- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Hayir madem ciddi dusunmuyor musun eskisine don bari onunla yasa. Bunun daha ne cikacagi belli degil. Aman neyse banane. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi sure bu konuda fenerbahcenin isi ne die baktim salak salakÇok degil şundan 1 sene önce bana sorsan fb nedir diye fenerbahçe derdim yeminle![]()
Çok degil şundan 1 sene önce bana sorsan fb nedir diye fenerbahçe derdim yeminle![]()
Bilmem degil de onun kisaltmasi oldugu nerden gelcek aklimiza biri acik yazmista ordan caktim ben sahsenSürekli ben bilmem böyle şeyler ay aman aman yazmanizin amaci niye konuyu işgal ediyorsunuz?
Aslinda çok istiyorum ama.... hemde çok.
işte onu demek istiyorum, bu kadar istediğin birini, elinde fırsat da varken erteliyorsan orda başka muallaklar var demektir, çünkü cinsel çekim öyle bişey ki zincire vursan tutamazsın.
çok açsın, canın pasta istiyor, çıldırıyorsun pasta diye, ve biri önüne en güzelinden pasta koyuyor, ama yemyorsun, neden?
toplumsal baskı mı? korku mu? yoksa yaşadığın açlık sadece duygusal açlık ve o pastanın senin duygusal açlığını bastırmayacağını mı düşünüyosun?
seninkinden çok farklı olsa da ben de eşimle, biz sevgiliyiz demeden fiziksel yakınlaşmalar yaşadım. hiçbir zaman da ay niye yaptım ki bunu demedim, istedim yaptım, üstüne de hiç kafa yormamıştım açıkcası.
ama sen istiyorsun, yapmıyorsun, kafa yoruyorsun, bu demek oluyor ki duygusal olarak bunu yaşamaya hazır değilsin. ya beklentini düşür, ya başkalarıyla takıl, kendini yıpratma.
O zaman bunu es geç. Duygularını ele geçirmeyecek biriyle denersin.Toplumsal baski ile alakasi yok ben özgür bir kadınım, ayaklari uzerine basan.
Korkum : ya uzulursem korkusu... duygusaligima guvenemiyorum.
Yine soyluyorum girismeyin.Toplumsal baski ile alakasi yok ben özgür bir kadınım, ayaklari uzerine basan.
Korkum : ya uzulursem korkusu... duygusaligima guvenemiyorum.
Katılıyorum. Üzülecek diye dusunuyorum.Yine soyluyorum girismeyin.
Bu tip iliskiler duygusal kadinlara gore degil.
Adamdan beklentilerini deniz seviyesinde tutabileceğine emin misin? Değilse hiç bulaşma, tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor.
Ayol senden 2 yaş büyüğüm bekarim bizimki can değil patlıcan mı? Ama gelgelim evlenmeden olmaz olamaazzz. günah bi kere. 1 saat sonra ölmeyeceğimizin garantisi var mı?
Konu sahibi gunahini sevabini sormamis farkindaysaniz.Ayol senden 2 yaş büyüğüm bekarim bizimki can değil patlıcan mı? Ama gelgelim evlenmeden olmaz olamaazzz. günah bi kere. 1 saat sonra ölmeyeceğimizin garantisi var mı?
Cinsellik içeren konular genelde cinselik bölümünde oluyor ayni kişi cümle degisikligi ile ayni konuyu acmis.Bu konuda ne var ki onaydan geçemeyecek?