Sevgili olmamız imkansızmış

İste kotu olab kisim sende basindan beri ne yapman gerektiginu biliyorsun ama ona karsi hislerinden dolayi konduramiyorsun cok kere benim de basima geldi bu yuzden ne yapman gerektigini bile bile acabalari sorgulayip burada bi anti tez ariyorsun ama malesef oyle olmuyor duygusal yaklasma bu konuya ben de kk da actigim son konuyla ve aldigim yorumlarla baslamadan bitirdim. Bi erkegi kazanmAk icin kendinden odun verme eksilirsin
Benim yasadiklarimi sen de yasamissin ve cok da guzel ozetlemissin. ne yazik ki biz kizlar cok fazla duygusal yaklasiyoruz erkekler cok maddeci... ne kadar seversem seveyim asla kendimden odun vermeyi istemem, dusunmem bile. Oyle inancli, amaci evlilik olan biri gibi kendini lanse edince beni kendine bagladi diyebilirim, sonra da malum hoslanmadigim seyler olunca da kendimi geriye cekmekte biraz zorlandim, zamanla asiliyor ama sadece zaman iste...

Hımmm o zaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum. :) Gönen - Vesile
Neden armağan ettiğimi şarkının bu sözlerinden anlayabilirsin :)
"Gidenler yüreğimize yenilerini çağırır
Sevene bir şey olmaz "

Bu arada dileklerin için çok teşekkür ediyorum. ♥
:)Cok Tesekkur ederim, cok incesin.♥ Sozleri de cuk diye oturmus gercekten.. :)

Geçerken uğradım:1::1::1::1:.. canım açıkca seni elinde tutmak istemiş ,arkadaş olarak görüşelim demiş çünkü;
Arkadaş olursanız senin ona karışma hakkın yok,başka kızlarla da görüşebilir,
Arkadaş olursanız kıskanma,neden aramadın deme hakkın da yok,
Arkadaş olursanız başkasını sevme ihtimalin de yok,çünkü aklında kalmayı başaracak,
Arkadaş olursanız sevgili boşluğunu da giderirsin..

Ama arkadaş olursanız senin bundan kazancın ne canım ?

aynen öle tam ben yazacaktım benzer şeyleri...

daha onceki topigini bilmiyorum, ama anlasilan seni bir nevi kontrol altina almaya calismayi dusunmus..( arkadas olarak kalirsan ne yapdigini, ne ettigini bilir, yeni erkek arkadas su bu) bence ayrilipda zadece bir arkadas kalmak cok sacma cunku buyuk duygular icersinde olman gerekiyor suan, onu deliler gibi seviyorsun ama zadece arkadassin ve bu seni mahfeder ve surekli aci cekersin. Uzak kalmak demekle en dogrusunu yapmissin ayrica seni denediyse sansini denemek istedi hani bazi arkadaslarin dedigi gibi orda kendi gonlunun istedigi gibi yasayacak ama senide bir kenarda tutacak burda..
bence bu askin pesini burak, cunku hayirli olsadaydi bir kopukluk olmayacakdi bir yerlerde ve Allahin sevdigi bir kulmussunki seni olacaklardan koruyor. Amma sen ila bir neden ariyacaksan, demekki kendi canin istiyor bir bella. Eyer o cocuk seni sevseydi koca turkiyede ismi yokdu? o cocuk kendisi ile pilanlari varki oraya gidiyor ve bu pilanin icinde sen mahlesef yoksun tatlim... o yuzden kafan karismazsina izin verme..ve gururlu ol!.. ben olsam bir daha asla onu deliler gibi sevsemde cevap bile vermezdim....

bana da güven verici gelmedi.. Biz de çok duyduk " dışarıda kadın çok istesem bulurum. ama ben senle yaşamak istiyorum.." Kendini fazla zeki sanmış bu kusura bakma ama.. 2 aylık ilişkide konu nasıl cinselliğe geliyor ve istekler ortaya dökülüyor anlamıyorum.. ben eski kafalı değilim fakat 3 günde de düşüncesini açıkça söyleyen kişiye de zerre kadar güvenmezdim.. bu benim fikrimm..

