Sevgili olmaktan bağlanmaktan korkan erkek

ruzgarrr92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
25
5
1
5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?

Sizden hoşlansa “Kendime nasıl yakınlaştırabilirim?” diye düşünüp buraya konu açmazdınız emin olun. Kendince böyle bir bahane bulmuş.

Öff çekmeyin şöylelerinin nazını
Yakın olmak istiyorsa kendi olsun
Kaldırmayın totolarını eskinin hesabını yenisine kesenlerin

5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
Marsta koloni kurulacak ama şu martavallara hala inananlar var.

Onun türkçesi "bi sevişelim, merak ettim" dir.

Edit: eski konunuza baktım adam "keko" nun bayrak sallayanı zaten. Bu sosyal yapıya dahil olanlara yorum yapmıyorum. Üstteki yazdıklarımı umursamayın.

sen niye onun peşinde koşuyorsun ki ? Normal arkadaş kalın hemen sevgili olmak zorunda değilsiniz hem arkadaşlık döneminde biraz tanımış olursun ki Kafanda eski leri artıları oluşturur acele etme...

Sana bağlanası yoktur onun. Şu klasik erkek yalanlarını yemeseniz keşke artık.

Kızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?

Şu düşük profilin mi peşinden koşuyorsun sen gerçekten? O kadar mı yokluktasın?

Şu düşük profilin mi peşinden koşuyorsun sen gerçekten? O kadar mı yokluktasın?
Konu sahibide aynı yapıda büyük ihtimal. Bu profilin kadını da çok ne yazıkki.

O konuda dikkat ederseniz kekoluğu farkedince kaçmak yerine "acaba bu paylaşımları benim içinmi yapıyor? Ümitleniyorum." demiş.

O dediğin erkek türk filmlerinde oluyor. Gerçek hayat kaba tabirle sorumluluk almadan kârı kız götürmeye çalışan karaktersizler var sadece.

amaan yine bir ergenlik hezeyanı daha. cidden böyle bi tiple uğraşmayı düşünüyorsan ya hayatın boynca gördüğün tek erkek o ve aşırı yokluktasın ya da kendine bela arıyorsun.

Gerçekten 5 yıllık ilişkiden aldatılıp çıktıysa ve üzerinden çok zaman geçmediyse zaten bir ilişkiye başlamanız yanlış olur durduk yere başınıza iş almayın

Siz ona nasıl güveneceksiniz? Sevgili olmaktan korkan adamla nasıl sevgili olacaksınız? Bağlanmak istemeyen adama nasıl bağlanacaksınız? Bu ne cesaret? Bırakın da o sizi ikna etmeye uğraşsın.

Kendinize nasıl mı yakınlaştırırsınız? Of off tüketmeyin şu güzel yaşlarınızı.
Size içi atarsa zaten sizin için çaba harcar.

Bu da peşimden koş demenin başka şekli sanırım.

1. İhtimal; aklında, kalbinde yada hayatında biri var.
2. İhtimal; isim koymadan takılmak istiyor ki sıkıldığında rahat çekip gitsin.

Uğraşmayın böyle “ıssız adamlar”la.

Mayıs ayında da bir konunuz var "ilişkiye hazır değilmiş" diye. Aynı kişi mi bu?

Eğer oysa boşuna bekliyorsunuz. Adam oyalıyor sizi.
Eğer bu yeni biriyse yine boşuna bekliyorsunuz. Adam oyalıyor sizi.

Üzgünüm ama bu adamdan size yar, çocuklarınıza abidas haşortmanlı şahinci baba olmaz.

sizi begenmemis ve hoslanmamis.

bu da klasik erkek bahanesi. kirmakta istememis. buna basvurmus. zorlamayin bence.
bunun bi tik ustu kirilan kalbiniz olur.

Back
X