sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Senin aşkına lafım yok ama aşkında bir dozu var adam seni kullanıyor evet ve sen buna müsaade ediyorsun böyle devam ettikçe sen daha çok kullanılırsın. Sana tavsiyem iş daha da cirkinlesmeden bırak adamı en azından doğru düzgün aşk acısı çekersin bu şekilde yaşamayı reva görme kendine.

siizin gibileri anlamıyorum anlamicam da.benimle ilerisini görmeyen bir adamın aşkından gebersem bir adım atmam.nasıl bir gurur pes.

Bunu anlamak icin ileri ya da geri olmaya gerek yok. Ortada ask goremedim. Bence de kullaniyor ah bu erkekler...

Adamin ille " Ben seni kullaniyorum bak heee" mi demesi gerek? Acikca soylemis iste
Eger duzgun bir aile kurmaksa hedefin birakirsin bu serseriyi.

Geri kafalı değilim Allah'a şükür :))ama adam seni kullaniyo belli yani

Gerçekten ileriye bakıyorum geriye bakıyorum. Adamın işine geliyorsun ne diyelim. Açıkça söylemiş adam, bir gün birine aşık olup gidince beni kullanıp attı deme yeşil ama filmlerindeki gibi..

Kısaca seni evlenecek değil eglenilecek kiz olarak görüyor. Sende yatağına girdigine göre hangi kategoride olduğunu tahmin edebilirsin

Tamam Boyle bi iliski yasayabilirsin AMA kendini fazla kaptirma derim uzulen olma bunu yapabilirsen devam et

Oh miss tüm. Genel ihtiyaclarini üzerinde gideriyor iki canım cicime kaniyirsun sende kendini kullandirma vücuduna yazık

Sana karsi ilgisi olmasa kalben sadece sex yapsa nazik davranmaz.
Üstelik sex iliskisi isteyen erkekler partner değiştirmeyi sever.
Iliski kelimesi bagliligi kapsar diye dusunup korkuyor olabilir.
2 ay flort ettigi erkege dugun dernek ceyiz muhabbeti yapan kizlardan dolayi.
Ayni sekilde bir iliskim olmustu benimde sadece sevisirdik ama ben asiktim o degildi.zamanla benim askim bitti.o gitti evlendi ayrildi geldi yalvardi ama nafile kalpte yoktu artik.

Düpedüz kullanılıyorsun.. Düğmeye bas...ve onurlu davran artık.. Seven adam aceleci davranır ve yüzük alır.. Geleceğinizden bahseder. Farkında olmalısın sende eşimin bir akrabası da böyle bir ilişki yaşadı.. Erkek yakınımızdı... Kız belki olur belki evleniriz belki belki belki diye... Uzun tatillere gitti.. Nikahsız yaşadılar gibi bişeydi.. İş yerinde duş.. İlişki..oğlan gilin boş evlerine gidip ilişki.. Her seyi yaptı.. Sonunda hiçbir heyecan kalmadı diye.. Ayrıldılar

Senin kafanda olmaktansa eski kafa olmaya dünden razıyım hemcinsim oldugun için ben utandım

Benim Boyle bi sevgilim oldu evet hic deger vermiyormus gibi davrandi hic birakamadi beni AMA Ben Bu sevgisizlikten ilgisizlikten sadece sevismekten biktim yani onu cok seviyordum AMA zamanla tukendim duygularim köreldi beni herseyden cok seven sevgisini gosteren biriyle evlendim simdi mutluyum

Sevişmek için yalvarmıştır. Böyle adamlar değişmez.

Bu ney yaw :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…