- Konu Sahibi kucukpiraye
Yine de bilemiyorum. İnsan oğlu iyice şeytan oldu. Kendilerini gizleyebiliyorlar. Sosyal medyada ise haydi haydi gizler kendini. Ben korkardım şahsen.sosyal medya sağolsun stalklayabiliyoruz artık herşeyi bende baktım baya zaten. yok evli değil. Benimde evlenip boşandığımı bilmiyor. hiç eskilerden konuşmadık ve bende kendiliğimden söylemeye gerek duymadım..Sabıkalı değil çünkü doktor. psikopat gibide görünmüyor. sadece biraz duygusal gibi. tabi bende hiç hiç bişey bilmeden bunları bilmeden en başta yatagıma almadım. tamam bi gün görüştük ondan önce ama baya oturduk neredeysse bir tam gün muhabbet ettik gezdik. Yok üzerine düşmem ben sevgili olmasakta olur. ama böyle duygusallıkla fuckbuddy arasında kalan bi ilişki olunca o duygusallık kısmı beni etkiliyo bazen bişey hissedecek gibi oluyorum .bari tam fuckbuddylik olsa olacaksada napayım..
Siz sosyal medyada her durumunuzu yazıyor iseniz boşanma durumunuzu öğrenmiştir. Yazmıyorsanız bilemeyebilir. Aynı şekilde o da yazmaz bilemeyebilirsiniz hayatını.
Mesleğine sakin duruşuna aldanıp sonucunda gerçek yüzünü gördüğüm insanlar oldu. Bence dikkatli adım atın.
Siz ondan iyice hoşlanmaya başlamışsınız sanki. Bağlanip kopamayacak gibi bir izlenim veriyorsunuz. Umarım bu ilişki istediğiniz gibi ilerler. Mutlu olursunuz. Ben kuruntu yapıyorumdur inşallah.