• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili sorunsalı!!

Bilemiyorum. Ben de istemem, ben de kıskanırım, rahatsız olurum ama bunu asla belli etmem. Sonuçta ödev bu, fazla tepki verip dikkat çekmeye gerek yok. Ama sevdiceğim asla bunu yutmaz. Yaptırmaz, gerekirse kal o dersten der. Erkeklerle aramızdaki fark daha ayrıntılı ince düşünmek sanırım. Umarım sen de bunu yaparsın, aklına sokmazsın çocuğun durduk yere kızı. :/

Keşke benimde izin vermeme gibi lüksüm olsaydı. Neyse artık olan oldu yani napalm zaten canı neyi kimi istiyosa onunla olur :)

kimseye kızgın falan değildim. sadece bir eğitmen olarak fikir belirttim. etik olarak, özellikle bu tip etkinliklerde sevgilileri aynı gruba koymamaya, samimi olmayan kişilerden grup oluşturmaya çalışırız ki sadece etkinlik olarak görülebilsin, başka şeyleri tetiklemesin. bil istedim.

Eğitimci olmanıza herhangi bir eleştiride bulunmuşmuyum?
Sadece kendi mesleğinize o hakareti uygun görmenize inanamadım. Ayrıca üstünüze alınmazı gerektirecek bi durum olduğunuda düşünmüyorum ben burdaki bir ilköğretim lise vs eğitimcisini bağlayan bişi söylemedim kaldıki zaten orda dalga geçer tavırla konuştum ciddi anlamda bişi yoktu neyse zaten siz kendinize o yakıştırmayı yapıyorsanız ben zaten şapka çıkartırım :)

Eğitimci olmanıza herhangi bir eleştiride bulunmuşmuyum?
Sadece kendi mesleğinize o hakareti uygun görmenize inanamadım. Ayrıca üstünüze alınmazı gerektirecek bi durum olduğunuda düşünmüyorum ben burdaki bir ilköğretim lise vs eğitimcisini bağlayan bişi söylemedim kaldıki zaten orda dalga geçer tavırla konuştum ciddi anlamda bişi yoktu neyse zaten siz kendinize o yakıştırmayı yapıyorsanız ben zaten şapka çıkartırım :)

ilköğretim veya lise eğitimcisi değilim, genelde öğretmenlerle, şu an ise lisans öğrencileriyle çalışıyorum. o yakıştırmayı da "bilerek mi eşleştirdi" diyerek siz yapmışsınız.

Sorunun güven Olduğnu biliyorum ama Çözümün ayrılık olup olmayacağı konusunda şüphelerim var.

Neden ? Ayrilmak mutlak cozum degil mi, her iliski icin ? Tum problemler aninda bitiveriyor.

Simdi sekerim, ben senin bizden ne bekledigini anlayamadim. Belli ki cocuga gubenmiyorsun. Biz sana ne yazabiliriz, ne seni ne cocugu taniyoruz.

1. Belki kiskanmakta haklisin, cocuk saglam pabuc degil o zaman ayrilmalisin.
2.Belki kendine guvenin yok, bu durumda hayati boyunca cocugun pesinde hafiyelik yapma secenegin her zaman var.

Ddigim gibi sana yardimci olabilecegimiz bir durum goremedim ben. Durmun 1. mi, 2. mi tart, ona gore karar ver. 1.ci durumdaysan , "ama ayrilmak cozum deyilllllll ki" dersen de, o zaman kaderine razi ol, kir dizini otur, biz ne yapalim?

Neden ? Ayrilmak mutlak cozum degil mi, her iliski icin ? Tum problemler aninda bitiveriyor.

Simdi sekerim, ben senin bizden ne bekledigini anlayamadim. Belli ki cocuga gubenmiyorsun. Biz sana ne yazabiliriz, ne seni ne cocugu taniyoruz.

2.Belki kendine guvenin yok, bu durumda hayati boyunca cocugun pesinde hafiyelik yapma secenegin her zaman var.

