Sevgiliden gelen Düşündürücü Hediye ?

Vallai bnce ne düşündüğü apaçık ortada gibi gözüküyo:1: ama erkeklerle bizim düşünce yapımız farklı ya yinede ben olsam sorardım cnm yaa bi anlam çıkarmalımıyım bundan bana bir mesaj mı var diye şakayla karışık sorardım herhalde

:1: :1: Aslında şu şekilde sordum : Beni çok sevıyorsun benden çocugun olsun ıstıyorsun çocuklarıda cok sevıyorsun ve tüm bu sebeplerden dolayı bana bunu hedıye etmeye karar verdın öylemi aşkım :) ben bunu boyle algıladım . dedim

Evet askım duygularıma tercüman oldun dedi :34:

ayy ne güzel yaa :)) kim olsa aynı şeyi düşünür valla ve şarkında hazır : Berdan Mardini - Senden Çocuğum Olsun İstiyorum :1: :1: :)

Seninle bi gelecek düşünüyorum ve hayaller kuruyorum demek istemiş gibi çok güzel bir şey bu :)

Gerçekten çok anlamlı bi hediye. Açık ve net; seninle bi hayat kurduğunu, evlenmek istediğini belli etmiş.

:1: :1: Aslında şu şekilde sordum : Beni çok sevıyorsun benden çocugun olsun ıstıyorsun çocuklarıda cok sevıyorsun ve tüm bu sebeplerden dolayı bana bunu hedıye etmeye karar verdın öylemi aşkım :) ben bunu boyle algıladım . dedim

Evet askım duygularıma tercüman oldun dedi :34:

Ne gibi anlamlar çıkarmalıyım ? sorunuzun cevabını almışsınız zaten.

Mutluluklar...

Benimki de bi keresinde çok kötü kavga etmiştik neredeyse ayrılıyorduk.
Gel son kez konuşalım dedi gittim buluşmaya ama ruh gibiyim resmen...
Kutu uzattı.Sandım ki ona aldığım şeyleri getirdi.Bir açtım ki ne göreyim masmavi bebek ayakkabısı...
"Eğer elimi daha sıkı tutup bırakmazsan oğlumuza bunu giydirir misin doğduğunda annesi?" dediğini ve hıçkırıklara boğulduğumu hatırlıyorum :17: :nazar:

Seninki de niyetini belli etmiş bi nevi canım... :emir_bebek:

Böyle tatlı erkekleri seviyorum yahu..Allah sayılarını arttırsın :9:

ayyy çok hoşuma gittiii. kötüü bi anlam çıkarmamız imkansız tabii burdann. inşallahh hep böyle mutlu eder seni canım, inşallah bebekLERiniz olurr :))

Back
X