sevgili

Nasıl anlatacağım bilmiyorum ama amaç erkek arkadaş edinme olmamalı sana bir artısı olmayacak birşey...

Sen üniversiteyi bitirmeyi hedefle.

Başarılı insanın seveni çok olur mesela.

Sevgi-aşk olayını çözemediğim için o konuda yardım edemem ama bana sorarsan bir kişi için asla çabalama aynaya baktığında bugün çok güzelsin demelisin.

kendini sev , inan yeryüzünde o kadar çeşit insan varki seni sen olduğun için sevecek bir-birçok kişi vardır. Mutlaka hayatta farklı bir kişilik özelliğin vardır. kendine tanı geliştir. )

Doğru ama en azından garanti bir bölüm.
Sağlık boşta kalmıyor:26::26:

benim annem hemşire ama evlenince çalışmayı bırakmış.tavsiye etmedi bana.mesai saatleri çok fazla.nöbetler.hatta onu okuyana kadar tıbbi görüntüleme oku dedi.çalışma şartları daha rahatmış.2 yıllık ama.

aa onun hakkında bilgin var mı canım.
Kocaelide varmışta puanı düşük geldi bana verebilirim belki lakin öncelik sağlık liselerine falan mı veriliyor:26:

aa onun hakkında bilgin var mı canım.
Kocaelide varmışta puanı düşük geldi bana verebilirim belki lakin öncelik sağlık liselerine falan mı veriliyor:26:

inan bilgim yok.
annem o kadar söyledi.çalışma şartları rahat dedi.az mesai.bir tandığımız kpss den atama bekliyor şu an.
ama puanları çok düşük senin dediğin gibi.
değişik 2 yıllık bölümler var.odyometri,optisyenlik,anestezi gibi.
odyometri kulakla ilgili,optisyenlik gözlük camıyla ilgili.

bakayım bi ben tercih zamanı hayırlısı:26:

bana error veriyor canım ya..

daha sonra tekrar denersin.evlilik çıktı bak.keşke gerçek olsa.ilerde tabii

İlerki dönemlerde yıldızında kararlılık iyi niyetinin çok ön safhalarda olacağını görüyorum.Ayrıca ilerki hayatında bir evlilik var evliyseden bu senin 2. evliliğin olabilir.Bu arada sıkça oluşacak baş ağrılarına dikkat et..Zorlu bir yolculuktan geçmişsin.Bu tabi hayat yolculuğu… Yorgun olduğunu düşünme neden mi? Daha yapılacak çok işin var.Bu sene senin senen çünkü.Özellikle maddi anlamda..Akıllı ve kıvrak zekanla her işin üstesinden gelen yapın sayesinde özellikle evlilik hayatında çok mutlu olacaksın canım.Ayrıca ilerde senin sayende hane içiyle alakalı bir gelişme olacak.Bu büyük ihtimal mal olabilir..

owww çok güzelmişşş...

aman sevgili çok da önemli bişey değil ben şuan sinir kriz geçircem gerizekalı yüzünden.
bence olmaması daha iyi kafanız rahat en azından, zaten karşınıza uygun biri çıktığında elektriklenme falan derken olur bi şekilde.
40ını bulur diyen kim yahu, ders çalışmayla alakası var.
bazen büyük kavgalar ettiğimzde güç oluyor başlamak derse ama başlayınca unutuluyo sıkıntılar.
yani zamanla elbette olur ve bu yaşınızda henüz sevgilinizin olması abes bişey değil ki:)

Canım ne alakası var iyi bile olmuş şimdiyr kadar aevgilin olmaması erken yaşlarda çok ergen oluyosun saçmalayabiliyosun. Öncelikle sana tavsiyem aynada görüntünden memnun ol. Kendini beğen, giyimini saçını fiziğini beğen. Özgüvenin yerinde olunca dikkat çekersin. Ayrıca kimse hoşlandığı kişinin suratına öyle bön bön bakmaz. Şimdi sana 1 tarif veriyorum. Kendine değrr verme tarifi.

1- kendini güzel hisset, hissetmiyorsan hissedene kadar değiştir. Ve saçta ucuza kaçma.

2- sosyal medyada yalnızım mutsuzum temalı şeyler yazma. Çok paylaşım yapma.

3-kendini çok övme ama kendini ezme de. Çok konuşma biriyle tanıştığında elindeki bütün taşları ortaya serme. Gizemli ol bırak onlar öğrenmeye çalışsın. Kolay erişilen şeylere değer verilmez. Kendini yavaş yavaş anlatırdan daha çok ilgi çekersin.

4-ilgilendiğin erkeğe ilgilenmiyormuş numarası yapmaya çalışma, kankaya bağlama

Benm bi arkadaşım üni son sınıfa kadar sevgilisi yoktu sonra son yıl 3 erkeği tek tek denedi ve çocuklar birbirleriyle yarıştılar kz için. Kendine değer ver ki başkaları da sana değer versin. :* benim de ilk sevgilim 19 yaşındaykendi. Bir de erkekleri çok havalandırma. Elde ettikten sonra da oyunu elden bırakma!

sizin için önemli değilse ve sinir krizi geçiriyorsanız sevgili edinmeyin.
kafam rahat olsa zaten konu açmazdım.
ben çalışan ve başırılı bir öğrenciydim.liseye 15.000de başladım.tekrar yapabilceğimi düşünüyorum.ama bunlar benim bir yada iki günlük sıkıntım değil.
birikti ve patladım hayata.

