Sevgili şiddeti

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Tekrarlar

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
2. senede şiddet görüp üstüne bu ilişkiyi 5 sene daha devam ettirmiş olmanız bu soruyu öylesine sormuşsunuz izlenimi veriyor .Bir de yardım bekliyorsunuz ya bizden nasıl bir yardımımız olabilir? Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar , ne seçerseniz onu yaşayacaksınız .2 seçenek var seçin beğenin
a- Cidi adım atmadan ilişkiyi noktalayacaksınız
b-Evlenip, şiddete uğrayacaksınız

Merhaba arkadaşlar,

Şiddet uygulayan hiç kimse o şiddeti ara versede tam terk etmez huyu öyle sonralar yönde şiddet yapacağından emin ola bilirsin onu kabul edince evlen hiç şiddet yapayacagina qaranti yok çok tanıdığım var öyle hiç bı zaman o huyları deyismiyo çok seve bilir seni ama kızdığı zaman yinede şiddet olacak

Yani sonradan düzelen olmaz mı aklı başına gelen falan
Malesef hickimse duzelmez sakin düzelir die bekleme bekarlikta anlamiyosun ama evlenince ben naptim demek istemiyosan kurtul evlilik çok farkli kendini heba etme kimse icin senden değerli hicbisey yok basta belki uzulursun ama emin ol hayatını kurtarmış olursun. Siddete meyilli biri asla düzelmez

Bazen şey düşünüyorum illa ki herkes tanıdığım evli olanlarda bir kaç kez eşinin kolumu sıkmasına sinirlenince ufak vi hamlesine maruz kalmıştır ama kimsenin böyle şeyler için yuva yıktığını yada ayrıldığını duymadım çok sevince insan kırk kere düşünüyor iyi şeylerini düşünüp ölçüp tartmaya çalışıyorum

Bazen şey düşünüyorum illa ki herkes tanıdığım evli olanlarda bir kaç kez eşinin kolumu sıkmasına sinirlenince ufak vi hamlesine maruz kalmıştır ama kimsenin böyle şeyler için yuva yıktığını yada ayrıldığını duymadım çok sevince insan kırk kere düşünüyor iyi şeylerini düşünüp ölçüp tartmaya çalışıyorum
Herkesin başına geliyordur diye normalleştirmeyin çünkü gelmiyor. Siz duymadınız ama ben düğün sonrası adam gerizekalı dedi diye boşanan gelin duydum mesela. Seviyorum diye kırk defa düşünüyorsunuz şimdi evlendikten sonrada bana bunu nasıl yaptı diye diye 40 gece düşünürsünüz...

Böyle böyle başlar. Kimse daha sevgiliyken kafanızı gözünüzü kırmaz. Allah size acımış şimdiden adamın yüzünü göstermiş kızım kendini kurtar demiş. Yarın öbürgün mor suratınızla aile evine bile sığamayınca elinizi açıp dua ederken bu günleri hatırlarsınız. Ben bana sürekli sesini yukselten adamdan bile ayrılmışımdır. annem gibi asla olmayacağım dedim ve bunu da uyguluyorum. Bana el süren olsaydı o el en fazla bir kere bana dokunabilir sonra tozumu bile bulamazdı.

Evlenince 100 kat daha fazlası olur kötülük yönünde ...sevgililik cicim ayları o zaman dahi vuruyorsa evlilikte hey yavrum hey .....sevgililikte bizim en ufak tartışmamiz dahi olmadı bulutlarin üzerinde gezen bir aşıktim .. normal olan bu..

