Sevgili ya da eşle ten uyumu

Ben ten uyumuna çok inanıyorum. Eşimle akşamları karşılıklı koltuklarda oturamayız, illa bir yerlerimiz temas edecek, dışarıya çıksak hayatta karşılıklı sandalyelerde oturamayız yan yana olmamız şart. Eşim beni öpmeye başlayınca durmaz bende duramam böyle öptükçe doyamama hissi oluyo 🤣 en büyük sebebi bence ten kokusu 🥹 o kadar seviyorum ki işe gittiği an onu çok özlemeye başlıyorum. Öpüşürken içimde bir şeyler kopuyor🙃
Maşallah sevginiz tutkunuz daim olsunnn😍🧿❤️

öylede kal duygusuz olmaz aşk olmalı
erkek olmazsa başka yöntemler var mastürbasyon gibi 😀
Mastürbasyon yetmiyor işte. Mastürbasyon ile gerçek cinsellik aynı tadı vermiyor. Duygusuz cinsellik zor olur gibi. Şimdiye kadar hiç denemediğim için dayanamayıp böyle bir şey yaparsam kendimi kötü hisseder miyim bu psikolojimi olumsuz olarak etkiler mi onu düşünüyorum

Mastürbasyon yetmiyor işte. Mastürbasyon ile gerçek cinsellik aynı tadı vermiyor. Duygusuz cinsellik zor olur gibi. Şimdiye kadar hiç denemediğim için dayanamayıp böyle bir şey yaparsam kendimi kötü hisseder miyim bu psikolojimi olumsuz olarak etkiler mi onu düşünüyorum
Sana yemin ederim ben ömür boyu yapmazsam ölmem hiçbir şey olmaz bana bende böyleyim benim için aşk güven daha önplanda cinsellik en son

Sana yemin ederim ben ömür boyu yapmazsam ölmem hiçbir şey olmaz bana bende böyleyim benim için aşk güven daha önplanda cinsellik en son
Benim için cinsellik çok önemli. Cinsellik olmadığı zaman kendimi mutsuz ,depresif hissediyorum. Su,yemek gibi bir şey cinsellik bana göre. İşte kimisine göre cinsellik olmasa da olur, arka planda kalıyor. Kimisi için de ihtiyaç.

Sevgi , güven olması çok önemli zaten. Ama cinsellik olmadan ömür boyu yaşadığımı düşünemem hiç. Kabus gibi bir şey bu😱😱

Durup dururken (film izliyerken,çay içerken, vb.) ne güzel gülüyor elleri ne kadar güzel deyip kocama yükselmem ten uyumuna dahil midir:) herşeyi bir anda cezbediyor
İnsan sevince her şeyi güzel geliyor bence. Sevdikçe sevesin öpesin gelir. Ama eşinize yükselmeniz , yaptığı her şeyin cezbedici gelmesi ten uyumunun iyi olduğunu gösterir diye düşünüyorum 🧿

Ben şimdiye kadar hep severek duygu oluştuktan sonra cinsellik yaşadım tek gecelik takılmadım hiç. Ama son 1 senedir fenalardayım. Şimdi diyelimki tinder indirip biriyle görüştüm cinsellik yaşadım, bunu düşünerken bile kendime yakıştıramıyorum hiç.

Şap kullanmayı da düşündüm daha önce. Bu cinsel istek mahvediyor beni bazen. Şap kullanıp etkisini gören var mıdır ki acaba? Bir ilişkim olana kadar uslu durabilsem yeter.
Evet çok zorluyor insanı ya.o tarz yerlerden ben de pek hazetmiyorum.şap nasıl bir maddedir nerede satılır hiç bilmiyorum valla

Evet çok zorluyor insanı ya.o tarz yerlerden ben de pek hazetmiyorum.şap nasıl bir maddedir nerede satılır hiç bilmiyorum valla
Aktarlarda satılıyormuş. Netten bakmıştım bir ara. Hatta askeriyede ,yurt yerlerinde şap atılıyor yemeklere diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ya şap çok etkilemiyordur ( etkisi kısa sürelidir) ya da yemeğe hiç katılmıyor bu bir uydurma olabilir. Gerçekten etkisi olsa askerlerin cinsel isteği çok yüksek olmamalıydı.

Ten uyumu kavramı neleri kapsıyor? Sizce ten uyumu nasıl anlaşılır? Ten uyumunun ne iyi ne de kötü olduğu bir ilişkide mutlu olunabilir mi?
Ten uyumu galiba tenler birbirine dokunmayınca anlaşılmıyor yani bence öyle. Çok kişi duydum gördüm sevgi saygı anlayış herşey var ama ten uyumu yok ikili ilişkisi zevksiz geçiyor. Çoğu kişide kavga ettikçe pekişiyor bu tamamen ten uyumuna bağlı.

Aktarlarda satılıyormuş. Netten bakmıştım bir ara. Hatta askeriyede ,yurt yerlerinde şap atılıyor yemeklere diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ya şap çok etkilemiyordur ( etkisi kısa sürelidir) ya da yemeğe hiç katılmıyor bu bir uydurma olabilir. Gerçekten etkisi olsa askerlerin cinsel isteği çok yüksek olmamalıydı.
Bence işe yarıyordur yaramasa cezaevindekiler birbirini götürür .

Askerdekiler sürekli muhabbeti döndüğünden yada ulaşacaklarından piskolojik muhabbetini döndürürlerdir

Back
X