Sevgilideğiliz ama öyleymişiz gibi davranıyor

2 yilini böyle gecirmissin ama bundan sonra bir gününü bile verme bu "cocuga"...
sen hele bir arkana dön git o zaman görürsün onun icin ne ifade ettigi ki böyle ne istedigini bilmeyen biri ne ifade ettigininde bir önemi yok aslinda...

22 yaşındayken holding yöneten de var annesi yerini söylemezse çorabını bulup giyemeyen de sen çok prim vermişsin, hep elinin altında olmuşsun, karşındaki de pek ne istediğini bilen birisi değil demek ki. Restini çek, bi dişini göster ama bıyık altından gülerek değil! yani anlamalı ciddi olduğunu. bi tartarsın sonra durumu ve önüne bakarsın. Ayrıca gerçektn kendini suçlama, üzülme, ne var ya alt tarafı iyi niyetli ve sabırlı olmuşssun .Olmayı verirsin çok zor değil inan bunları olmamak olmaktan çok kolay. Tecrübe konuşuyor.

dediklerinize kulak vereceim tekrar cok ama cok saolun :85:

Seni çok iyi tanımak istiyor olabilir. Aslında çıkma teklifine gerek yok diyeceğini demiş sana, senden de emin olamayabilir. Çok mu iyimserim bugün? :))

son durumu sormuşsunuz hemen söliyim :) sizin yorumlarınızdan sonra bırakın tavır koymayı arkama bile bakmadan terk ettim onu :) şimdi nasılmıyım??? o kadar huzur doluyum ki hayatımda kimse yok belki şimdi ama huzur var artık kendime kızmıyorum hayatıma bakıyorum her şey için çok sağolun

Diyor ki kısaca sen iki senedir cebimde duruyorsun biraz daha dur..

Başkasını bulursam biter bulamazsam sana geleceğim diyor..

Bunun bi benzeri benimde başıma geldi ama ben asla 2 sene bekleyemezdim beklemem için bişeyler hissetmemem

lazım..

Bence direk tavrını koy yok mok diyorsa da o zaman bana arkadaşın gibi davran de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…