Sevgili şiddeti

Ben anlamıyorum böyle kadınları ya insan kendisine şiddet uygulayan birini nasıl sevgim ağır bastı diye affeder nasıl sever hatta yani adam resmen sinir hastası manyak. He bekle sen onun akıllanmasını. Gocam çoh pişmandı Müge abla bidaa dövmücem dedi inandıydım dersin izleriz seni tv de evlen sen bu adamla. Ya sabır ya

O sinir krizlerini yasiyorum. Ve evet evlendigim icin kopek gibi pismanim!!!
Öfke kontrolü yok açıkçası ilk zamanlar direk bana kızınca benim kolumu morartırdı sonralarda telefonu bilgisayarı atıp kumanda fırlatma sandalye yıkma gibi şeylerle sinirini attı bende seviniyordum en azından bana artık zarar vermiyor diye ama dediğim gibi son seneler ayrı şehirlerdeydik buluştuk zaten özlediğimiz için kavga olmuyordu evlenirsek ileride nasıl olur bilmiyorum

Ben anlamıyorum böyle kadınları ya insan kendisine şiddet uygulayan birini nasıl sevgim ağır bastı diye affeder nasıl sever hatta yani adam resmen sinir hastası manyak. He bekle sen onun akıllanmasını. Gocam çoh pişmandı Müge abla bidaa dövmücem dedi inandıydım dersin izleriz seni tv de evlen sen bu adamla. Ya sabır ya
Onun şehrine gideceğim için korkuyorum burda kurulu düzenimi bırakıp ileride orada bir tartışmamızda şiddet görürsem geri dönmek zor olur oradada yalnız hissederim ama seviyorum onu o hataları yaptığında direk ayrılma kararı alıyorum ancak bir kaç gün geçip özürler dileyince affediyorum

Normalde sevgiliyle rengini belli etmezler.İleride daha da artacak bu şiddet sevgilinizin narsist bir yapısı olabilir.Sizin sevgiliniz erken belli etmiş tavsiyem kaç kurtul.İleride daha kotu olacak üstüne bir de çocuklar oldu mu daha da zorlaşacak

Öfke kontrolü yok açıkçası ilk zamanlar direk bana kızınca benim kolumu morartırdı sonralarda telefonu bilgisayarı atıp kumanda fırlatma sandalye yıkma gibi şeylerle sinirini attı bende seviniyordum en azından bana artık zarar vermiyor diye ama dediğim gibi son seneler ayrı şehirlerdeydik buluştuk zaten özlediğimiz için kavga olmuyordu evlenirsek ileride nasıl olur bilmiyorum
Sabah bogazima yapisip agzimi kapatti ayagimla ittim kendimi kurtarmak icin ve noldu biliyor musunuz ailesi su an ogluna tekme attim diye biliyor. Annesi benim oglumun ofke kontrolu yok al doktora gotur diyor kendinin 30 yildir yapamadigini benim yapmami bekliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgim ağır bastı ayrılmadım. Evlenince hemen. Bebek yaparsınız. Sonra çocuk var ayrilamadim dersin. Şiddetin her türküsüne karsiyim. Ama bazı kadinlar bile bile böyle manyaklarla evleniyor. Sonra da iş büyüyor. Şiddette dur de de diye eylemler yapılıyor falan. Bile bile lades demeyin yeter artık. Dün kolunu sıkan yarın boğazını sıkacak. Erkek olsun nefes alsın yeter demeyin. Hayat arkadaşı demek yan yana omuz omuza ömür boyu guvenecgin dayanacgin liman olmalı. Senin yada cocuklarinin boğazını kesmemeli..

Onun şehrine gideceğim için korkuyorum burda kurulu düzenimi bırakıp ileride orada bir tartışmamızda şiddet görürsem geri dönmek zor olur oradada yalnız hissederim ama seviyorum onu o hataları yaptığında direk ayrılma kararı alıyorum ancak bir kaç gün geçip özürler dileyince affediyorum
Yahu onun şehrine gitsen ne olur kendi şehrinde kalsan ne olur herif seni dövecek ya dövecek gerçekten seni döven bir eş istiyor musun ya? Hayatını zindan edecek. Sen şimdi yaşım geldi evlenmezsem başkasını da bulamam diye hesaplar da yapıyorsundur Allah bilir. Sende biraz o kafaları hissettim ben. Sakın. Bi doğrul kendine gel, sen kendini korumaz öncelik yapmazsan seni kimse kurtaramaz. De kendine sor ben yıllaaaarca şiddet görüp yaşamdan kopmak istiyor muyum? Adamla görüşmesen maksimum ennn fazla 1 senede alışır unutursun adamı ölmezsin onsuzluktan. Ama şiddetten ölen nice kadın var hepsi de böyle başladı, bidaha yapmaz düzelir sandım dedi hepsi. Ama o adamların hiçbiri düzelmedi

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Biliyorsunuz, bile bile ateşe yürüyüp sonra yandım diyorsunuz. Bazı şeyler olduktan sonra vahlanmanın bir anlamı kalmıyor, bu saatten sonra vazgeçmezseniz olacaklar onun değil sizin suçunuz olacak, adam kendini göstermiş çünkü

Merhaba arkadaşlar,

Kesinlikle problemli biri. Lütfen bunu sevgi sanmayin. Ne de olsa affeder diyip tekrar yapar. Kumanda telefon firlatmak da siddettir ayrıca. Sana da girlatabilirim demeknistiyir orada. Evlenince daha cok yanyana olacaksiniz her evlilikte ufak tefek anlaşmazlik . Sizdr de illaki olacak ve muhtemelen el kaldiracak size. O zaman da yuvam bozulmasin diye katlandim diyeceksiniz. Cocuk olacak vs. Lutfen kendinize deger verin ve ayrilin

Biliyorsunuz, bile bile ateşe yürüyüp sonra yandım diyorsunuz. Bazı şeyler olduktan sonra vahlanmanın bir anlamı kalmıyor, bu saatten sonra vazgeçmezseniz olacaklar onun değil sizin suçunuz olacak, adam kendini göstermiş çünkü
Evet ama bir kaç senedir yapmıyor hiç mi iyi bişey yok

Bir kere şiddet uyguladı be affettiyseniz bunun devamı da gelecek ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Sevgi de bir yere kadar

Evet ama bir kaç senedir yapmıyor hiç mi iyi bişey yok
Öfkeyi kontrol edememek kendi kendine düzelecek bir durum değil, çok fazla biraraya gelmediğiniz için muhtemelen tanık olmadınız. Biraz istediğini yapmayın, tersine gidin bakalım ne olacak😉 aslında şiddet gördüğünüzde bitirmeniz gerekirdi, affederek ilişkide olur böyle şeyler mesajını kodluyorsunuz karşı tarafa yine yapmaktan çekinmeyecektir o yüzden, deneyin ve görün. En üzüldüğüm ne biliyor musunuz evlat çok emekle büyütülüyor, aileniz büyütüyor, kolluyor bu zamana getiriyor ama kızlarımız böyle adamlar karşısında doğru karar alamıyor, onları da düşünün 7 yıllık emeğinizi düşünürken, hani onlar size 27 yıl emek verdi ya...

Back
X