Ddigim gibi sana yardimci olabilecegimiz bir durum goremedim ben. Durmun 1. mi, 2. mi tart, ona gore karar ver. 1.ci durumdaysan , "ama ayrilmak cozum deyilllllll ki" dersen de, o zaman kaderine razi ol, kir dizini otur, biz ne yapalim?

Gol oldu
:)

bende sinir olurm
böyle parça pincik edesim gelir
ama çaktırmam
karpuz kapuğu düşürmeye gerenk yok

Şekerim derken?
Bence şu oldurmaya çalıştığınız samimiyetinizin tasmasını taksanız.
Kaldı ki ben sizden erkek arkadaşımın kulağını çekmenizimi istedim?
Paragrafı gerekli organlarınızla okusaydınız zaten böyle saçma eleştirilerde bulunmazdınız?
Sayfama ayırdığınız (keşke ayırmasaydınız) zaman için ne yazıkki teşekkür edemicem :)

ilköğretim veya lise eğitimcisi değilim, genelde öğretmenlerle, şu an ise lisans öğrencileriyle çalışıyorum. o yakıştırmayı da "bilerek mi eşleştirdi" diyerek siz yapmışsınız.

ya allah askına bir yorumu okusanıza
orda kendimi tiiye alarak çok fazla hüsn-ü kuruntulu olmamdan yakınmışım.
bu ne alınganlık ne yapalım yani eğitimciyseniz.
lisansmışta anaokulmuşta.
Konumu saptırmaya devam etmeden sayfamı terkedin lütfen!

Pası veren ben olayım hadi de senin jeton köşeli sanırım. 24 saatte cevap geldi !

yok artık yaa :KK48::KK48:
ancak bu şekilde balondan bir cevap verilebilirdi :KK53::KK53:

ha belki sizin kadar boş şeylere ayıracak kadar vaktim yoktur??

henüz vaktim olmuştur falan ???:KK45::KK45:

Merhaba kızlar.
Sizden ricam anlatacaklarıma madem güvenmiyosun ayrıl ozaman gibi cevap vermek yerine benim haklı olup olmadığım konusunda beni bilgilendirirsen kendimi düzeltme yolunda bana yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Konuma gelecek olursak böbreğimde sıkıntı vardı kaç gündür evde yatak döşek yatıyordum erkek arkadaşımın okuduğu bölüm itibariyle (ist da özel bi üniv de ) animasyon tarzı dersleri oluyo. Hocası bi kızla bizim oğlanı eşleştirmiş temasıda düğün!! Gelin ve damat olarak boy göstermişler dans etmişler vs. Bunu bana söyledi böyle bi sinir oldum yani bende üniversite bitirmiş bi insanım erkek kız ilişkilerine karşı değilimde konu olduğunda yani elle tutulur sınıfta bi bu hanım kızımızın güzel olduğunu duymuştum. Kendi aramızda taktığımız ufak yüzüklerimiz var ergenlerin taktıklarından değil yalnız birbirimizi simgelesin diye onu takmısmıydın dedim hani laf arasında yok takmadım takmıyorum o derste yüzüğümün kenarı düşüyo (onu biliyorum kopçalı böyle açılıyo kolaylıkla) kaybolmasından korkuyorum dedi. Zaten ağrılarımında etkisiyle saydım. Bende türkü bardaydım şansa bak şimdi bende nasıl dans ediyorum öyle olmaz böyle olur dedim o sinirle :D ay sinir oluyorum yazdığımı okudukça bide gecen arkadasının arkadaslarına ricası üzrine dans dersi verdi kızda varmış içinde ben gelemiyorum böyle ya of yanlışsa yaptığım söyleyin
Beyimize geçmişten ötürü pek güvenmediğimide belirtiyim

kıskanıyorsun doğla olarak ama kuruntu yapma canım dersleri böyleymiş ve de sen de git dans dersi verdiği zamanlar yanında ol yani madem gözünün önünde olsun :KK39:

bkz: murat bozun sevgilisi işini bile bile sevgili olmuş, hiçte kıskanmıyor zağar... sende kıskanma oğlan gelmiş sana söylemiş söylemeyedebilirdi... ben olsam kıskanırdım bende ama napıcan şimdi dersimi bırak diceksin kızımı öldürceksin....

Back
X