden?

Bundan önce en son 2 sene kadar önce bir ilişkim olmuştu ve daha önceki tüm ilişkilerimde de erkek arkadaşlarım hep uzun zamandır tanıdığım insanlardı. İlişki bittiğinde hem bir arkadaş hem de bir sevgili kaybedildiği için bir sonrakinde böyle bir hata yapmayacağımı, beğendiğim biri ile arkadaş olmayacağımı söylemiştim kendime. Öyle de oldu fakat bu şekilde de kişiyi de çok fazla tanımadığım için niyeti nedir ne değildir tam olarak anlayamıyorum şu an. Uzun olduğu için üzgünüm. Umarım tavsiye ve fikirleriniz ile bana yardımcı olabilirsiniz. İlk yazık olduğu için biraz zorlandım umarım anlaşılır olmuştur.

İş dışında düzenli konuşuyor musunuz?
Takılıyorsunuz gibi algıladım ben

İş dışında düzenli konuşuyor musunuz?
Takılıyorsunuz gibi algıladım ben
Yani şöyle gece çalıştığımız için sabaha karşı evlere gidiyoruz iş saatine kadar da dinlenmek ve uyumakla geçiyor. Bir şeyler konuşuyoruz fakat sürekli bir mesaj, hoşbeş, ay işte uyandım günaydın , işe gidiyorum, yoldayım gibi bir konuşma geçmiyor. Genelde söylenmesi gereken bir şey varsa ancak o şekilde. Hayır ilgisini de hissettiriyor aslında böyle sürekli üzerimde gözler filan hissediyorum ama işte takılmak olsun istemiyorum bu ilişkiyi. Orada tökezliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha bir kaç hafta önce işe başlayıp bu kadar kolay hızla yakınlaşma sağlanmış bir ilişkinin isme ihtiyacı kalmamış zaten.. en azından ciddi anlamda..

Back
X