- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.245
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradığım yorumAha Rainy de geldiBugün vanessa da konu açarsa tamam
![]()
Kaç yaşındasın ve sosyal hayatın var mı iş okul vs?Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Adamlar hayvan gibi yakışıklı olduğu için zaten, çok da kendilerini geliştirmeye lüzum görmüyor çünkü.Ne alaka kiz
Kusu otmuyor dedinAdamlar hayvan gibi yakışıklı olduğu için zaten, çok da kendilerini geliştirmeye lüzum görmüyor çünkü.
Tamam işte, üstlerine sağanak gibi kız yağıyor onların, birini elinde tutmak için bir çaba sarfetmelerine gerek kalmıyor.Kusu otmuyor dedin
Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Yakışıklılar gay ya da biseksüel çıkıyor. Belki onu kastetti. Benim hoşlandığım kişi aşırı yakışıklı, ben de öyle bir şeyler sezdim.. Yalnızlığı kabullen rainny Hanım. Kader, kısmet. Zaten gençler, sırada ben varım.Ne alaka kiz
Kotu aliskanliklarimi varyine mi sen gel seni erkek kardeşime alayım valla hanginizin başını yakmış olurum bilemiyorum ama tencere kapak yuvarlanır gidersiniz.
Yok kabulleneniyorum benYakışıklılar gay ya da biseksüel çıkıyor. Belki onu kastetti. Benim hoşlandığım kişi aşırı yakışıklı, ben de öyle bir şeyler sezdim.. Yalnızlığı kabullen rainny Hanım. Kader, kısmet.
Kotu aliskanliklarimi var
Çünkü hem bir uğraşın yok hem de eline erkek eli değmemiş şimdiye kadar.Ben niye eksiklik hissediyorum bu kadar
Senin durumun ondan daha vahim yalnız, en azından onun eline erkek eli değiyorHaha Allah korusun. Oyle olacagina hic olmasin
Ne alaka ya. Ayrıca biseksüel bir erkekle birlikte olabilirsiniz. Engelleyen ne? Nasıl sezdiniz onu da anlamadım.Yakışıklılar gay ya da biseksüel çıkıyor. Belki onu kastetti. Benim hoşlandığım kişi aşırı yakışıklı, ben de öyle bir şeyler sezdim.. Yalnızlığı kabullen rainny Hanım. Kader, kısmet. Zaten gençler, sırada ben varım.
O para yediriyormus amaÇünkü hem bir uğraşın yok hem de eline erkek eli değmemiş şimdiye kadar.
Senin durumun ondan daha vahim yalnız, en azından onun eline erkek eli değiyor![]()
Yani o da bir seçenek işte... hiç olmuyorsa değerlendirilebilir belkiO para yediriyormus ama