• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili

Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim :KK43:
Komik desem değil, eskiden üzülürdüm psikolojik durumuna artık üzülmüyorum da. Allah ailene çevrene sabır versin, burda bile bizi bu kadar bıktırdın. Kafada başka konsept yok, erkekler ve erkekler.

Ben niye eksiklik hissediyorum bu kadar
Hobilerine,ilgi alanlarına, kişisel gelişimine, seyahatlere, arkadaşlarınla sosyalleşmeye odaklanmadığın için olabilir.. bunları yapınca doğru ilişki seni bulur akışa bırak biraz..

Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim :KK43:
Dertsiz basina dert almak istiyorsun galiba napacam sevgiliyi hic tavsiye etmem ye ic gez eylen kisitlanma hayti yasa biz bir hata yaptik sen yapma😅😜

Rainyy sanki sevgilin oldu da şimdi olmayınca yalnızlık hissine kapıldın
Senin sevgilin hiç olmadan bu hisse girmek garip değil mi
Bilmediğin bir seyin hissi nasıl olur

Ayrıca Bdv acılan konuları okumuyor musun herkes dertli bu kadar dert sorun olup milletin burnundan getiren erkek neslini
Olmasin daha iyi ne yapican özgürce gez toz eğlen
Varsa nasibinde zaten gelir kosa kosa sana

En sevdigim en renkli uye burada 🥳🥳🥳

Dalga gectigini bilmeden, onlarca kisiyi sazan gibi konularina akin ettirip, keyifle okumana ve gulumsemene hayranim. Cok istikrarli bir sekilde, her seferinde 1-2 cumle ile derdini (!, 🤪🤪) anlatiyor olman da dikkatimden kacmadi 😉

Dalga gectigini bilmeden, onlarca kisiyi sazan gibi konularina akin ettirip, keyifle okumana ve gulumsemene hayranim. Cok istikrarli bir sekilde, her seferinde 1-2 cumle ile derdini (!, 🤪🤪) anlatiyor olman da dikkatimden kacmadi 😉
Ne alaka ben dert ediniyorum bu konuyu ondan yaziyorum neden dalga geciyim ki

Troll değil bence. Trollüğün amacı mümkün olduğunca fazla tepki alıp o tepkileri patlamış mısır eşliğinde okumaktır, aldığı tepkilerin salgılattığı dopaminle tatmin olur. Ama rainyy'nin konularına pek kimse bir şey yazmıyor çünkü hepsi aynı, ve doğru düzgün cevap da vermiyor kimseye, o yüzden konu hemen kapanıyor. Yıllar içinde 200'den fazla birbirinin benzeri konu açmış. Troll olsa sıkılırdı bence. Bir ihtimal trollse de, değilse de ciddi sorunları var ama, o açık. Numunelik bir vaka. Bir psikolog ya da psikiyatrist çıksa da bizi aydınlatsa keşke 😂

Troll değil bence. Trollüğün amacı mümkün olduğunca fazla tepki alıp o tepkileri patlamış mısır eşliğinde okumaktır, aldığı tepkilerin salgılattığı dopaminle tatmin olur. Ama rainyy'nin konularına pek kimse bir şey yazmıyor çünkü hepsi aynı, ve doğru düzgün cevap da vermiyor kimseye, o yüzden konu hemen kapanıyor. Yıllar içinde 200'den fazla birbirinin benzeri konu açmış. Troll olsa sıkılırdı bence. Bir ihtimal trollse de, değilse de ciddi sorunları var ama, o açık. Numunelik bir vaka. Bir psikolog ya da psikiyatrist çıksa da bizi aydınlatsa keşke 😂
Kendi de dalga gecmedigini belirtti, Ben de ozrumu diledim ben yanlis anlamisim diye :)

Neyse, sonsuza kadar ayni konu acamayacak, bakalim 2023 neler getirecek

Back
X