Sevgili yaptın tüm zamanını ona verdin diye sizden giden arkadaş

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.706
1.192
83
Yahu Allah aşkına gelmiş bana “ sen sevgilin olunca tüm zamanını ona verdin, beni boşladın.Haftasonlarını onla geçirdin,Kısıtlı zamanını ona verdin bende böyle yaptım aramayı sormayı kestim, aramalarına da cevap vermedim” diyor.Ki aradım ben onu Kadın resmen sevgilimle yarışıyor ya.Ben hiçbir ayrım yapmama rağmen, onu yine arayıp sormama rağmen.Sadece haftasonları ona özel zaman yaratıp aktivitede bulunmayı azaltım diye beni buna maruz bırakıyor.Üstelik ailemde de derdim büyük onu da basitleştiriyor.( yani aslında zamanımı anneme de ayırmam gerek) Sevgilin mi iyi geliyordu dertlerine diyor vs.Konuşmayı kestim kadınla ama anlam da veremiyorum Yani bu kadın neden taktı sevgili olayına bu kadar ? Yani ortak zamanımızı ayarlayıp görüşelim ikimize de uygun olsun diyeceği yerde tüm zamanını ona verdin diyor.Onu sürekli eylemem dert anlatmadan yanında olmam gerekmiş gibi.( uzaktan dert anlatınca da sıkılıyormus ) Ayrıca ben onu çok dinledim zamanında da, dert anlamında…Sevgilimle sürekli görüşmem kadına batıyor.Kıyas çok saçma değil mi ? Kendine olsa beni bekleyecek hali yok,ve asla da yapmamaz zaten anca lafta söylüyor tanıyorum.zaten çok yoğun çalışıyorum zamanım çok az.mesaj attım yine de düzgünce söyledim bende kalmasın senle alakası yok olayın ama görüşmememiz daha iyi olur diye ama bu kıyasa anlam veremedim.Karşımdaki kişi farklı katagoride olduğunu anlamıyor gibi sanki.Ve beni sucluyor sen buldumcuksun vs…

Kendisi boyle elestiriyorya seni kendisi de bulsun birini ilk o mesafe koyar.ama o kadin deme yinede bak yillarca arkadasin olmus erkek arkadasin daha yeni anladigim kadariyla.bunu arkadasina onu tanimaya calisiyorim zamanim kisitli de ayda birkez gorus arkadasinlada .tamamen soyutlama kendini

Kendisi boyle elestiriyorya seni kendisi de bulsun birini ilk o mesafe koyar.ama o kadin deme yinede bak yillarca arkadasin olmus erkek arkadasin daha yeni anladigim kadariyla.bunu arkadasina onu tanimaya calisiyorim zamanim kisitli de ayda birkez gorus arkadasinlada .tamamen soyutlama kendini
Kadın diyorum tepkiliyim 2 yıldır aktif konusuyoruz öncesinde kopuktuk.Sevgilim de bir senelik

Ben kendi adıma yanlış yaptıysam özür dilerim vs dedim ama kimse pişman olmasın sana mutluluklar buldumcuksun vs diyince ben onu istemediğime kesin karar verdim

Kadın kadın diye bahsetmek yerine kız arkadaşım deseydiniz yaşı çok mu büyük kadın diyorsunuz. Mesafeli olun boşverin dert anlatmak ise derdi uzaktan anlatsın.sizin de bir hayatınız var sonuçta. Evlilikten sonra napcakti yine aynı tepkiyi verirdi o zaman.

Kadın değil miyiz yahu 😂 ve üyenin yaşına nasıl karar verdiniz ay kusura bakmayın komiğime gitti 😂

Büyükmüş. Uzak durun yaşıtları ile dertleşsin

Ben kendi adıma yanlış yaptıysam özür dilerim vs dedim ama kimse pişman olmasın sana mutluluklar buldumcuksun vs diyince ben onu istemediğime kesin karar verdim
Ahahah evet buldumcukum deseydin:)seviyorum asigim birkez geldim birkez yasiyorum deseydin amannn uzak tut hayatindan saygisiz kendisinide gorucez

Yani bilemedim karşıdan da dinlemek lazım. Üniversite zamanı en yakın dediğim arkadaşım sevgili bulduktan sonra benimle görüşmeyi bırakmıştı , hatta vaktini ona harcamayı tercih ediyormuş bundan bahsetmişti beni de derdi olduğunda aramak için kullanıyordu arada, ben sitem etmek yerine direkt sildim. Ayrıldığında döndü geldi yüzüne bakmadım ben de artık, boşken değerlendirebileceği oyuncak değilim ben. Böyle bir yaşanmışlığım olduğundan karşı tarafı da dinlemeden yorum yapamam haklı da olabilir

Back
X