( Ay sanki kendim yaşamışım gibi sinirlendim bana noluyosa:):36:

canım madem kotu nıyetlı degıldı de ,ne dıye bu acıklamayı sana haftalar sonra yapıyor ?

zamanın da neden nıyetının kotu olmadıgını yanlıs anlasıldıgını ıfade etmemıs de nıye sımdı boyle bır acıklama ?

madem sızın sevgılı olmanız ımkansız ,ne dıye tekrardan hayatına gırmeye calısıp aklını karıstırıyormus ?

ayrıca arkadas kalmak ıstedıgını belırtırken senın onayını almısmı da kendı kendıne gelın guvey oluyor ,bu kendınden

emin tavırların amacı da ne ımıs !

canım benım durumu ozetlersek ,bu cocugun amacı senı yedek lıstesın de tutmak .

arkadas kalacak kı ıstedıgı zaman hayatına bırılerı gırsın cıksın ,sen de ona hesap sorma ,malum arkadassınız ya:ssz:

tabı kız fılan olmaz ıse dırek sana gerı donus yapacaktır ,nasılsa arkadassınız yaa senın aklın hep onda olacaktır .

bu cocuga tavız verme derım .bırak ne hali varsa gorsun :41:

Merhabalar yine ben...:(
onceki konumu okuyanlar bilirler, simdiki konum yine ayni kisi ama bu defa farkli..
En son biz ayrildiktan sonra; yani ona beni basit kiz olarak gordugu icin cok kirildigimi ve boyle birseye asla
izin vermeyecegimi, amacinin baska oldugunu soyledim ve biraz da sert ciktim tabi hakli oldugumu dusunuyorum bu konuda..
Neyse, gunler gunleri kovaladi ve bana birgun nasilsin? diye bir msj atti. Sonra onu yanlis anladigimi, amaci o olsaymis disarda
birsuru kadin varmis ve onlarla birlikte olurmus ama o sadece beni istemismis, benim kotulugumu istemezmis vs.. seklinde niyetinin kotu olmadigini anlatan bir msj daha atti
. Sonra ben de dayanamadim ve cvp verdim, biraz fazla sert ciktigimi ama elimde olmadigini falan soyledim. O da bana isyerinde yasadigi sorunlari ileri surdu. Suan bin turlu derdim var ve ask en son dusunecegim sey dedi. calistigi isyerinden parasini alamadigi icin ayrilcakmis ve Irak'a calismaya gidecekmis. Bundan sonra arkadas olarak goursecekmisiz bizim sevgili olmamiz imkansizmis.

Sebep olarak ise tartismalarimizi ve benim onun hakkinda soyledigim kelimeler(kizlari kandirmaya calisan sapik demistim) ona iftiralar atmisim oyle soyluyor ve bu yuzden artik biraraya gelemezmisiz. Onune bak kendi hayatini yasa beni de bekleme ama sadece arkadas gibi gorusuruz sevgili olsak aklim sende kalir orda kafami isime vermek zorundayim, aklim sende kalirsa olmaz dedi.

Ben de zaten arkadas olarak bile gorusecegimizi dusunmuyorum ve beklemeyi de... Sizce bu dusuncelerinin ve eylemlerinin ardinda yatan sebep ne olabilir cok merak ediyorum. Bazen diyorum kendi kendime: bu cocuk aslinda kotu niyetli degil mi oyle olsa neden halen arkadas gibi goruselim diyor bana diye soruyorum ve kafam corba oldu. Bazen de duygusal anima denk geliyor pisman oluyorum vs.. vs.. ornekler cogaliyor kafamda. Disardan bakildiginda konudan ve konunun kahramanindan cok sey anlasilabilir ama kafam oyle doldu ki, artik hic birsey anlamiyorum ve neden anlamadigima da sasiyorum gercekten.. Sizlerin engin tecrubelerine ve gorus acilariniza cok ihtiyacim var ve yine yardimlarinizi benden esirgemezseniz cok minnettar ve duaciniz olurum. Simdiden cok tesekkur ederim! :(

