Sevgilideğiliz ama öyleymişiz gibi davranıyor

vienna

Ruhum sıfır MAKYAJ..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
1.055
1.121
333
biri var hayatimda ama sevgili deiliz ama oleymisiz gibi cumleler kuruor. bi yere gitsem simdi gez benleyken nasilsa gezemiyceksn dior bazen de umursamaz oluor. nerdeyse 2 yildir bana hep böle seyler sölüor hatta evleneceim insan sensin dior baskasini dusunemem bile dior ama teklif meklif yok hala arkadasiz! ne beklior anlamadm ki beni mi oyalior acaba simdi hayatinda kmse olmadii icin beni yedekte tutuor eger birini bulamazsa evlencek benimle mi evlencek yani mecburiyetten surekli bekleyelim dior bir de acik acik bana asik olmadiini ama beni sevmeyi deliler gibi asik olmayi cok istediini soluor bunun icin caba gostericem seni birgun sevicem ve cok mutlu olucay dior. bazen de hadi gel sozlenelim dior ben de ama beni sevmiorsun ki diorum kizlar sizce ne yapmaliyim? sabir gösterip beklemelimiyim? ya basksina asik olursa.. kaldiramam ki ben bunu

O senin peşinden ne zaman koşucak biliyor musun?

Sen aklı başında, sevmesini de, sahiplenmesini de bilen biri bulup onu arkada bıraktığında...

sen ne yapman gerektiğini zaten biliyosun ama bi umut için yazdın buraya
üzgünüm o umudu veremicem sana canm adam seni resmen oyalıyo
bu tarz şeyleri çok gördüm gerçek hayattada sonu hüsranla bitti
o seni hiç sevemicek ve yerine birini koyduğunda seni tanımıcak
onun için değerlimi olmak istiyosn restini çek oyun oynamıyosn
hayat akıp gidiyo
2 seneni çalmış daha fazlasına hakkı yok

Meali: "Sen yedekte kal, kimseyi bulamazsam ben sana dönerim..."

İspatı: Bu halin 2 yıldır devam ediyor oluşu... Müdahale edilmezse gittiği yere kadar...

Artı...

Sizi sevmeye çaba harcayacağını söylemesi resmen hakaret... Siz bir adamın kendisini zorlamasa sevemeyeceği, aşık olmak için çaba harcanması gereken biri misiniz? Adam lütfedip "kendimi sıkacağım" diyor yahu...

tesekkur ederim yorumlariniz icin ilgi gosterip okudunuz sagolun..
haklisinz resti cekmekten baska carem yok ama offfff zor olucak bu

Aynen katılıyorum, altına imzamı atarım

o kadar haklisinz ki.. bisi diyemiorum biliorum cok sucluyum

sevgili değilsiniz madem neyi bekliyosun ki canım...
bu çocuğun yaşını bilmiyorum senin yaşını da ama bu sözleri ancak 15 yaşındaki bıyıkları yeni çıkmaya başlamış bi yeni yetme söyler...
Eğer yaşı büyük biri söylüyorsa da olay yerinden hemen kaçarak uzaklaş derim...

yasim 22 o da ole

derhal arkanı dön ve uzaklaş derim bu nedir kardeşim yok sevmeye çalışcakmış bi öyle bi böyle tuhaf hiç uğraşmaya değmez sonuç illa ki hüsran...

o kadar haklisinz ki.. bisi diyemiorum biliorum cok sucluyum

Bu suçlu olmak değil... Fazlasıyla "iyi niyetli ve hayalperest" olmak...

Bu yaşta tüm iyi niyetinizi tüketirseniz ileride sizi gerçekten sevecek, sayacak insanlara şüpheyle, öfkeyle yaklaşırsınız... Hak etmeyene "bol kepçe" dağıttığınız ilgiyi, sevgiyi onlara sunamazsınız, yazık olur...

Bütün soğuk, acımasız, anlayışsız diye tabir edilen kadınların hayatlarında böyle hikayeler var... Bu adamlara prim vermeyin, o kadınlardan olmayın...

o kadar dogru tespitler yapiorsunuy ki hayran kaldim.. Hak etmeyene "bol kepçe" dağıttığım ilgi... offf offff

yasim 22 o da ole

kızlar daha çabuk olgunlaşır erkekler daha geç.. senin hayata bakış açını, durum tespitlerini şuan ondan bekleme....
her 22 yaşındaki gençte bu kadar saçma konuşmaz tabi o da ayrı bir konu....

nacizane nasıl akıl veriyim gerçekten bilemedim=)

yani restini çek bence, bir daha evlilikten bahsederse sevgili değiliz biz ne evlenmesi falan de... bakalım o zaman ne dicek..

rest çekme ; kendi yoluna git canım...
bu adama 5 dakikanı bile verme artık...

ben o bahsedilen ruhsuz kadınlardanım :)

o kadar dogru tespitler yapiorsunuy ki hayran kaldim.. Hak etmeyene "bol kepçe" dağıttığım ilgi... offf offff

sakin ol sakin bişey olmamış okuluna işine gücüne bak. ha o ergen bozması yedekçi şahsa da bi güzel konuş içinin yağları erisin... Sen beni gerekirse telefona takıp konuşacak 2. hat mı sandın, gül bulamazsan koklanacak sümbül mü sandın bi çek git yeter ne istediğin belli ne istemediğin çocuk parkı mı burası de rahatlaa. Düşünme ondan sonra da yaşın genç ilgin sabrin olacaktır daha, kendini suçlama.

bu kadar yurekli olabilsem keske onun karsisinda ayy neler solemek istiorum ona bir bilseniz...
onu alip elime olesiye dovmek istiorum

karar verdim restimi cekicem icimden geleni bir bir soliycem bi silkelensin durumun farkina varsin..hala ayni tas ayni hamam devam derse yoluma bakicam artik napiyim

karar verdim restimi cekicem icimden geleni bir bir soliycem bi silkelensin durumun farkina varsin..hala ayni tas ayni hamam devam derse yoluma bakicam artik napiyim

kesinlikle öyle yap canım çünkü belli ki duyguların var... duygu söz konusu olunca mantık devre dışı kalıyor... restini çektikten sonrada gözlemini yapar, değişen bişey yoksada önüne bakarsın... bu şekilde aklında soru işareti kalmaz...

türkçemizi güzel kullanalım lütfen yazdığın okunmuyo bile

kullandigim klavye turkce klavye deil o yuzden turkce karakterler yok ozur dilerim bunun icin kasitli yapmiyorum. sonucta ben de okuyorum ve nasil yazilmasi gerektiini biliyorum ben o tiki genclerden deilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…