Sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degim
Bu üç kriterin mutlaka olması şart dediğin erkeğin hayatta olmasını da istiyorsun ilaveten, di mi?
Bilemedim ki şimdi ne desem?
Helal olsun kız, sevgilin yok ama vizyonun var.

Istanbul. Konusmuyorum onlarla
Kendini yalnız hissediyorsun bence senin erkeğe değil güven duygusuna ihtiyacın var, arkadaşlarınla da bunu giderebilirsin. Bakma sen insta da iki mutlu pozi veren çiftlere, gerçek sevgi de arayarak bulunacak birşey değil

Bilmiyorum ki demekki karsilayamiyorum ki kimse bakmiyor
Sen kendini yeterince sevmiyorsun bence sorunun o. Sen sevmeden başkası nasıl sevsin. Senin gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Ama eğer gerçeksen üzülürüm çünkü içinde bulunduğun durumdan seni çıkarabilecek tek şeyin sevgili olduğuna inanıyorsun, bir başkasından medet umuyorsun aslında. Bu o kadar kötü birşey ki insanın kendisine olan saygısını bile zedeler zamanla.

Kendini yalnız hissediyorsun bence senin erkeğe değil güven duygusuna ihtiyacın var, arkadaşlarınla da bunu giderebilirsin. Bakma sen insta da iki mutlu pozi veren çiftlere, gerçek sevgi de arayarak bulunacak birşey değil
Oyle haklisiniz arkadasimda yok belki ondan boyle hissediyorum

Bunlardan biri olmadan olmaz
İyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.
Kibar istiyorsun sen yeterince nezaketli biri misin?
Zeki istiyorsun sen yeterince zeki misin peki?
İstemeye herkes ister bende milli piyango bana ciksin istiyorum ama anca hayal de kaliyor.

Yakisikli, kibar veya zekiii. Ucunun olmasi sart degim
Erkek olsun yeter sana.
Valla koca ülkede yer gök erkek kaynıyor. Çoğunun gözü de fıldır fıldır, kız ariyor.
Bunca sene bulamadiysan demek ki bulamiyorsundur.
Sana bin tane taktik verdim, birini bile dinlemedin.
Ara Internette,ne diyim.
Belki bulursun

Kizlar benim sevgilim olmicak mi. Cok yalniz hissediyorum sonra internete yoneliyorum erkeklerde konusmuyor veya cinsellik istiyor. :KK43:

Ay, rainy ben de üzülüyorum. Şöyle kafamızı omzuna yaslayacağımız dalyan gibi bir delikanlı yok hayatımızda.

Ben de istanbul'da yaşıyorum, gel yarın senle sultanahmet'e kapalıçarşı'ya gidelim, şöyle zengin dubaili birilerini bulur nikah masasına oturturuz. :KK19:

İyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.
İstemeye herkes ister bende milli piyango bana ciksin istiyorum ama anca hayal de kaliyor.
Bakalimm belki olur

Erkek olsun yeter sana.
Valla koca ülkede yer gök erkek kaynıyor. Çoğunun gözü de fıldır fıldır, kız ariyor.
Bunca sene bulamadiysan demek ki bulamiyorsundur.
Sana bin tane taktik verdim, birini bile dinlemedin.
Ara Internette,ne diyim.
Belki bulursun
Rainyy'nin kırmızı çizgisi var. O zeki, kibar ve yakışıklı erkek aynı zamanda kendisinden cinsellik beklemeyecek.
Bu kısım çok önemli.
Beş bin kere sordu bize hepsi mi cinsellik istiyor, bu erkekler niye böyle diye.
Neandertallerden bu güne erkeğin evrimini anlattık ama hüsran.

Saydıklarına sahip olsa burada her hafta 628276382636 tane başlık açar mıydı sence. Bir tanesine sahip olsa açmazdı mesela. O bir tane çok kritik

Rainyy'nin kırmızı çizgisi var. O zeki, kibar ve yakışıklı erkek aynı zamanda kendisinden cinsellik beklemeyecek.
Bu kısım çok önemli.
Beş bin kere sordu bize hepsi mi cinsellik istiyor, bu erkekler niye böyle diye.
Neandertallerden bu güne erkeğin evrimini anlattık ama hüsran.
Ya allahaskina ,bunlar kriteri olsa saçma sapan, iş arkadasinin kalçasını gizlice çekip atan , onu bedava hayat kadını gibi görüp apaçık cinsellik talep eden erkeklere sümüğünü atar mı?
Ona erkek olsun yeter. Zaten sevince yakışıklı görünür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X