Bu adamın niyeti bozuktu, hala da bozuk :47: Sana hem msj atıyor yok iste yanlış anladın, vs. (ki yanlış alamak icin bu adamı aptal olmak lazım), bakıyor ki sen yumuşamissin " e iste artık sevgili olamayız, arkadas kalalım ehi ehi". Bu ne yaw sanki sen adamdan dönüp te özür dilemişsin :37: Adamdaki taktiklere bak sen, aklınca ucundan kıyısından hayatına sokulacak, senin kafanı karıştıracak, sen de kanacaksin sonunda ve adam nihai amacına ulaşacak :47: Uyanığa bak sen ya! Hatta sunu da söyleyim belki su çalışmak icin İrak'a gitme olayı bile yalandır, seni daha çabuk oltaya getirMek icin olabilir, hani biz kadin milleti duygusaliz ya, "ay vah vah uzaklara da gidecek şimdi, duR daha çok bağlanalım birbirimize" gibi bir kafa karışıklığına kapılıp istediği durumu yaratmak istiyor olabilir :27: Anacim bu adam bildigin Nuri Alco :27: hiiic bulaşma...

Son düzenleme:
Klasik capkin erkek modeli.

Onceki konunu biliyorum. Bence mesajin sebebi yoklama cekmek.

Eger sen 'pismanim, tamam kabul ediyorum beraber olmayi' deseydin, baliklama atlayacakti.

Bunlari duyamadigi icin arkadas kalalim demis. Zaten arkadas da kalmaz boyle tipler. Sadece olay, bu cumleyi kullanmayi gerektirdigi icin oyle soylemistir.

Sen bunu sil defterden guzelim. Bundan sana hayir gelmeyecegi iliskinizin en basindan belliydi zaten.

Maskesını çıkarmıs gecmıs karsına nıyetını anlatmıs, gerı tepmışsin..Destur çekmişsin...İstediği olmadı ya, Şimdi masum ayaklarına yatıpta yanlıs dusunmus oldugunu sana empoze etmeye calısıyo..Gorunuse gore kafanızı karıstırmayıda başarmış.Böyle olursa gerı donersenız ıstedıgını alması kolaylasacak..Zaten bır ayagım kapıda alarmınıda vermiş.Pişmanlık duygusu,Kaybetme korkusu,Panik hale getırıp kızların zayıf noktasından faydalanacak Çakal...Ağına takılırsanız kaybedersınız..

Yada baktı sende istediği potansıyel yok..Olmaz senle ama arkadaş kalalım demek çevremde takıl yarın bi gün fıkrın degısırse benı bulman kolay olsun..

Kendısıne benden selam soyleyın bide deyınki ''Ayıdan post;Senden bana dost olmaz!!'' :o)

Son düzenleme:
arkadas olarak bile gorusecegimizi dusunmuyorum ve beklemeyi de...

Arkadaş kimdir?

Kötü zamanlarınızda size destek olan, mutlu anlarınızı paylaşan, sorun yaratan değil, sorunlarınızı çözen, menfaatlerini, hazlarını sizden geri planda tutan kişi...

Adamın yaptıkları arkadaş tanımına ters... Elbette arkadaş olarak bile görüşülmez böylesiyle...

Ayrıca bu adama nasıl kendini dünyanın merkezinde hissettirdiyseniz yaptığı yanlışlara rağmen ses vermekten bile korkacağı yerde sizinle arkadaş olarak kalmayı bile lütuf gibi lanse ediyor. Allah akıl fikir versin eski erkek arkadaşınıza....

keske hiç umursamasaydın attığı mesajı. bayan tatlımın da dediği gibi sevgi herşeye yetmiyor güven ve saygı olmalı bi ilişkide. daha önce senine birlikte olma konusunda zorladıysa ki bu yeni bi ilişki için hiç hafif birsey değil kesinlikle geri dönmemelisin. zaten o da suan için arkadas olmak istiyormus. bunun olası sebebi de kendini yalnız hissediyor olmasıdır. bence sen kendi iradene göre davranmalısın. onun istediğinde yanında ol istemediğinde de geri çekil olmaz böyle. hem daha önce denemişsiniz olmamıs ikinci defa denemeye luzum yok gibi. hem bir kitap iki defa okunmaz. daha cok yaralar seni. sakın ha yanlış anlama bu dediklerimi sana yardımcı olmak istiyorum. ilerde pişmanlık duyacagın adımlar atmanı istemem. su an ortada bisey yokken geri çek kendini. umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu adamın niyeti bozuktu, hala da bozuk :47: Sana hem msj atıyor yok iste yanlış anladın, vs. (ki yanlış alamak icin bu adamı aptal olmak lazım), bakıyor ki sen yumuşamissin " e iste artık sevgili olamayız, arkadas kalalım ehi ehi". Bu ne yaw sanki sen adamdan dönüp te özür dilemişsin :37: Adamdaki taktiklere bak sen, aklınca ucundan kıyısından hayatına sokulacak, senin kafanı karıştıracak, sen de kanacaksin sonunda ve adam nihai amacına ulaşacak :47: Uyanığa bak sen ya! Hatta sunu da söyleyim belki su çalışmak icin İrak'a gitme olayı bile yalandır, seni daha çabuk oltaya getirMek icin olabilir, hani biz kadin milleti duygusaliz ya, "ay vah vah uzaklara da gidecek şimdi, duR daha çok bağlanalım birbirimize" gibi bir kafa karışıklığına kapılıp istediği durumu yaratmak istiyor olabilir :27: Anacim bu adam bildigin Nuri Alco :27: hiiic bulaşma...

