sevgili olamadık arkadaş kalamadık o benim şefim ne yapıcam ben? :(

Kadinlar cok tehlikeli varliklar bazen bu konudada anliyoruz.evlisin her ne kadar kagit uzerindede olsa bir sorumlulugun var.kocandan daha vakitli dimi bu adam.sef nasilsa kapagi buna atayim eskiyi birakayim .is arkadaslarimida satayim adamin gozune gireyim mantigindasin.bide gelmis bana umut verdi diyorsun.erkekler boledir işte anacim guvenmicen.tek akilli sen degilsin.

Adam seni laf taşı diye kullanmış, işi bitince de başka birime göndermiş. Üstelik evlisin ve hala intikam alacağım falan diyorsun.

Konu neresinden tutsan elinde kalıyor.

Beim tahminim, kedisine hoş görümek, yaklaşmak için ispiyonculuk yapmışsınız. Şefiniz de bir süre verdiğiniz hizmetlerden dolayı ilgili gibi görünmüş. Şimdi de başından atmak istiyor. Başkalarına ilgi göstermesi gayet normal geliyor bana.

Siz adama muhbirlik yapmışsınız o da bunu kullanmış.ayrıca muhbirlik yapmanız hiç etik bir davranış değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamin gozune girmek icin kendi arkadaslarinizi ispiyonlamissiniz. Yeteri kadar basit gorunmussunuz gozune. Bi de intikam derdine dusup iyice basitlestirmeyin kendinizi. Onunuze bakin.

samsung

bu tip iş yerlerinde illa bir muhbirlik durumu oluyor.

şefin aklınca uyanık.
seni ispiyon işi için kullanmış.

bu kadar basit.

defnehan arkAdaşım aylar önce yazdığım mesajımı beğenmişsin...tam ihtiyacım olan mesajı okumuşum şu an sayende teşekkürler

Kusura bakmada sirf adamdan hoslaniyorsun diye laf yetistirmen cok cirkin ..

Ayrica neyin intikamini alacaksin ? Adam seni aldatmamis bisey yapmamis.

1-2 haftalık bir yakınlaşma için bu duygusal modun biraz fazla değil mi?O da bunu farketmiş olacak ki,kendini senden uzaklaştırmış.Yani bir insan birinden hoşlanır,tanımaya çalışır,tanıdıkça kendine uymadığını hissedip uzaklaşabilir.Seni kadırmamış,oyalamamış.Bence işine gücüne odaklan.Ağırlığını koy.Diğer şeflerin neyse ona da öyle ol.Ve hiçbirşeklide iş için dahi olsa mesaj atma.

İşini odaklan, duygularını hatta nefretini bile kontrol et. Hiç tanımıyormuşçasına iş dışında da laf atma...

Konu eskiymiş de bence aldatmayla falan ilgisi yok. Adam onun hakkında söylenilenleri öğrenmiş göndermiş. Ben bunda duygusal bir şey göremedim.

Kac yasinda bu sef? Sen ne kadar süre evli kaldin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…