Sevgili ve cocuk

Hadi yapmış bi hata kadınla illa evlenmek zorunda değil zaten. Ama o çocuğu hiç mi görmek istemez babalık duygusu hiç mi yok . Şuan böyle yapıyorsa siz evlendiğinizde evliliğiniz yürümediğinde çocuklarına sahip çıkmayacak mı?

Kadının korunuyorum diye kandırması çok saçma. Bu konuda hassas olan ve kesinlikle baba olmak istemeyen bir erkek olarak birlikte olduğu kadına güvenmek yerine kendisi korunmayı tercih etmeliydi. Hadi tamam orada hata yapmış. Her şeye rağmen ortada hiç bir suçu olmayan bir yavrucak var. Sadece para gönderip başka hiç bir vazifeyi yerine getirmemesi size sevgilinizin karakteri hakkında ipucu vermeli.

Onuda ben söyledim, aynı şey olmadığını belirtti. Bız evlenince aile olacağımızı, isteyerek cocuk sahibi olacağımızı belirtti.

sanmam o da onun çocuğu.... istemeyerek birlikte olmadı yaaa.... yok küçükmüş bilmem ne... doğan çocuk daha küçük değil mi.... sen bilirsin de böyle kayıtsız kalabiliyorsa minicik bir çocuğa nasıl güvenicen buna....

İlgilense bir dert, ilgilenmese bir dert.
Sonuçta dert olacaktı. Bir çok insan için de aynı şey gerçerli.
Ama yabancı bir kadın kendisine bağlamak için hamile kalmaz bence. Altında farklı bir hikaye olabilir. Her ne olursa olsun zaten kendi çocuğuyla ilgilenmeyen adamdan hiç bir şey olmaz.

Kızlar zaten söylediği şu 15 yıl önce hata ettim eğer seni rahatsız edicekse anlarım. Ben söylediği gündem beri yazdıklarınızın aynısını düşünüyorum ve gercekten yine hayal kırıklığı yaşadıgım icin cok mutsuzum

Adamın yediği halta mı yanayım, hadi bi halt yedin olan oldu çocuğu aldır diye baskı yapmasına ve o kadına sahip çıkmayıp tek başına bırakmasına mı yanayım, en nihayetinde doğan bebeği red edip görüşmemesine mi yanayım, 6 ay bu durumu sizden saklamasına mı yanayım... Ex sevgilinizi neresinden tutsam elimde kalıyor, yuh diyor başka da bir şey demiyorum.

Evlenseniz ilerde sizin de çocuğunuz olsa, diğer çocuğun sizinkinden ne farkı var? Onun da babası bu adam. Evlilik içi evlilik dışı farketmez evlattır ya. Yazık değil mi onun günahı ne? Bu tarz düşüncelere vicdan yapmıycak ve sadece senin çocuğunu mu evlat sevgisiyle sevecek bu adam şimdi?
Bilmiyorum belki gerçek bir aile kurup kendi isteğiyle çocuğunu kucağına aldığında o zaman dank edecek. Ona da babalık hisleri beslemeye başlayacak. Bu da bi ihtimal.

Sevgiliniz baba olmamis, spermini bagışlamış.
Icinde hic mi bir duygu olmaz insanin cocugu nasil bi cocuk, huyu karakteri sevdigi seyler neler? Kokusu, ses tonu nasil merak etmez mi?

Onuda ben söyledim, aynı şey olmadığını belirtti. Bız evlenince aile olacağımızı, isteyerek cocuk sahibi olacağımızı belirtti.

hahah evlenince ne oluyor acaba gökten zembille vicdan mı iniyor sanıyor bu adam..

bak canım aynısın yapan birini tanıyorum.. yurtdışında kızı var yüzünü bile görmemiş geldi burda evlendi oğlu oldu boşandı yüzünü bile görmüyor gitti bodrumda bir daha evlendi..

Ay yuh

Bana anlatmak istediği bu cocuğu baştan istememesi. Kadının korunuyorum demiş olmasına rağmen korunmaması. Hani zorla baba oldum gibi konuştu. Artık söyledikleri ne kadar doğru bilemicem.

Cahillik donemlerinde yapmis bir hata.. Hepimiz hatalar yaptik o donemlerde.. Tabi bazi hatalarin sonuclarini omur boyu odemek zorunda kaliyoruz.. Bence en az 6 ay daha cikmaniz lazim hemen karar vermeyin, iyice taniyin.. Yani sonucta olaya onun acisindan bakarsak cahilliginde yaptigi bir hata var ortada ve o hatasiyla yuzlesmek istememis, kacmis hep.. Empati kuruyorum su an

Eger zorla baba olduysa dedigi gibi. Cocuga ısınamamış olması normal. O dönemde ona hissettirdigi duygudan dolayı o çocuğa yakınlık hissetmeyebilir. Çocuğu görmeye görmeye de iyice uzaklasmıstır. Onu rahatsız eden hissi de maddi yardımda bulunarak hafifletiyor demekki.

Yani ustlenmek istemedigi bir sorumlulugu zorla üstüne yıkılmış hissetmistir. Cocukta iki kisi de söz hakkına sahip. Adam istememiş ve kadın kendi büyütmek istemis. Ikisi de kendi tercihlerini yapıp kendi yollarınu cizmis. acı ama gercek böyle. Tabi bu adamın anlatısına göre..

Bana anlatmak istediği bu cocuğu baştan istememesi. Kadının korunuyorum demiş olmasına rağmen korunmaması. Hani zorla baba oldum gibi konuştu. Artık söyledikleri ne kadar doğru bilemicem.

zorla yada değil.. ortada bir çocuk var olduktan sonra çocuğunu istemeyen bir insandan hayır gelmez..
zorlada sevişmedi ya.. oyuna getirilmiş olsa bile takınılan tavır insanın kendi karakterinin belirler.. kendi içinde bulunduğu bir eylem sonucu istemeyerekte olsa bir sonuç ortaya çıktıysa sorumluluğunu alamayan bir insan var karşınızda..
merhamet ve vicdan duygusundan da yoksun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…