yani şurada "beğen" yerine "şiddetli beğen" olsa ya işte ondan 10 tane sana...:)

Aynen katiliyorum, cunku aklim hep onda olur bosuna zaman kaybi kisacasi.. neyse ki artik bitti.. :)
böle bi adamdan uzak durarak önüne bakman gerek canım yoksa hep olduğun yerde düşünmekte oursun maalesef...

Evet mesela sorular soruyor arada, tabi konustugumuzda. Artik konusmuyorum onunla, ee Emanuela hanim, ask hayatiniz nasil gidiyor? bugun biriyle gormusler sizi? diye acaip acaip soylemleri oluyordu. ne istedigini bilmeyen, beceriksiz bir capkinmis kendisi bu kadar basit biri yani.. Allahima sukurler olsun boylelerinden koruyor beni :((( arkadaslarim da farkinda ve bana annen seni Kadir gecesi mi dogurmus diye saka takiliyorlar.. :)) ben de sizin yaptiginizi yapiyorum suan, konusmuyorum, aradiginda acmiyorum vs.. birgun aramayi kesecek o da nasil olsa.. temelli kurtulacagim.
daha onceki topigini bilmiyorum, ama anlasilan seni bir nevi kontrol altina almaya calismayi dusunmus..( arkadas olarak kalirsan ne yapdigini, ne ettigini bilir, yeni erkek arkadas su bu) bence ayrilipda zadece bir arkadas kalmak cok sacma cunku buyuk duygular icersinde olman gerekiyor suan, onu deliler gibi seviyorsun ama zadece arkadassin ve bu seni mahfeder ve surekli aci cekersin. Uzak kalmak demekle en dogrusunu yapmissin ayrica seni denediyse sansini denemek istedi hani bazi arkadaslarin dedigi gibi orda kendi gonlunun istedigi gibi yasayacak ama senide bir kenarda tutacak burda..
bence bu askin pesini burak, cunku hayirli olsadaydi bir kopukluk olmayacakdi bir yerlerde ve Allahin sevdigi bir kulmussunki seni olacaklardan koruyor. Amma sen ila bir neden ariyacaksan, demekki kendi canin istiyor bir bella. Eyer o cocuk seni sevseydi koca turkiyede ismi yokdu? o cocuk kendisi ile pilanlari varki oraya gidiyor ve bu pilanin icinde sen mahlesef yoksun tatlim... o yuzden kafan karismazsina izin verme..ve gururlu ol!.. ben olsam bir daha asla onu deliler gibi sevsemde cevap bile vermezdim....

Ben eski kafaliyim bu konuda. ayrica boyle dusunmenin eskisi yenisi de yoktur bence, edep edeptir. O da tam bir edepsizmis gercekten.. eski kiz arkadasiyla da yasayacaklarmis sonra zavalli kiz kanser olmus ve vefat etmis(Allah rahmet eylesin) bana bunu bile soyleneye cekinmedi.. fikrine aynen katiliyorum.. :)
bana da güven verici gelmedi.. Biz de çok duyduk " dışarıda kadın çok istesem bulurum. ama ben senle yaşamak istiyorum.." Kendini fazla zeki sanmış bu kusura bakma ama.. 2 aylık ilişkide konu nasıl cinselliğe geliyor ve istekler ortaya dökülüyor anlamıyorum.. ben eski kafalı değilim fakat 3 günde de düşüncesini açıkça söyleyen kişiye de zerre kadar güvenmezdim.. bu benim fikrimm..

