Sevgili ve cocuk

Boşa zaman harcamaktan korkuyorum. Daha iyi nasıl tanicam neler önerirsin?

Bende srnin söylediğin gibi anladım. Yani istemedim kız doğurdu bana söz hakkı vermedi gibi. Zaten baştan istemedim yakınlık kuramadım dedi. Evet birde kızın tarafını dinlemek gerekir

Aynen bende öyle düşündüm. En azındn insan merak etmez mi dedim. Gördüm iki üc kere ama yakınlık kuramadım dedi. Zaten sonra kadın evlendi o yüzden görüşmeye israr etmemiş.tabi bunlar bahane

Kadinla konusma sansiniz var mi?

Sevgilinin ailesiyle tanistin mi?

Bende srnin söylediğin gibi anladım. Yani istemedim kız doğurdu bana söz hakkı vermedi gibi. Zaten baştan istemedim yakınlık kuramadım dedi. Evet birde kızın tarafını dinlemek gerekir

Yani iliskilerini de gelecege yönelik degil de anlık yaşıyorlarsa o yüzden de çocuk istememis olabilir. Biraz ağır olucak ama gönül eglendiriyor olabilir. Ve kız da korundugunu söylediyse de aldığı hazzı azaltmamak icin dikkat etmemistir. Sonucta da böyle bir tablo ortaya çıkıyor. O zamanki hatasindan ders çıkarıp kendini yontmus olabilir şuan, ama cocuga yakınlık duymuyorsa da duymuyordur ne yapıcak.

He benim böyle bisey başıma gelse ben de ne yapacağımı bilemezdm sanırım bir müddet.

Ama olan yine çocuğa oluyor. Ama tabi belki de annesi ona iyi bir yasam sunmustur ve cocuk da hayatından memnundur bilemeyiz. Belki de adam cocuk icin birlikte olmaya devam etseydi kavgalı bir ailede büyüyecekti cocuk.. bunlar hep muamma o kadını tanımadıgınız için. O kadınla konussanız da bisey degisir mi bilemiyorum belki de intikam almak icin size yalan yanlış seyler anlatıcak...

Sizin yapmanız gereken sey sevgilinizi iyice gözlemleyip kalbinizi dinlemeniz, ne diyor.

Peki genel olarak nasil insanlar annesi babasi?

Ailene de anlat durumu, onlardan da fikir almak lazim.. Kesinlikle guvendigin insanlarla istisare etmen lazim bu konuyu..

Kendi canından, kanından olan çocuğu görmek istemeyen adamla bir kez daha düşün derim !!!!!!

Ne olursa olsun kendi çocuğuyla ilgilenmesi gerektiği kanaatindeyim.İlgilenmemesi onu gözümde kötü biri yaptı bianda açıkcası.

Çocugu birgün görmk isteyecktir ve ozman çocuga baglanacktr çocugu düşünerektn görüşebilecklerinide göz önünde bulundurrktn devam ediosan et ilişkine ablacımmm

Anlattiğina göre ayrılmak üzereyken bu cocuk olayı cıkmış ortaya. Tamda yazdığın gibi ciddi değil de o yaşda gönül eğlendirme sonucunu düsünmeden sorumsuzca bi davranış. Kalbım ne diyor bilmiyorum cok soğudum ve ne yapcağımı bilmiyorum acıkcası. İşin icinden cıkamıyorum

Peki genel olarak nasil insanlar annesi babasi?

Ailene de anlat durumu, onlardan da fikir almak lazim.. Kesinlikle guvendigin insanlarla istisare etmen lazim bu konuyu..
Bi aileye girmeden fazla belli olmuyor tabi şimdilik iyi davranıp yakınlık gösteriyolar. Anlattığım dostlarımda burdaki coğu kişiler gibi düşünüyor, cocuğuna sahip cıkmamasını sorun ediyolat. Tabii bende en cok bunu sorun olarak görüyorum

Aynen bende öyle düşündüm. En azındn insan merak etmez mi dedim. Gördüm iki üc kere ama yakınlık kuramadım dedi. Zaten sonra kadın evlendi o yüzden görüşmeye israr etmemiş.tabi bunlar bahane

kararınızı sadece şimdiyi düşünerek vermeyin bunun geleceğide var.. bundan 15-20 sene sonra o çocuk büyüdükten sonra babasını merak etmeyecek mi?
o yüzden mutlaka durumu ailenizede anlatın kimse bir süprizle karşılaşmasın sonra..

Yani evet herkes hata yapabilir ve sonra ondan ders çıkarıp çıkarmaması mühim. O dönemlerde ne hatalar yapılıyor.. keske olmasaydi ama olmus. Suanki durumu ve karakteri önemli olan. Gözlemlediginizde gercekten iyi ve aile kurabilecek bir imaj çızıyorsa neden olmasn diyebilirsiniz. Ama bu soru isaretlerini ona açık açık anlatmanız lazım sanırım.

Aileminde bu duruma sıcak bakacağını düşünmüyorum. Tabii bi anda ortaya cıkabilir Yada o cocuğunu görmek isteyebilir cok zor. Bazen genclik hatası diyorum ama cocuğu merak etmemesi sevmemesi beni gelecekden cok korkutuyor

Önerileriniz icin tsk ederim sanırım doğru karar icin onunla tekrar konuşup sorularma yanıt almaktır.

Birinci hata bir kadını ortada bırakmış.ikinci cocugu aldir demiş.3 sahip çıkmamış.size ve çocuğunuza sahip cikarmi soru isareti

Birinci hata bir kadını ortada bırakmış.ikinci cocugu aldir demiş.3 sahip çıkmamış.size ve çocuğunuza sahip cikarmi soru isareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…