Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik desem değil, eskiden üzülürdüm psikolojik durumuna artık üzülmüyorum da. Allah ailene çevrene sabır versin, burda bile bizi bu kadar bıktırdın. Kafada başka konsept yok, erkekler ve erkekler.Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Takıntı mi yaptınSevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Hobilerine,ilgi alanlarına, kişisel gelişimine, seyahatlere, arkadaşlarınla sosyalleşmeye odaklanmadığın için olabilir.. bunları yapınca doğru ilişki seni bulur akışa bırak biraz..Ben niye eksiklik hissediyorum bu kadar
Dertsiz basina dert almak istiyorsun galiba napacam sevgiliyi hic tavsiye etmem ye ic gez eylen kisitlanma hayti yasa biz bir hata yaptik sen yapmaSevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Rainyy sanki sevgilin oldu da şimdi olmayınca yalnızlık hissine kapıldınSevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
OlurrAma hep aynı konu ne yapalım aramızda güçlerimizi birleştirip birini mi ayarlayalım sana?
En sevdigim en renkli uye buradaSevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Ne alaka ben dert ediniyorum bu konuyu ondan yaziyorum neden dalga geciyim kiEn sevdigim en renkli uye burada
Dalga gectigini bilmeden, onlarca kisiyi sazan gibi konularina akin ettirip, keyifle okumana ve gulumsemene hayranim. Cok istikrarli bir sekilde, her seferinde 1-2 cumle ile derdini (!,) anlatiyor olman da dikkatimden kacmadi
![]()
O Zaman seni yanlis anlamisim der ozrumu de dilerimNe alaka ben dert ediniyorum bu konuyu ondan yaziyorum neden dalga geciyim ki
Haberiniz olur herhaldeO Zaman seni yanlis anlamisim der ozrumu de dilerim
Bulucan bulucan, bulucan da umarim duzgun birsey olur buldugun.
Sevgili edindiginde mutlaka burada yaz
Haber veririm canimSen dersen olur ancak![]()
Troll değil bence. Trollüğün amacı mümkün olduğunca fazla tepki alıp o tepkileri patlamış mısır eşliğinde okumaktır, aldığı tepkilerin salgılattığı dopaminle tatmin olur. Ama rainyy'nin konularına pek kimse bir şey yazmıyor çünkü hepsi aynı, ve doğru düzgün cevap da vermiyor kimseye, o yüzden konu hemen kapanıyor. Yıllar içinde 200'den fazla birbirinin benzeri konu açmış. Troll olsa sıkılırdı bence. Bir ihtimal trollse de, değilse de ciddi sorunları var ama, o açık. Numunelik bir vaka. Bir psikolog ya da psikiyatrist çıksa da bizi aydınlatsa keşkeEn sevdigim en renkli uye burada
Dalga gectigini bilmeden, onlarca kisiyi sazan gibi konularina akin ettirip, keyifle okumana ve gulumsemene hayranim. Cok istikrarli bir sekilde, her seferinde 1-2 cumle ile derdini (!,) anlatiyor olman da dikkatimden kacmadi
![]()
eyyyy yumurtaya can veren rabbim.şu rainny kuluna da acilen bir sevgili nasip et de o konu açmaktan biz de okumaktan kurtulalım.çok aminnnn.Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Kendi de dalga gecmedigini belirtti, Ben de ozrumu diledim ben yanlis anlamisim diye :)Troll değil bence. Trollüğün amacı mümkün olduğunca fazla tepki alıp o tepkileri patlamış mısır eşliğinde okumaktır, aldığı tepkilerin salgılattığı dopaminle tatmin olur. Ama rainyy'nin konularına pek kimse bir şey yazmıyor çünkü hepsi aynı, ve doğru düzgün cevap da vermiyor kimseye, o yüzden konu hemen kapanıyor. Yıllar içinde 200'den fazla birbirinin benzeri konu açmış. Troll olsa sıkılırdı bence. Bir ihtimal trollse de, değilse de ciddi sorunları var ama, o açık. Numunelik bir vaka. Bir psikolog ya da psikiyatrist çıksa da bizi aydınlatsa keşke![]()