Son düzenleme:

ya çok afedersiniz ama her şeyi sevgili mi sanıyosunuz? hayır susayım susayım diyorum ama büyütmeyin olayları bu kadar.
noluyo sevgili olunca? hep mutluluk mu var sanıyosunuz ya da ne bileyim normal olan insanların illa sevgilisi mi oluyo sanıyosunuz? bastırılmış duygularınız var anlıyorum, ama bana ne diye sert çıkıyosunuz? yardım edeyim diyorum ona bile ters yapıyosunuz hayır bu kadar alıngan olmayın lafı tersinizden anlamayın olur zaten sevgiliniz. tövbe tövbe ya

anlaşılmadığıma üzüldüm.benim arkadaşım da olmuyor.yalnızlık güzel bir şey değil.
sert çıktığım için kusura bakmayın.

İyi de ne bu telaş.Daha 19 yaşındasın sanki evlenme çağın mı geçiyor.Ayrıca psikiyatrik ilaçların etkisi geç başlar, yeterli süre kullandığına emin misin ? Doktor kontrolünde bırakmadıysan da başladığın halden kötü olursun:26:

4 yıla yakın oldu başlayalı.
içimde bir inançsızlık var,öyle ki ölene dek yalnız kalıcam gibi.çünkü bu zamana kadar üzüldüm.insanlar bana en güzel yılların diyor ama ben öyle göremiyorum.nasıl düzeleceğini daha doğrusu düzelecek mi?bilmiyorum.
mesela sadece bir yerde yalnız kalırsın takmazsın.ben girdiğim ortamlarda hep insanlar tarafından benimsenmedim.çok az arkadaşım oldu.sadece birini çok seviyodum,ilkokuldakini.diğerleri beni kasıtlı olarak üzdüler.bunun haricinde bulunduğum sınıfa adapte olamadım.sınıfça bir yere gidip beni unuttuklarını hatırlıyorum.erkekler ortaokulda benle dalga geçerlerdi.hocalarımız sınıfın benimle konuşmalarını sağlamaya çalışırdı.
bense bende problem var diye diye hasta ettim kendimi.ama hala bulamadım sebebini.ama kasıtlı bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.
güzel şeyler de oldu mesela:ben sınıf için dergi hazırlamıştım.güzel bilgiler veren,yazıcı çıktısı bir dergiydi.sınıfta da 2 tane oğlan özenmiş onlar da çıkarmış:)
okula hatıra defteri götürmüştüm bana sınıftaki bir kaç kişi hatıra yazmıştı.

anlaşılmadığıma üzüldüm.benim arkadaşım da olmuyor.yalnızlık güzel bir şey değil.
sert çıktığım için kusura bakmayın.

valla sizde kusura bakmayın havalardan mıdır nedir anlamadım ben de her şeyi ters anlıyorum sürekli tartışmak için bekler gibiyim :S
konuşacak bir arkadaşınız yoksa iyi bi dinleyiciyimdir, yardımcı olabildiğimce olmaya çalışırım.. elimden geldiğince.. benim de pek arkadaşım yoktur. sizi iyi anlıyorum

Benim de lisede çok arkadaşım yoktu.Sınıftan bir kişiyle filan iyi anlaşırdım diğerleriyle hiç iletişim kurmazdım.O zaman ben de çok takardım çok psikolojim bozulmuştu zaten ergenlik de bir yandan.Neden böyleyim ? vs.Kendime olan özgüvenimi kaybetmiştim.Neden arkadaş edinemediğimi anlayamıyordum.Sonra üniversiteye geçtim.Üniversitem mütasıp bir şehirde ve üniversitede okuyanlarda ona göre oluyor.Çok kolayca arkadaş çevresi edindim.Yani sorun ben de değilmiş, yetişme tarzıma uygun insanlarla bir araya gelemiyormuşum.Sonradan düşündüğümde de lisedekilerin benden farklı olduğunu anladım. ( sınıfta zaten topu topu 7 kızdık ) Yani benimsenmemen demek sende sorun olduğu anlamına gelmez.Karşılaştığın insanlarla uygun olmayabilirsin.Zaten lisede herkes ergence hareketlerde bulunur ; misal birinin dışladığını herkes dışlar.
Bu arada üniversiteye geçtiğim yıl , başlar başlamaz hatta senenin başı birisi geldi yanıma.Seni daha yakından tanımak istiyorum dedi.Benim de hiç sevgilim olmamış , bir heves tamam dedim hemen.Sonradan çok çektim ondan.Çok üzdü beni, çok ağlattı ilişkimiz boyunca.2 yıl çıktıktan sonra ayrıldık.Ben de bıraktığı iz sadece acı vs. Keşke hiç olmasaymış diyorum düşündükçe, psikolojik travma yaşadım resmen.Ondan ayrıldıktan sonra şimdiki erkek arkadaşımla görüşmeye başladık.Ondan sonra melek gibi geliyor bana.Diyeceğim şu ki sevgilim yok diye de üzülme sakın , hayırlısını dile.Sevgilisizlik bazen sevgiliden daha iyi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…