( Ay sanki kendim yaşamışım gibi sinirlendim bana noluyosa:):36:

Kendini affettirmek icin sanirim, cunku kul hakkindan korkuyormus! :D bana soyledigi bu.. beddua etmismisim ona tutar diye korkuyormus oyuzden bu zirvaladiklarinin amaci gonlumu almak... ben asla demedim arkadas kalalim tamam diye, kendisi gelin guvey oldu. Ben eski sevgiliden kankiyi birak, arkadas bile olmaz dedim, sustu birsey dmedi. Sonra gelmis bana kanki diyor, haci diyor! :D yok boyle bir komedi yani pes gercekten..
canım madem kotu nıyetlı degıldı de ,ne dıye bu acıklamayı sana haftalar sonra yapıyor ?

zamanın da neden nıyetının kotu olmadıgını yanlıs anlasıldıgını ıfade etmemıs de nıye sımdı boyle bır acıklama ?

madem sızın sevgılı olmanız ımkansız ,ne dıye tekrardan hayatına gırmeye calısıp aklını karıstırıyormus ?

ayrıca arkadas kalmak ıstedıgını belırtırken senın onayını almısmı da kendı kendıne gelın guvey oluyor ,bu kendınden

emin tavırların amacı da ne ımıs !

canım benım durumu ozetlersek ,bu cocugun amacı senı yedek lıstesın de tutmak .

arkadas kalacak kı ıstedıgı zaman hayatına bırılerı gırsın cıksın ,sen de ona hesap sorma ,malum arkadassınız ya:ssz:

tabı kız fılan olmaz ıse dırek sana gerı donus yapacaktır ,nasılsa arkadassınız yaa senın aklın hep onda olacaktır .

bu cocuga tavız verme derım .bırak ne hali varsa gorsun :41:
Turkmenistan a gidecekmis simdi de.. :) cok haklisin, ben de oyle dusundum cunku arada yurtdisina da gitcem zaten.. diye acitasyon yapiyor bana, seni listemden siliyorum hoscakal sen yoluna ben yoluma dedim yine iyilikle ayrilalim diye, o silmedi ve bir sure nete girmiycem aklinda bulunsun vs.. vs.. nutuk atti ama ben onu sildim. Gittiginde sadece isine odaklanacakmis, ask en son dusunduguymus, kendine sevgili falan bulmayacakmis fasafiso.. hep ayni laflar.ben ona birsey dedigimde sinirlenip aq diye konusuyor. bana kufur mu ettin sen simdi diye soruyorum yone suclu ben oluyorum yani bu nasil bir kisiliktir anlamiyorum ama artik bitti. Icim de rahat sizlerin sayesinde gercekleri de gun yuzu gibi gordum, hepinize teker teker, cok cok tesekkur ediyorum, Allah ne muradiniz varsa versin insAllah! Cok sagolun! <3<3<3 :)

Oyle birini arkadas olarak dahi istemiyorum. cok kalbimi kirdi, beni basit biri sandi ve bun uasla affedemem. bosuna dememisler dis gorunuse aldanma diye..
Klasik capkin erkek modeli.

Onceki konunu biliyorum. Bence mesajin sebebi yoklama cekmek.

Eger sen 'pismanim, tamam kabul ediyorum beraber olmayi' deseydin, baliklama atlayacakti.

Bunlari duyamadigi icin arkadas kalalim demis. Zaten arkadas da kalmaz boyle tipler. Sadece olay, bu cumleyi kullanmayi gerektirdigi icin oyle soylemistir.

Sen bunu sil defterden guzelim. Bundan sana hayir gelmeyecegi iliskinizin en basindan belliydi zaten.

:))Bence de cunku ne silebildi ne de acikca amacini soyleyebildi sebep? burada soylenilenler. Gonlunu eglendirmekti amaci ama basaramadi beceriksiz. Allah boylelerine firsat vermesin ne diyeyim.. :(
Maskesını çıkarmıs gecmıs karsına nıyetını anlatmıs, gerı tepmışsin..Destur çekmişsin...İstediği olmadı ya, Şimdi masum ayaklarına yatıpta yanlıs dusunmus oldugunu sana empoze etmeye calısıyo..Gorunuse gore kafanızı karıstırmayıda başarmış.Böyle olursa gerı donersenız ıstedıgını alması kolaylasacak..Zaten bır ayagım kapıda alarmınıda vermiş.Pişmanlık duygusu,Kaybetme korkusu,Panik hale getırıp kızların zayıf noktasından faydalanacak Çakal...Ağına takılırsanız kaybedersınız..

