Yaşınız genç sanırım. O yüzden bir ablanız olarak yazıyorum. Hey gidi be, bu foruma ilk geldiğimde ben de gençtim, şimdi abla olduk off. Üzüldüm bir an ama geçti, sakinim tamam.
Eğer hiç deneyiminiz yoksa ilk ilişkinizi duygusal yakınlığınız olan ve size hak ettiğiniz değeri verecek biriyle yaşamanız bence önemli. İlk ilişki ve sonrasındaki dönem, cinselliğe bütün bakışınızı etkiliyor.
Kendinizi, cinselliğinizi tanıdıkça ona göre şekillendirirsiniz hayatınızı. Ben kendi adıma seks için illa duygusallık gerekmediğini düşünüyorum. Ama bu kendimi tanıdıkça, hayata ve sekse bakış açım geliştikçe şekillenen bir durum oldu. Duygusal bağınız olan biriyle seks çok farklı, cinsellik odaklı bir partnerle çok farklı. Neyi nasıl yapacağınız tamamen size bağlı. Sadece acele etmeyin ve bence bu konudaki kararınızı kimsenin kendi yargılarıyla vermeyin çünkü hepimiz olaylara farklı bakıyoruz.
Sevgilim dediğim adamla kötü bir seks hayatım da oldu; duygusal bağım olmayan adamla 1,5 yıl şahane seks hayatım da oldu. Acele etmeyin, hayatınızı kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz ona göre sürdürün.
Ama ilki için düzgün partner şart.
Ay ilki demişken ahshfh benim ilk seviştiğim adam çok kibardı, çok güzel geçti. Uzun süre çok güzel seviştik. Sonra onunla bitti, ben yava yavaş aktif seks hayatına başladım.
Seneler sonra tekrar seviştik. Ay meğer adamda boyut zaten yokmuş, işlev de 5 dakika falanmış ahshh ben acemi halimle çok iyi sanıyordum, gerçekle seneleeer sonra karşılaştım