Bunlardan biri olmadan olmazYakışıklı,zeki,kibar olsun mu? ketçap mayonezde olsun mu ablam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlardan biri olmadan olmazYakışıklı,zeki,kibar olsun mu? ketçap mayonezde olsun mu ablam?
Istanbul. Konusmuyorum onlarlaKız seni o kadar merak ediyorum ki nerdesin hangi sehirdesin sana bir kahve ismarlayip yüzyüze konuşmak istiyorumarkadaşlarınla konuşuyor musun bu konuları, onlar ne diyor senin bu durumla ilgili
Bilmiyorum ki demekki karsilayamiyorum ki kimse bakmiyorRainyy beklentilerini sağlayacak olan erkeği buldun diyelim, sen onun beklentilerini karşılayacağından emin misin? Sadece istemekle olmuyor ki.
Bu üç kriterin mutlaka olması şart dediğin erkeğin hayatta olmasını da istiyorsun ilaveten, di mi?Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degim
Bir tane olsa yeterliBu üç kriterin mutlaka olması şart dediğin erkeğin hayatta olmasını da istiyorsun ilaveten, di mi?
Bilemedim ki şimdi ne desem?
Hayir bir uygulama var dertlesme oradan tanışıyorumRainyy partner bulma programlarını kullaniyor musun?
Kendini yalnız hissediyorsun bence senin erkeğe değil güven duygusuna ihtiyacın var, arkadaşlarınla da bunu giderebilirsin. Bakma sen insta da iki mutlu pozi veren çiftlere, gerçek sevgi de arayarak bulunacak birşey değilIstanbul. Konusmuyorum onlarla
Sen kendini yeterince sevmiyorsun bence sorunun o. Sen sevmeden başkası nasıl sevsin. Senin gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Ama eğer gerçeksen üzülürüm çünkü içinde bulunduğun durumdan seni çıkarabilecek tek şeyin sevgili olduğuna inanıyorsun, bir başkasından medet umuyorsun aslında. Bu o kadar kötü birşey ki insanın kendisine olan saygısını bile zedeler zamanla.Bilmiyorum ki demekki karsilayamiyorum ki kimse bakmiyor
Son cümleyi ekledim ama sana yetişemedim.Bir tane olsa yeterli![]()
Oyle haklisiniz arkadasimda yok belki ondan boyle hissediyorumKendini yalnız hissediyorsun bence senin erkeğe değil güven duygusuna ihtiyacın var, arkadaşlarınla da bunu giderebilirsin. Bakma sen insta da iki mutlu pozi veren çiftlere, gerçek sevgi de arayarak bulunacak birşey değil
İyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.Bunlardan biri olmadan olmaz
Erkek olsun yeter sana.Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degim
Kizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor.![]()
Bakalimm belki olurİyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.
Kibar istiyorsun sen yeterince nezaketli biri misin?
Zeki istiyorsun sen yeterince zeki misin peki?
İstemeye herkes ister bende milli piyango bana ciksin istiyorum ama anca hayal de kaliyor.
İstanbul da bir sürü sosyal aktivite imkanın var, neler neler yaparsın yazı boş gecirme arkadaşım bu düşünceleri kafandan atmak için bol bol sosyalleşOyle haklisiniz arkadasimda yok belki ondan boyle hissediyorum
Rainyy'nin kırmızı çizgisi var. O zeki, kibar ve yakışıklı erkek aynı zamanda kendisinden cinsellik beklemeyecek.Erkek olsun yeter sana.
Valla koca ülkede yer gök erkek kaynıyor. Çoğunun gözü de fıldır fıldır, kız ariyor.
Bunca sene bulamadiysan demek ki bulamiyorsundur.
Sana bin tane taktik verdim, birini bile dinlemedin.
Ara Internette,ne diyim.
Belki bulursun
Saydıklarına sahip olsa burada her hafta 628276382636 tane başlık açar mıydı sence. Bir tanesine sahip olsa açmazdı mesela. O bir tane çok kritikİyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.
Kibar istiyorsun sen yeterince nezaketli biri misin?
Zeki istiyorsun sen yeterince zeki misin peki?
İstemeye herkes ister bende milli piyango bana ciksin istiyorum ama anca hayal de kaliyor.
Ya allahaskina ,bunlar kriteri olsa saçma sapan, iş arkadasinin kalçasını gizlice çekip atan , onu bedava hayat kadını gibi görüp apaçık cinsellik talep eden erkeklere sümüğünü atar mı?Rainyy'nin kırmızı çizgisi var. O zeki, kibar ve yakışıklı erkek aynı zamanda kendisinden cinsellik beklemeyecek.
Bu kısım çok önemli.
Beş bin kere sordu bize hepsi mi cinsellik istiyor, bu erkekler niye böyle diye.
Neandertallerden bu güne erkeğin evrimini anlattık ama hüsran.