sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Para vererek yapmak var bide gel deyince gelen :işsiz: o seni baskasiyla evlenene kadar birakmaz. Evlenince bitirir ve bide bastan soyledim sana diye hakli cikar. Hata yapman normal ama ayni hatayi bilerek tekrarlamak .. kendi sonunu hazirliyosun. Cok üzülürsün söyleyim

bu saatler de cikiyorum onlar uyanmadan geri geliyorum ev balkonlu odam da balkon var cikip giriyorum deli cesareti iste yakalansam babamin yapacaklarini düşunmek bile istemiyorum herseyi gectim hayal kirikligina ugrar ama napiyim icimde bi sey hep git diyor
Dizilerden firlama gibisin..nasil uyanmazlar bu insanlar? Ya gercekten uzucu bi durum

Sevim koş koş 2017 model ıssız adam çakması geldi :D

Bence siz de onu sevgili olarak görmek istemeyip sadece sevişmek isteseydiniz sorun yoktu ama sırf elalemin herifini memnun edicem diye kendi istekleriniz /hisleriniz yokmuş gibi davranırsanız öz saygınızı kaybedersiniz. Yapmayın etmeyin.

Ilk iliskiniz mi? Fazlasiyla baglanmissiniz da. Neyse. Bazilari takintili sever. Sevdigi insani her seye ragmen birakmakta zorlanirlar. Bari birini bulun oyle kurtulun bu takintili durumdan. Baskasini sevemem diyorsunuz da seviliyor inanin.

Sevim koş koş 2017 model ıssız adam çakması geldi :KK70:

Bence siz de onu sevgili olarak görmek istemeyip sadece sevişmek isteseydiniz sorun yoktu ama sırf elalemin herifini memnun edicem diye kendi istekleriniz /hisleriniz yokmuş gibi davranırsanız öz saygınızı kaybedersiniz. Yapmayın etmeyin.
ilk basta sevgiliydik sonra ayrildik sonra ben tekrar hep yazinca hersey bu hale geldi iliskinin adi gitti ama gorusmeye devam ettik

Bizim ülkede fuckbuddy olunmaz, bunun kültürünü bile özümseyemez bizim hödükler. Yıllar önce bir çocukla konuşuyordum, güya modern biri. Geçmişte beraber olduğu kadınlar için "tuvalete boşalmaktan hiçbir farkı yoktu benim için" deyip o kızları bana aşağıladı. Vaktinde köpek gibi peşinde koştuğu kızları iki dakikaya satar, fahişe muamelesi yapar bunlar. Fuckbuddy ilişkisi düşünseydim eğer bu milletten biriyle asla olmazdım. Saygı duymayı bilmiyorlar. O yüzden omaylovee omaylovee uzak dursan senin için daha iyi olur.
Cok dogru soylemissiniz. Bu ulkenin yalnız erkekleri degil, kadinlari da boyle sadece bu konuya bakmak bile yeterli bunu anlamak icin.

Ilk iliskiniz mi? Fazlasiyla baglanmissiniz da. Neyse. Bazilari takintili sever. Sevdigi insani her seye ragmen birakmakta zorlanirlar. Bari birini bulun oyle kurtulun bu takintili durumdan. Baskasini sevemem diyorsunuz da seviliyor inanin.
evet ilk birlikteligimi onunla yasadim birakamiyorum gecen eylulden beri bu durumdayiz ama ben ina neden bu durumdayiz desem ben sana benden karsilik bekleme demistim diyor biliyorum aramaman gerek ama elimde degil

Para vererek yapmak var bide gel deyince gelen :işsiz: o seni baskasiyla evlenene kadar birakmaz. Evlenince bitirir ve bide bastan soyledim sana diye hakli cikar. Hata yapman normal ama ayni hatayi bilerek tekrarlamak .. kendi sonunu hazirliyosun. Cok üzülürsün söyleyim
hic kimseyle evlenecek bi tip degil ama yiyici bi tip bursumu da aliyor daha cok yediren bulsa birakir beni biliyorum farkindayim o da diyor asla evlenmem ama zengin olursa evlenirim diyor degisik bi tip keske hic tanimasaydim

ilk basta sevgiliydik sonra ayrildik sonra ben tekrar hep yazinca hersey bu hale geldi iliskinin adi gitti ama gorusmeye devam ettik
Bunu kendinize yapmayin lutfen. Ben kullanmak/kullanilmak laflarindan nefret ederim ama bu adam acik acik sizin ona olan sevginizi suistimal ediyor. Bunu kabul etmeyin ve o adami hayatinizdan cikarin bence, iyiliginiz icin.

ben onu nasil kullaniyorum anlayamadim? ben onu seviyorum geceleri ailemi karsima alip gizlice evden cikiyorum seni sevmiyorum demesine ragmen hergun 100 kere ariyorum bende kurtulmak istiyorum bu sabah uyandigim da onu sevmemek istiyorum ama elimde degil yoksa niye hayatima ezikce devam edeyim ama yapamiyorum iste anlamiyosunuz
Canım böyle saçma sapan bir sevgi mi olur? Sen de basbaya adamla sevişmeyi seviyorsun , sana açık açık sadece sevişirsen görüşürüz diyen adamı nasıl sevebilirsin?

