sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Fuckbody çıktı çıkalı bizim oğlanların yüzü daha bir güldü haa.
Dertlenmeye hakkınız yok maalesef.
Bu ilişkiye sevgili adı bile konmamışken en baştan evet diyen sizsiniz.
Oğlan da mutlu mesut faydalanıyor.
Haklı yani kim olsa aynını yapar.

Eski kafa yeni kafa fark etmez.
Karşışıklı beklentileriniz farklıysa siz sevgili olmak istiyorken onun derdi sadece sevişmekse kullanılıyorsunuzdur çünkü sadece onun istediği yapılmaktadır.

Canım bunun geri kafalılıkka alakası yok emin ol duyacağın her cevap seni kullanıyor tarzında. Ama kendine bunu yapma sen seviyorsun ve geliyorum dediğinde kabul ediyorsun sırf aşık olduğun için ama birgün başkasına aşık olucak ve sana bunun için bile gelmicek bir adam için kendine bukadar yazık etme. Seni sevmiyor zaten bu net. Başkasını sevdiğinde seni gözü dahi görmicek kullanıp atılmak istemiyorsan buna dur demelisin ve emin ol artık böyle istemiyorum dediğinde sana yol vericek sen bilirsin diye. Kendini düşün.

Kafanin ileri yada geride olmasina gerek yok bir erkek kadini sadece yatakta sevip mutlu ediyorsa bu basli basina kullanilmaktir bunuda siz onayladiguniz icin bu durumdan hoslanip zevk cikari pesindesiniz baska adi yok

gerçekten bende merak ettim.tahmin edebiliyorum ama emin değilim.....

Kendisi hesapsız, yarını düşünmeden anlık sevişmeler için edinmiş olduğunuz ilişki oluyor.
Sadece seks ihtiyacını karşılamak isteyen iki kişi bunun için buluşup ayrılıyorlar.
Nerdeydin, aramadın, seviyorum gibi kafa ütülemeleri yok :)

ohhh ne ala memlekett

Geri kafalı olduğum için yorum yapmayacağım.
Sadece Fuckbuddy nedir onu sormakta geldim.

Arada aşk olmadan veya ciddi bir ilişki düşünmeden sadece cinsel ilişki yaşamak. Onun dışında kişiler sanki kanka gibi beraber takılıp eğlenebilir, dertleşebilir ama aralarında herhangi bir söz, bağlılık yoktur. Genelde taraflardan birinin aşık olmasıyla bu süreç son bulur, ya sevgili olarak devam ederler ya da diğer tarafın gönlü yoksa sonsuza dek görüşmezler.

TDK gibi açıkladım vallahi, ehehe.

aşık olmayanlar yazmasin demişsin ama ortada zaten ask yok
hani sevgiye aska saygimiz sonsuZ ama malesef senin kendine saygın yok
adam seni kullaniyor.acilen ayril lütfen bunu kendine yapma

Seni kullanıyor
Kendine bu saygısızlığı yaptırma

Arkadaşlar siz kime yaziyorsuz ki konu sahibi konuyu aştı ortadan kayboldu herhalde elestirileri görünce tüydü

Geri kafalıyım.. kullanılıyorsun.. sen ileri kafalısın kendini kullandırıyorsun.. kafayla bi alakası yok demekki...

Bir kaç kere red et bir daha aramaz ama işte red edebilecek misin ?

Taa yeşilçamdan itibaren Türk dizi ve filmlerinin pompaladığı yanlış bir fikir var, erkekler sadece sevdiği kadınlara düzgün davranır, sadece cinsellik ya da sosyal statü için birlikte olduğu o sarışın kötü kadınlara, aile dostlarının zengin kızlarına, evlenmek zorunda kaldığı nişanlısına karısına hep höt zöt eder. Bütün o bana su verdi/güldü demek ki beni seviyor halleri, erkek etrafındaki diğer kadınlarla sivil bir ilişki içindeyse çıkan gereksiz kıskançlık krizleri, adam aldatsa da/ evli de olsa ilişkiyi sürdürmeler hep bundan kaynaklanıyor. Bana iyi davranıyorsa bana gerçekten aşık kafasında çünkü bazı kadınlar. Hayır erkekler de kadınlar gibi herkese iyi davranabilirler, hatta tüm insanlar gibi bir ilişki içinde kazançlı konumdaysa, daha ılımlı davranırlar. Bu sevildiğin anlamına gelmiyor.

Sevse sevgili olurdunuz. Şurada seni anlatsa ilişkimiz var bile demez biliyorsun, takılıyorsunuz sadece. Hayır sevgili olunca yicen sanki adamı ya da alıp eve kapatıcaksın. Hayatında değişen tek şey diğer kadınlarla yatamaması olacak. Sense değersizlik hissinden kurtulacaksın. Buna rağmen sevgili dahi olmak istemiyorsa sevmiyordur bu kadar basit.

Maalesef duymak istediğin değil ama senin ruhen bedenen kullanılıyor olman ve bunu bilerek yapman bana Siz bile dedirtmedi. ..direkt Sen dedim o derece saygısız ve amiyane bir pozisyon. ..gerçi siz nikahı adına aşk diyerek Pozisyon daha iyi bilirsiniz ben karismayayim.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…