Böyle böyle başlar. Kimse daha sevgiliyken kafanızı gözünüzü kırmaz. Allah size acımış şimdiden adamın yüzünü göstermiş kızım kendini kurtar demiş. Yarın öbürgün mor suratınızla aile evine bile sığamayınca elinizi açıp dua ederken bu günleri hatırlarsınız. Ben bana sürekli sesini yukselten adamdan bile ayrılmışımdır. annem gibi asla olmayacağım dedim ve bunu da uyguluyorum. Bana el süren olsaydı o el en fazla bir kere bana dokunabilir sonra tozumu bile bulamazdı.
Kafama vurmuştu bir sefer sinirlendiğinde ama sebep bile yoktu sanki çok sene geçti üzerinden

Arkadaşım sevgiliyken şiddet görüyordu yalvardım evlenme diye, evlendi hala goruyordu. Benim ruh sağlığım zarar görmeye başlayınca arkadaşlığı bitirdim. Ben darp raporu alsın diye uğraşırken çocuk için tedavi görüyormuş . Çocuğu da yapti

Kafama vurmuştu bir sefer sinirlendiğinde ama sebep bile yoktu sanki çok sene geçti üzerinden
bir üstteki yorumu okuduğumda kesin kafasına da darbe aldı diye düşünmüştüm, evet ikinci yorumunda zaten sen söylemişsin kafana da vurduğunu.

demek bu yüzden çalışmıyor sendeki kafa. şu yaptığın yorumları okuyunca anlıyoruz.

Arkadaşım sevgiliyken şiddet görüyordu yalvardım evlenme diye, evlendi hala goruyordu. Benim ruh sağlığım zarar görmeye başlayınca arkadaşlığı bitirdim. Ben darp raporu alsın diye uğraşırken çocuk için tedavi görüyormuş . Çocuğu da yapti
Arkadaşınız neden ayrılması sizin uyarılarınıza rağmen ki benimki darp raporlu kadar değil

Hanımefendi neden konu açtınız o zaman? Ben çevremde hiç kolu sıkılan orasına burasına vurulan evlilik görmedim. Siz evliliği ne sanıyorsunuz acaba? "Canım benimki de arada 1-2 tokat atıyor erkeğe yakışır ya bırakma" denmesini mi bekliyorsunuz?

İstediğiniz kadar reddedin, kafanızda normalleştirmeye çalışın ama peşinen söylüyorum. Nikahtan sonra şiddet başlayacak, sıklığı ve dozu artacak. 2 + 2 = 4. O kadar net. Evlenip en az bi 7 yıl daha heba etmek istiyorsanız, Allah korusun ama kavga anında belki de ömrünüzü heba etmek istiyorsanız buyrun devam edin. Söylediklerimiz ikna etmiyorsa zorla da ayıramayız canınız böyle bir hayat çekiyor demek ki

Arkadaşınız neden ayrılması sizin uyarılarınıza rağmen ki benimki darp raporlu kadar değil
Çünkü 10 yıllık emek çünkü sevgi, darp raporluk değildi diyerek şiddeti normalleştirmeyin, gözle görülmese bile kafanıza aldığınız darbe çıkar.

Ay cidden herkes kendine layik gordugu hayati yasiyor. Bu adamin tonla iyi seyi olsa ne olur, bugun kolunu sikicak yarin tokat atacak sonraki gun dovecek. Suan boyle seyler icin iyi seyleride heba etmiyim diye savunuyosun evlenincede cocugum icin bosanamam diye savunucaksin. Dusunceler hic degismiyor, kisiler degismiyor. Umarim dogru karari verirsiniz. Ileride acacaginiz konulari tahmin etmek hic zor degil. Tonla var burda o konulardan :KK43:

Kendinizi kandirmayin. 7 senelik evliyim birakin kolumu sıkmayı esim bana daha sesini yükseltmemis bir adam. Baskalari da yasiyor diye kendinizi avutmayin. Siddet olmayan evliliklere bakin. Seven insan vurmaz, kirmaz, incitmez. Esyalara da zarar vermez cünkü kiymetini bilir. Diger yorumunuz "benim ki darp raporluluk degil" yazmissiniz. Bu iyi birsey degil. Siddetin kücügüne tolerans gösterseniz büyügü arkasindan gelir, heleki sizi "garantiledigini" düsünse

Back
X