- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi derdimecare
-
Benide en cok rahatsız eden şey buKadinin tek basina karar verip vermemesi diil ki bence sorun, bi evladi oldugunu bilip de kesinlikle gormek istememesi
Rahatsiz etmeli zaten, yarin obur gun farketmeden hamile kalsan sana ve cocugunuza da ben istemiodum vs vs dierek ayni muameleyi yapmiycaa ne malumBenide en cok rahatsız eden şey bu
Onuda ben söyledim, aynı şey olmadığını belirtti. Bız evlenince aile olacağımızı, isteyerek cocuk sahibi olacağımızı belirtti.
İlgilense bir dert, ilgilenmese bir dert.merhaba, öncelikle 6 aylik gayet ciddi ilerleyen bir iliskim vardi. hersey erkek arkadasimin itirafi ile bozuldu. Kendisi 35 yasinda, 20li yaslarinin basinda evlilik dişi bir cocuğa sahip olmus. Ozamanlar üniversite icin yurtdışında yaşıyordu. Cocugunun anneside yabanci bir kadin. Kesinlikle cocugu istemedigini, ilerdede görüsmeyecegini söylemis ozamanlar kadina. Söylediğine göre kadın bilerek hamile kalmış, kendine bağlamak icin, türkiyeye döneceğini biliyormuş çünkü. Kadin baskılara rağmen cocuğu yinede doğurmuş. Şimdi ise cocuğa maddi acıdan destek olduğunu ama kesinlikle görüşmek istemediğini söylüyor. Artık türkiyede yaşıyor. Kızlar bu konu beni cok rahatsız etti. En cokta ilgilenmemesi. Ben bu arada 30 yaşında hic evlenmrmis biriyim. Açıkcası cok soğudum. Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında?
Onuda ben söyledim, aynı şey olmadığını belirtti. Bız evlenince aile olacağımızı, isteyerek cocuk sahibi olacağımızı belirtti.
Ay yuhhahah evlenince ne oluyor acaba gökten zembille vicdan mı iniyor sanıyor bu adam..
bak canım aynısın yapan birini tanıyorum.. yurtdışında kızı var yüzünü bile görmemiş geldi burda evlendi oğlu oldu boşandı yüzünü bile görmüyor gitti bodrumda bir daha evlendi..
Bana anlatmak istediği bu cocuğu baştan istememesi. Kadının korunuyorum demiş olmasına rağmen korunmaması. Hani zorla baba oldum gibi konuştu. Artık söyledikleri ne kadar doğru bilemicem.hahah evlenince ne oluyor acaba gökten zembille vicdan mı iniyor sanıyor bu adam..
bak canım aynısın yapan birini tanıyorum.. yurtdışında kızı var yüzünü bile görmemiş geldi burda evlendi oğlu oldu boşandı yüzünü bile görmüyor gitti bodrumda bir daha evlendi..
Bana anlatmak istediği bu cocuğu baştan istememesi. Kadının korunuyorum demiş olmasına rağmen korunmaması. Hani zorla baba oldum gibi konuştu. Artık söyledikleri ne kadar doğru bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?