- 3 Eylül 2012
- 21.894
- 57.808
- 798
gerçekten bende merak ettim.tahmin edebiliyorum ama emin değilim.....Geri kafalı olduğum için yorum yapmayacağım.
Sadece Fuckbuddy nedir onu sormakta geldim.
Canım bunun geri kafalılıkka alakası yok emin ol duyacağın her cevap seni kullanıyor tarzında. Ama kendine bunu yapma sen seviyorsun ve geliyorum dediğinde kabul ediyorsun sırf aşık olduğun için ama birgün başkasına aşık olucak ve sana bunun için bile gelmicek bir adam için kendine bukadar yazık etme. Seni sevmiyor zaten bu net. Başkasını sevdiğinde seni gözü dahi görmicek kullanıp atılmak istemiyorsan buna dur demelisin ve emin ol artık böyle istemiyorum dediğinde sana yol vericek sen bilirsin diye. Kendini düşün.şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
gerçekten bende merak ettim.tahmin edebiliyorum ama emin değilim.....
ohhh ne ala memlekettKendisi hesapsız, yarını düşünmeden anlık sevişmeler için edinmiş olduğunuz ilişki oluyor.
Sadece seks ihtiyacını karşılamak isteyen iki kişi bunun için buluşup ayrılıyorlar.
Nerdeydin, aramadın, seviyorum gibi kafa ütülemeleri yok :)
Geri kafalı olduğum için yorum yapmayacağım.
Sadece Fuckbuddy nedir onu sormakta geldim.
Seni kullanıyorşimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Arkadaşlar siz kime yaziyorsuz ki konu sahibi konuyu aştı ortadan kayboldu herhalde elestirileri görünce tüydü
Bir kaç kere red et bir daha aramaz ama işte red edebilecek misin ?şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?