sevgili ve kız kardeşi

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
bu konuyu bir kız arkadaşım adına açıyorum. bana sordu ne diyim bilemedim.
arkadaşımın sevgilisi 19 yaşında. bir kız kardeşi var çocuğun 13 yaşında. çocuk geceleri önce kızla aynı yatakta yatıyomuş sonra kız uyuyunca kendi yatağına geçiyomuş. nedenini sormayın nedeni yok. kardeşi sonuçta ama bana tuhaf geldi baya. siz ne dersiniz?

böyle bir konu vardı
oraya da çok saçma olduğunu yazmıştık
kız erkek kardeş de olsa aynı yatakta yatmaz
sağlıklı psikolojik gelişimleri için çok yanlış

Nedeni yok olur mu ?

Sonuçta bunu anlattığına göre karşısındaki kişiye '' şu yüzden '' diye de açıklama yapıyordur .

Ha altına bir şey aramak mı gerekir ?

O değilde , anne - babalarının artık abisiyle yatmak isteyen (ki en makul sebeb bu geliyor ) kızla konuşup , artık büyüdüğü ;bir genç kız olduğunu anlatmaları gerekir.

hani anne baba ayrı olsa kardeşine destek olma durumu falan dicem bi de her gece yatmıyorsa bencede aşırı tuhaf başka bi sebep üretemedim nedense

fazlaca tuhaf..bırakın aynı yatağı uzmanlara göre 3-4 yaşından sonra kız-erkek kardeşlerin odası dahi ayrılmalı..

tabii ki insanlar sapık değil ama olumlu gelişim açısından tavsiye dilen bu iken bir abinin 13 yaşında ki kardeşiyle yatması tabii ki anormal..

acaba kardeşin korkusu falan mı var? ailesi nasıl müsaade ediyor.

Son düzenleme:
Nedeni yok olur mu ?

Sonuçta bunu anlattığına göre karşısındaki kişiye '' şu yüzden '' diye de açıklama yapıyordur .

Ha altına bir şey aramak mı gerekir ?

O değilde , anne - babalarının artık abisiyle yatmak isteyen (ki en makul sebeb bu geliyor ) kızla konuşup , artık büyüdüğü ;bir genç kız olduğunu anlatmaları gerekir.

çocuk normal karşılıyo demek ki çok sıradan bişeymiş gibi bahsetmiş öylesine. hatta arkadaşım önce şaşırmış ama anlatış tarzına göre bişey demeye bile çekinmiş tepki gösterir diye.

Altında kötü bir neden yoktur bence her ne kadar saçma bir davranış olsa da.Düşünün bi abi kardeş uygunsuz bir şeyler yapıyor olsalardı çocuk gidip de kız arkadaşına neden kardeşiyle beraber yattığını söylesin ki?Niye durup dururken sevgilisini kuşkulandırsın ki?Çocuk söylemese senin arkadaşın nerden bilicekti onların nasıl uyuduklarını.

Bence çocuğun kız kardeşi korkuyordur benim kardeşim de 13-14 yaşına kadar ailemle birlikte yattı,korkuyordu hassas bir yapısı var.

Kötüye yormakla kesinlikle alakası yok çok çok yanlış bir davranış. Hem psikolojik açıdan hem dini açıdan. Hele ki ergenlik çağındaki bir kızın fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok yanlış.
Sebebi ne olursa olsun. Aynı odada yatmaya dahi çekinirim ben yahu ne gerek var.

bi de kız benim arkadaşımı (x diyelim) çok kıskanıyomuş. korktum açıkçası tam da son günlerde kemancının hikayesini de okuyunca:)

bi de kız benim arkadaşımı (x diyelim) çok kıskanıyomuş. korktum açıkçası tam da son günlerde kemancının hikayesini de okuyunca:)

güzelim arkadaşın gidip sormuyor mu hayırdır kardeşin neden seninle yatmak istiyor ya da sevgilim sen bunu bana durduk yerde neden anlattın şimdi demiyor mu?
konu garip, muhabbet garip doğrusu.

Kardeşler arasında olur ki öyle şeyler.Ben erkek kardeşimin sevgilisi olursa kıskanırım muhtemelen ve o da benim sevgilime aşırı gıcık oluyor.Bence abartılcak bir şey yoktur.

güzelim arkadaşın gidip sormuyor mu hayırdır kardeşin neden seninle yatmak istiyor ya da sevgilim sen bunu bana durduk yerde neden anlattın şimdi demiyor mu?
konu garip, muhabbet garip doğrusu.

laf arasında bişey anlatırken bahsetmiş bi anlık, arkadaşım sorunca da ne var ki gibisinden bişeyler demiş. öyle olunca da üstüne gitmemiş fesat durumuna düşmemek için

çocukların dinen sorumluluklarının başladığı anı bile beklemeden bir an önce odalarının ayırılması gerekir

kimse aman onlar kardeş cart curt demesin.

psikolojide de bu böyle dinde de her türlü böyle, kız kardeşler bile ayrı yatmalı bırakın erkek kardeşi.

Back
X