Sevgili

Çocuğun adını soyadını bütün memleketi arastırarak buldum elimden gelenin fazlasını bile yapıyırum bin bize baya uzak kalıyor ona rağmen onu görmek için gidiyorum
Tamam da NEYINI seviyorsunuz?

Espri anlayisini mi? Genel kulturunu mu? Film zevkini mi? Eglence tarzini mi?

Kasa sirasinda gorup tipini begendiginiz, hakkinda stalker gibi ozel bilgilerini ogrendiginiz bir adam icin seviyorum demeniz cok buyuk ve acikcasi urkutucu. Takıntılı tipler gibi.

Tamam ama adam evli veya sevgilisi var. Düğün arefesinde bile olabilir. Hayatında birisi olduğu için ''evliyim'' diyerek resti çekmiş zaten. Bunu bile bile peşinden mi koşacaksın?
Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmı

Öyle bir şey yok o kızın sevgilisi olduğundan bile emin değilim onuda geçtim evlilik arefesinde olan bir erkek kızla bakısırmı
Bu ne bakıp duruyo ne ayak diye bakmıştır. O paneli de sil, belaya sokcan başını.

Tamam da NEYINI seviyorsunuz?

Espri anlayisini mi? Genel kulturunu mu? Film zevkini mi? Eglence tarzini mi?

Kasa sirasinda gorup tipini begendiginiz, hakkinda stalker gibi ozel bilgilerini ogrendiginiz bir adam icin seviyorum demeniz cok buyuk ve acikcasi urkutucu. Takıntılı tipler gibi.
Sadece bunlar Mı gerekli çocuk espri anlayışı var ideal tipim iyi birisine benziyor sevgilisi yoksa acılıcam zaten

O kişinin kendi karakteri. Adam biriyle tanışmak istese zaten o çocuğa evliyim demez bekar olduğunu söyler yollarını açardı. Adam salak değildir zaten anlamıştır ne niyetle sorulduğunu. E evliyim dediyse görüştüğü biri var demektir.

Panel de

Çocuğun ev adresini bir şekilde öğrendim
Panelden bilgi toplamak suç. Onun dışında paneldeki bilgiler güncel değil. Veriler ne zaman çalınmışsa o zamanın tarihine göre veriler var. Ben mesela yeni taşındım, panelden şu an adresime bakılsa eski adresim görülür.

Sadece bunlar Mı gerekli çocuk espri anlayışı var ideal tipim iyi birisine benziyor sevgilisi yoksa acılıcam zaten
Yahu cocugu tanimiyorsunuz, tanimiyorsunuz.

Sapik gibi adresini, anne babasini öğrenmişsiniz. Bu birini tanimak demek degil.

Ideal tipim dediginiz sadece fizigi. Iyi birisine benziyor lafi tamamen havada.

Ay neyse gercekten bu yeni neslin algi problemine katlanamıyorum ben. Gidin acilin ne diyeyim.

O kişinin kendi karakteri. Adam biriyle tanışmak istese zaten o çocuğa evliyim demez bekar olduğunu söyler yollarını açardı. Adam salak değildir zaten anlamıştır ne niyetle sorulduğunu. E evliyim dediyse görüştüğü biri var demektir.
Küçük çocuk diye belki ciddiye almamıştır başından gitmesi için öyle demistir

Bu arada panelden çocuğa ve ailesine eriştiğini kendin itiraf etmişsin. Bu dertten zamanında müzdarip olduğum için sizin gibilere kinim var sende itiraf ettiğin için ekran görüntüsü alarak bizzat şikayet edeceğim üye profilinin linki ile birlikte. O zaman anlarsın yaptığının ne denli büyük bir suç olduğunu. İpsiz sapsız erkeklerin yaptığı yetmiyor gibi birde kızlarda başlamış yazık

İstemezse sürekli bakısmaz zaten sen bir kızla 15 saniye bakısıyormusun
Ya konudan bağımsız ama benim gözlerim bozuk ve bazen çarşıda birilerine denk geliyorum acaba tanıyor muyum diye baya bakıyorum ayrıca sürekli markete gidip çocuğa bakarsanız onun da dikkatini çeker bu bana niye bakıyor tanıdık mı acaba diye size bakar her bakışta bir şey aranırsa ooooo

Burda her gün şu adamla bakıştık, bana bakıyor diye konular açılıyor hemen hemen hepsi fos çıkıyor. Genelde üyelerin kendi hüsnü kuruntusu oluyor bu bana baktı muhabbeti. Bakışmak dediğin şey iki insanın göz göze gelmesidir. Sana baktığını görmen için senin ona bön bön bakıyor olman lazım. Sen ona baktığın için de ne bakıyor diye bakar, bu anlam yüklenecek bir şey değil.

Burda her gün şu adamla bakıştık, bana bakıyor diye konular açılıyor hemen hemen hepsi fos çıkıyor. Genelde üyelerin kendi hüsnü kuruntusu oluyor bu bana baktı muhabbeti. Bakışmak dediğin şey iki insanın göz göze gelmesi. Sana baktığını görmen için senin ona bön bön bakıyor olman lazım. Sana bakan insana da ne bakıyor diye bakarsın, bu anlam yüklenecek bir şey değil.
Yazık, ilgilenen yok galiba, mânâ çıkarmaya başlamış her şeyden.

Ne gibi ortamlarda büyüyüp yetişiyorsunuz da şu PANEL denilen şeye bulaşıyorsunuz? Çevrenizde hiç mi aklı selim insan yok sizi durdurmuyor. Zamanında benimd e senin gibi takıntılım vardı tüm sülalemin numarasına kadar öğrenip tehdit etmişti ne pis insanlarsınız birde güzel bir şey yapmış gibi burada itiraf etmişsin. Hiç üşenmeyip birazdan bilgisayara geçip şikayet edeceğim seni bilgin olsun. Hesabını silsen bile bu siteye girdiğin telefondan/bilgisayardan adresin belli olur umarım evine de kağıt gelir.

panel ne ya hic bilmiyorum
eskiden verileri ogrenmek icin bir memur/polis arkadasa rica etmek yeterliydi simdi hepten ayaga mi düştü?
Yav o kız gittikten sonra dısarda ben gidene kadar bana bakıyor hoslanmazsa dedigim gibi sorardı niye bakıyon diye
calisan cocuk "niye bakiyon" mu desin? ya manyaksan şikayet edersen? yeni evli haliyle isinden mi olsun?

Back
X