- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Senin aşkına lafım yok ama aşkında bir dozu var adam seni kullanıyor evet ve sen buna müsaade ediyorsun böyle devam ettikçe sen daha çok kullanılırsın. Sana tavsiyem iş daha da cirkinlesmeden bırak adamı en azından doğru düzgün aşk acısı çekersin bu şekilde yaşamayı reva görme kendine.şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Geri kafalı değilim Allah'a şükür :))ama adam seni kullaniyo belli yanişimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Nokta atışı başka yorum yapmayacağımBulmuş gel dediğinde geleni git dediğinde gideni daha ne ister
Senin kafanda olmaktansa eski kafa olmaya dünden razıyım hemcinsim oldugun için ben utandımşimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Sevişmek için yalvarmıştır. Böyle adamlar değişmez.Sana karsi ilgisi olmasa kalben sadece sex yapsa nazik davranmaz.
Üstelik sex iliskisi isteyen erkekler partner değiştirmeyi sever.
Iliski kelimesi bagliligi kapsar diye dusunup korkuyor olabilir.
2 ay flort ettigi erkege dugun dernek ceyiz muhabbeti yapan kizlardan dolayi.
Ayni sekilde bir iliskim olmustu benimde sadece sevisirdik ama ben asiktim o degildi.zamanla benim askim bitti.o gitti evlendi ayrildi geldi yalvardi ama nafile kalpte yoktu artik.
Bu ney yaw :/Düpedüz kullanılıyorsun.. Düğmeye bas...ve onurlu davran artık.. Seven adam aceleci davranır ve yüzük alır.. Geleceğinizden bahseder. Farkında olmalısın sendeeşimin bir akrabası da böyle bir ilişki yaşadı.. Erkek yakınımızdı... Kız belki olur belki evleniriz belki belki belki diye... Uzun tatillere gitti.. Nikahsız yaşadılar gibi bişeydi.. İş yerinde duş.. İlişki..oğlan gilin boş evlerine gidip ilişki.. Her seyi yaptı.. Sonunda hiçbir heyecan kalmadı diye.. Ayrıldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?