Sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya allahaskina ,bunlar kriteri olsa saçma sapan, iş arkadasinin kalçasını gizlice çekip atan , onu bedava hayat kadını gibi görüp apaçık cinsellik talep eden erkeklere sümüğünü atar mı?
Ona erkek olsun yeter. Zaten sevince yakışıklı görünür
Instagramdan foto alip atmisti abartma ya

Ya allahaskina ,bunlar kriteri olsa saçma sapan, iş arkadasinin kalçasını gizlice çekip atan , onu bedava hayat kadını gibi görüp apaçık cinsellik talep eden erkeklere sümüğünü atar mı?
Ona erkek olsun yeter. Zaten sevince yakışıklı görünür
Ben onun yalancısıyım.
Bi konusunda da, istekramda üç kişiyle tanıştım hepsi cinsellik bekliyor, bu erkeklerde neden sadakat yok minvalinde bir şey soruyordu. Diyeceklerim bu kadar 😂
Belki de o da bizim kadar eğleniyor şu an. Bu gerçek bir kimlik olamaz ya.

Rainyy üşenmiyorsun her hafta erkek temalı bir konu açıp linç yiyorsun.Sen bu yediğin linçlerden hoşlaniyorsun bence burda sana söylenenler bana söylense siteye bir daha giriş yapamam bilerek yapiyorsun bence linç edilmek hoşuna gidiyor linç bağımlısı olmuşsun çünkü başka türlü açtigin bu konuların başka aciklamasi olamaz.

Rainyy üşenmiyorsun her hafta erkek temalı bir konu açıp linç yiyorsun.Sen bu yediğin linçlerden hoşlaniyorsun bence burda sana söylenenler bana söylense siteye bir daha giriş yapamam bilerek yapiyorsun bence linç edilmek hoşuna gidiyor linç bağımlısı olmuşsun çünkü başka türlü açtigin bu konuların başka aciklamasi olamaz.
Takmiyorum ki

Gerçek değil ki. Etkileşim bağımlısı sadece

Orası belli canim söylenenleri takmadığın çok belli zaten bir taksan bir kulak versen her şey değişcek ama yapmiyorsun.İşine öyle geliyor.Neyse umarim aradığını bulursun o ihtimal uzayda bile olasılığı yok ama paralel evrende belki mümkündür kim bilebilir.

Instagramdan foto alip atmisti abartma ya
Eee, bu normal bir şey mi?
Ne münasebet sana başkasının fotosunu alıp g.tünü övecek. Sapik!
Ve sen hala konusmaya devam etmeyi düşünüyordun .
Sen söyle şimdi, gerçekten kriterin var mı?
Sen kendine kibar değilsin ki adamlar sana kibar olsun
Kendine saygı duymuyorsun ki adamlar sana saygı duysun
Kendini beğenmiyorsun ki adamlar seni beğensin.
Geçen hafta 'ask hikayen düşmüş' diye bir oyuna gittim, bak istanbuldaymissin. Git mutlaka o oyuna sezon bitmeden. Kendini sevmeyenin aşkı da bulamayacağı ile ilgili de güzel bir kısmı var içinde . Madem bizi takmıyormuşsun, belki o oyun seni etkiler,o metni takarsin

:((
Orası belli canim söylenenleri takmadığın çok belli zaten bir taksan bir kulak versen her şey değişcek ama yapmiyorsun.İşine öyle geliyor.Neyse umarim aradığını bulursun o ihtimal uzayda bile olasılığı yok ama paralel evrende belki mümkündür kim bilebilir.
:((

Geçen hafta 'ask hikayen düşmüş' diye bir oyuna gittim, bak istanbuldaymissin. Git mutlaka o oyuna sezon bitmeden. Kendini sevmeyenin aşkı da bulamayacağı ile ilgili de güzel bir kısmı var içinde . Madem bizi takmıyormuşsun, belki o oyun seni etkiler,o metni takarsin
Ben onun yaptigi normal bir sey demiyorum.
Kotu yorumlari takmiyorum.

Ben de artık inanmıyorum bu rainy e, istese imkanları var hiç araştırmiyor da varsa yoksa gökten erkek yağsın temizlesin yeryüzünü 😅

İyi de canım bak yakisikli istiyorsun sen güzel misin? Çoğu yakisikli erkek yaninda güzel kadin istiyor artik kimse beni linçlemesin.
Kibar istiyorsun sen yeterince nezaketli biri misin?
Zeki istiyorsun sen yeterince zeki misin peki?
İstemeye herkes ister bende milli piyango bana ciksin istiyorum ama anca hayal de kaliyor.
Hiç öyle değil biliyor musunuz yakışıklı erkeklerin yanında hep alt segment bir bayan oluyor 😂ben woowww ikisi de nasıl denk gelmiş diyemedim hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X