Yada baktı sende istediği potansıyel yok..Olmaz senle ama arkadaş kalalım demek çevremde takıl yarın bi gün fıkrın degısırse benı bulman kolay olsun..

Kendısıne benden selam soyleyın bide deyınki ''Ayıdan post;Senden bana dost olmaz!!'' :o)

Kesinlikle ama artik bulamayacak cunku ben yokum artik. her yerden sildim onu. :)
kesinlikle...senin direncini kırmak istiyor sürekli görüşerek..
sonrasında hiç ummadığında anda kollarında bulmak için seni...:ssz:

Arkadas aynen anlattigin gibidir ama ben acikcasi bir erkekten arkadas olabilecegine bile ihtimal vermiyorum cunku akillari hep baska seyde oluyor. liseyi erkek teknik lisesinde okudum ve erkeklere dair cok seye sahit oldum ama kendim olaylarin disindaydim tabiki. bana hicbir zararlari olmadi arkadaslarimin ama birbirleriyle aralarinda kizlar hakkindaki konusmalari (hem de normal kiz arkadaslari ve sevgilileri hakkindaki konusmalari) duydukca iyice tiksindim erkeklerden ve simdi bu tezi yikmak istiyorum ama kimi tanisam birbirinden kisiliksiz cikiyor sonuc hep husran..:(( kendini bulunmaz hint kumasi sanip bu tavirlar icine girmesi zaten psikolojik rahatsizliklarinin oldugu anlamina geliyor bence, boyle biriyle hic bir sekilde iliski kurulamaz haklisin..
Arkadaş kimdir?

Kötü zamanlarınızda size destek olan, mutlu anlarınızı paylaşan, sorun yaratan değil, sorunlarınızı çözen, menfaatlerini, hazlarını sizden geri planda tutan kişi...

Adamın yaptıkları arkadaş tanımına ters... Elbette arkadaş olarak bile görüşülmez böylesiyle...

Ayrıca bu adama nasıl kendini dünyanın merkezinde hissettirdiyseniz yaptığı yanlışlara rağmen ses vermekten bile korkacağı yerde sizinle arkadaş olarak kalmayı bile lütuf gibi lanse ediyor. Allah akıl fikir versin eski erkek arkadaşınıza....

Ahh keske umursamayip hic cvp bile vermeseydim, bu huyumu hic sevmiyorum cabuk aciyorum birine dayanamiyorum. Cok yardimci oldunuz bana tabiki.. bence de 1 kitap 2 kez okunmaz, ayni suda 2. kez yikanmaz ayenn ben de boyle dusunuyorum ve son noktayi da sizlerin sayesinde koydum. Allah buyuk... Hepinize tekrar tekrar cooook tesekkur ediyorum, en guzel gunler sizlerle olsun, salicakla kalin kk bayanlari..!<3<3<3
keske hiç umursamasaydın attığı mesajı. bayan tatlımın da dediği gibi sevgi herşeye yetmiyor güven ve saygı olmalı bi ilişkide. daha önce senine birlikte olma konusunda zorladıysa ki bu yeni bi ilişki için hiç hafif birsey değil kesinlikle geri dönmemelisin. zaten o da suan için arkadas olmak istiyormus. bunun olası sebebi de kendini yalnız hissediyor olmasıdır. bence sen kendi iradene göre davranmalısın. onun istediğinde yanında ol istemediğinde de geri çekil olmaz böyle. hem daha önce denemişsiniz olmamıs ikinci defa denemeye luzum yok gibi. hem bir kitap iki defa okunmaz. daha cok yaralar seni. sakın ha yanlış anlama bu dediklerimi sana yardımcı olmak istiyorum. ilerde pişmanlık duyacagın adımlar atmanı istemem. su an ortada bisey yokken geri çek kendini. umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Sana yakışanı yaptığını düşünüyorum :) lafi mi olur burda bayan dayanışması yapmamız gerek her zaman :40: inşallah,hakkında hayırlısı olur Allah gönlüne göre birini verir:116:

Back
X