İşte sex arkadaşı olmuşsunuz birbirinizin sen onu o da seni kullanıyor , ailenden gizli görüşmeye gitmen sevişirken zevk aldığın gerçeğini azaltmaz hatta artırır. Emin ol kaçak göçek olmasa zaten bu kadar büyük olmaz tutkun.

Ha seni tam olarak anlayamıyor olabilirim ama adamı anlıyorum emin ol senle zerre kadar geleceğe dair düşüncesi Yok. Karşısına kendine uygun evlenebileceği biri çıktığı anda görüşmeyi kesecek. Baştan söylediği için herşeyi en ufak bir problem çıkarma ihtimalin de olmayacak. Sen belki saplanır kalırsın o adam için ama adam evlenir mutlu mesut yaşar bundan bikaç sene sonra.

Bikaç sene daha birlikteliğine devam et yada şimdi bitir. Bu da senin kararın. Ama C seçeneği yok buna emin olabilirsin;)

evet ilk birlikteligimi onunla yasadim birakamiyorum gecen eylulden beri bu durumdayiz ama ben ina neden bu durumdayiz desem ben sana benden karsilik bekleme demistim diyor biliyorum aramaman gerek ama elimde degil
Yazdiklarindan ilk iliskin oldugunu tahmin etmistim. Bu sebepten fazlasiyla baglanmissin bence. Baskasini dusunemiyorsun bile. Suan sana bir daha baskasina dokunamazsin baskasini sevemezsin gibi geliyor ama oyle degil. Yeniden sevebilirsin hem de karsilikli bir sekilde. Eger bu iliskiden en kisa zamanda kurtulmazsan bu isin nasil bitecegini soyliyeyim. Kalbini cok fena kiracak. Acik acik istemedigini soyluyor simdiden , zamani gelince agir seyler soyleyip seni ortada birakip baskasina gitmekten cekinmeyecek. O zaman bu aski da hissetmeyeceksin kafana dank edecek. Yazik etme kendine.

Canım böyle saçma sapan bir sevgi mi olur? Sen de basbaya adamla sevişmeyi seviyorsun , sana açık açık sadece sevişirsen görüşürüz diyen adamı nasıl sevebilirsin?

İşte sex arkadaşı olmuşsunuz birbirinizin sen onu o da seni kullanıyor , ailenden gizli görüşmeye gitmen sevişirken zevk aldığın gerçeğini azaltmaz hatta artırır. Emin ol kaçak göçek olmasa zaten bu kadar büyük olmaz tutkun.

Ha seni tam olarak anlayamıyor olabilirim ama adamı anlıyorum emin ol senle zerre kadar geleceğe dair düşüncesi Yok. Karşısına kendine uygun evlenebileceği biri çıktığı anda görüşmeyi kesecek. Baştan söylediği için herşeyi en ufak bir problem çıkarma ihtimalin de olmayacak. Sen belki saplanır kalırsın o adam için ama adam evlenir mutlu mesut yaşar bundan bikaç sene sonra.

Bikaç sene daha birlikteliğine devam et yada şimdi bitir. Bu da senin kararın. Ama C seçeneği yok buna emin olabilirsin:KK66:
benim için sevismek zevk asla önemli degil konu şu ki o benimle sevismekten baska aktivite yapmadigi icin durum bu sekilde yoksa hergun gezsek tozsak sevismek aklima dahi gelmez tabi ki onu seviyorum sevismeyi de seviyorum onunla ama tek istedigim bana aşik olmasi baska bisey degil

Yazdiklarindan ilk iliskin oldugunu tahmin etmistim. Bu sebepten fazlasiyla baglanmissin bence. Baskasini dusunemiyorsun bile. Suan sana bir daha baskasina dokunamazsin baskasini sevemezsin gibi geliyor ama oyle degil. Yeniden sevebilirsin hem de karsilikli bir sekilde. Eger bu iliskiden en kisa zamanda kurtulmazsan bu isin nasil bitecegini soyliyeyim. Kalbini cok fena kiracak. Acik acik istemedigini soyluyor simdiden , zamani gelince agir seyler soyleyip seni ortada birakip baskasina gitmekten cekinmeyecek. O zaman bu aski da hissetmeyeceksin kafana dank edecek. Yazik etme kendine.
biliyorum aslinda bunlarin farkindayim ama benim degerimi anlar beni sever diye düşünüyorum hep ve asla kendimi baskasiyla düsünemiyorum bir daha aşik olmam gibi cunku onun yaninda cok rahattkm baskasiyla o uyuma yakalayamam artik

Adam kendi mantığına göre 'yağlı kapı' bulmuş, bırakır mı hiç?
Kalbinizdeki sevgiyi kendinize bu kadar yüceltmeyin, o sevgiyi mantığınıza siper etmeyin.
Hissettiğiniz sevgi bir noktadan sonra size pişmanlık olarak kalacakken, sefanızı sürmek onun yanına kar kalacak.
Pişman olacağınız günlerin sayısını arttırmak istemiyorsanız hemen hayatınızdan def edin.

hic kimseyle evlenecek bi tip degil ama yiyici bi tip bursumu da aliyor daha cok yediren bulsa birakir beni biliyorum farkindayim o da diyor asla evlenmem ama zengin olursa evlenirim diyor degisik bi tip keske hic tanimasaydim
Iste erkeklern totosunu boyle kaldiriyoruz iki gun sonra tekmeyi yiyince bz oturp Kalioz totomuzn üstüne :KK14:

Back
X