sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Kullandirma kendini ya safmisin sevmesen iki tarafta sevismek istese lafil yok ama sen sevdigin icin gidiyorsun yanina birak gorusme hem bak sen birakinca belki aska gelir

Canım değerli davranıyor bana diyorsun ya, bir zahmet öyle davransın. Adamın işine geliyorsun, birde kabalık mı yapsın.
Taş atıyor da kolu mu yoruluyor yani.
Kaba davransa bir daha seni bulamaz dimi..
Sevmiyor, herkes yazmış ama birde ben söyleyim.
Kullanıyor evet ama sende mutluysan sıkıntı yok. Devam et. Ama sevdiğini sanma.

Basligi okudum ona gore cevap vereyim; sevismeye devam madem. İlle sevgili olma sarti yok neticede sevismek icin,bu durumda adam hakli.

Kullanıyor,kullanılıyorsunuz karşılıklı,sonuçta sevişmek tek kişilik bir eylem değil ama zararlı çıkan, üzülen siz olacaksınız sonunda zira adam sizi sevmiyor,her an bir başkasına aşık olup gidebilir.
Sizde bakakalırsınız arkasından,yolunuda yapmış zaten.

İlerde pişman olacaksın.. üç ay beş ay üç sene on sene.. ama illa ki pişman olacaksın.. hatta geri kafalı bile olabilirsin..net!

Lisede milli güvenlik hocamıza aşırı hayranlık besliyordum çok yakisikli ve karizmatik bi yuzbasiydi.
Bi gün sordum hocam neden evlenmiyorsunuz? Dedi ki "2 litre süt için eve inek bağlamam"
Adam düşündüğünü söyledi bana acaip ders oldu ilerde yasadigim ilişkilerimde önce evliliğe bakış acılarını ve aile yaşantılarını gözden geçirmeden bişey yasamadım şimdi istediğim gibi bi hayatım var. Erkeklerin fikirlerine önceden dürüstken bakmak varken neden böyle saçma bi iliskinin içine atıyorsunuz kendinizi anlam veremiyorum. Sevişme demiyorum istiyosan sana uyuyorsa yine seviş ama adam net sana karşı sen de isteklerini gözden geçir ve yoluna bak.
Sizin ki fuckbody olayına dönmüş hoşuna gidiyosa dert etme gitmiyorsa yol ver adama.

Herif seni kullaniyor herkesin dedigi gibi..

Not; geri kafaliyim :)

Bunu hala anlamadiysan senin ileri kafani sevsinler

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Sevistirme bence

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Sana değer verse sevgili değiliz diyemez çünkü kaybetmekten korkar ama üzgünüm değer vermiyor :( aç gözünü bence....

Şaka m yapıyosunuz tabiki adam sizi kullanıyor. Ne demek sadece geceleri gel seviş sonra arama sorma. Gitmeyin görmeyin göz görmeyince gönül katlanır. Bir defa ağzınızdan hayır çıktı m tamamdır.

Back
X