- 27 Ağustos 2017
- 47
- 17
- 3
- 28
gec girdim kusura bakmayinkonu sahibi nerdesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec girdim kusura bakmayinkonu sahibi nerdesin![]()
Kullaniliyorsun, bunu kendine yapmahayir evi var gece beni aliyor
cok denedim ama yapamiyorum her gece agliyorum ariyorum ama o hep ayni seni sevmiyorum bile diyor kendime nasil soz geciricemO zaman düzenli cinsel ilişkide bulunup onu zora sokmayacak kişisiniz, şimdi her zaman içki ısmarla,birkaç saat sohbet et falan mesai gerektiren işler. Onun yerine siz tanıdıksınız çokta uğraştırmıyorsunuz anlaşılan. Bence bu durumdan rahatsızsanız iletişimi kesin
Numaranızı değiştirin, numarasını silin. Bir klup olsun hobi olsun alternatif aktivite türlerinden birine kaydolun. Bol bol kalabalık ortamlara girin... bunlar yan yollar esas ve kestirme olanı, en çok KENDİNİZİ SEVİN ve en çok KENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN.cok denedim ama yapamiyorum her gece agliyorum ariyorum ama o hep ayni seni sevmiyorum bile diyor kendime nasil soz geciricem
Sana cariye muamelesi yapmasına izin verme. Başkasını (veya tercihen başkalarını) bul, onla takıl, umursamaz ol, def et gitsin. Kalkan poposu insin. Kaslı, mavi gözlü falan diyerek yükseltme, b*k çuvalının teki işte, kendini beğenmiş boş bir tip.beni kiskaniyor ama oyle kiskanmak degil sanki baskasiyla yapamayacagima emin tiye alarak bi kiskanma yapiyor
Bence asıl geri kafalı tamamen sensin...seni kullanan bi insanı arada canı sıkılınca sevismek istediğinde iki hos lafına kendini değerli hissettirdiğine inanmıssın.. yazık bu geri kafalılıkla çok yasamıssın bile sen.. üstüne üstük birde buna asıksın ya pesss hahahahaha
![]()
ben onu nasil kullaniyorum anlayamadim? ben onu seviyorum geceleri ailemi karsima alip gizlice evden cikiyorum seni sevmiyorum demesine ragmen hergun 100 kere ariyorum bende kurtulmak istiyorum bu sabah uyandigim da onu sevmemek istiyorum ama elimde degil yoksa niye hayatima ezikce devam edeyim ama yapamiyorum iste anlamiyosunuzOlacak olanı söyleyeyim , hayatına ciddi biri girene kadar senle " bazı geceler " görüşmeye devam edecek. Günün birinde evlenmeye karar verirse başkasıyla sana hoşçakal deyip gidecek. Başka son bekleme , burdan sana mutlu bir ilişki çıkmaz.
Eğer problem etmiyorsan o gün gelene kadar sen de bazı geceler görüşmeye devam et, sonuçta şu an tek kullanan adam değil sen de adamı kullanıyorsun.
konu o degil takildiniz oraya geri kafalilik bu iste sadece bi ayrintiya takilmakKendimi sizin gibi kullandıracağıma geri kafalılığımla gurur duyarım daha iyi..
evlenmeyecegimizi gelecegimiz olmadigini bende biliyorum ama ondan baskasini asla sevemezmişm gibi dokanamazmişim gibi geliyor beni sevsin istiyorum belki sever diyorum ama olmuyor beni özledin mi diyorum hayir diyor arrik kalbimi bilerek kirmaktan bile çekinmiyor bu durumda oldugum icin kendime cok kiziyorum ama gel dese simdi yine giderim nefrer ediyorum bu yönümdenErkekler bizim gibi degil. Asik olmadigi kisiyle de sevisir. Beraber olmak o erkegin kalbini o kadina baglamaz. Kadinlar ise beraber olduklarinda daha kolay baglanirlar.
Normal yapmaniz gereken ayrilmak aslinda. Cunku daha iyisinin gelmesi icin bunun hayatinizdan gitmesi gerekiyor. Zamanla baglanir belki diye beklemeyin, hayir baglanmaz. Arkasindan el sallayip gule gule demek gerekir.
Belki bir sure aci cekersiniz ama o yeni birini bulup sizi biraktigindaki kadar olmaz bu aciniz.
Yavrum senin anan baban yok mu? Nere gidiyon diye soran biri yok mu?hayir evi var gece beni aliyor
bu saatler de cikiyorum onlar uyanmadan geri geliyorum ev balkonlu odam da balkon var cikip giriyorum deli cesareti iste yakalansam babamin yapacaklarini düşunmek bile istemiyorum herseyi gectim hayal kirikligina ugrar ama napiyim icimde bi sey hep git diyorYavrum senin anan baban yok mu? Nere gidiyon diye soran biri yok mu?
Aynen oyle bencede.. haziri varken ne dite ugrassinki elin herifi?O zaman düzenli cinsel ilişkide bulunup onu zora sokmayacak kişisiniz, şimdi her zaman içki ısmarla,birkaç saat sohbet et falan mesai gerektiren işler. Onun yerine siz tanıdıksınız çokta uğraştırmıyorsunuz anlaşılan. Bence bu durumdan rahatsızsanız iletişimi kesin