• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliden intikam almam konusunda yardım :(

Bak sana bir abla tavsiyesi ;

Benim eski konularıma bir göz atmanı tavsiye ederim . Ki ben kocaman okulunu bitirmiş , işini gücünü bulmuş bir kadınım . Tabiri caizse hıyarın birisi yüzünden hayatı dar ettim kendime .

3 5 gündür dedim ki '' GİTMEK İSTEYENİ DURDURAMAZSIIIIINNN '' .
Hele ki 100 defa aramayla , mesajlarla asla durdurmazsın . İyice uzaklaştırırsın kendinden .

Ayrıca face şifresi nedir ya ? Hiç mi nefes almasın adam arkadaşlarıyla 2 muhabbet edecek belki başka bir şey . Seni aldatmasını şifrelerle telefon karıştırmalarla engelleyemezsin .

Herkesin var bir acısı . Ama sen böyle yaparsan aşık edeyim derken nefret ettireceksin .
Bırak be güzelim defolsun nereye giderse gitsin .

19 yaşımda tanışmıştım bende onunla . Ahh o yıllara dönseydim elimi uzatıp o tokalaşan elimi koparıp atardım .
En güzel yaşlarım heba olmuş .

Konularımı okursan kendi yıllar sonraki halini görürsün . Tabii onu böyle umursamaya önemsemeye devam edersen ...

offf gızlar ya bari intikamı geçtim elde etmek için peşinden koşturmak için ne yapmak lazım

Canım burada ne olursa olsun hiçbir arkadaşa ayrıl demedim. ama lütfen sen ayrıl. bırak kendine haline şunu. isil adlı bi arkadaş vardı benim eski konulara bakarsan daha iyi anlarsın bu konuda ünlü bir uzmandan yardım almış, sağ olsun anlattı tek tek. adam 1 ay sonra dönüp evlenme teklifi etmiş :D ben de denedim tabi bizim daha ayrılığımız çok yeni ama işe yarıyor bile şimdiden. çünkü adam bi afallıyor :37: Uzmanın dediği de kısaca, arama sorma konuşma, ararsa tatlı tatlı konuş, neşeli ol ( için kan ağlasa bile :D ). Ayrıca tecrübeyle sabit sakın ola faceden kıskandırma taktikleri, ayy yanlışlıkla aradım kuzenim yazmış tribine girme çünkü erkekler bu konuda çooook uyanık :41: bi 5 gün sık kendini arama bak nasıl geri dönüyor. BURADA DA EN ÖNEMLİ NOKTA ŞU. GERİ DÖNDÜĞÜNDE HEMEN CEVAP VERME. whatsaptan falan çevrimiçi bile olma ki senin tel.e bile bakmayacak kadar önemli ne işin olabileceğini düşünsün :ssz: Oraya önemli bir iş sallama işi de yine sana düşüyor :34: :16:

İlgi göstermeyi birden kes. Buluşmada işim çıktı de git yanından. Face şifreni biliyorsa değiştir. Mesajlarına geç cevap vee meşguldüm de. Aradığında açıp normal bir şekilde konuş. Onun işi olduğunda konuşmak istemediğinde peki de geri çekil. Ben yıllarca beni aldatan salağın peşinde gezdim. Her gece arayıp yalvarırdım ayrılmayalm diye. Bi süre sonra bi baktım kendimi mahvetmişim. Ne yaptıysam dönmedi beni hep aldattı bnde umudumu yitirdm bıraktm artık bi kaç ay sonra beni deli gibi aramaya ve bana yalvarmaya başladı. Ama iş işten geçmişti artık. O büyülü sesiyle herkesi kendine aşık eden adam birdaha beni döndüremedi. Herkes böyledir kaçan kovalanır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yahu adamın umurunda bile değilmişsin, ne intikamı alacaksın?
İntikam aşık adamın canını acıtır.
Ortada aşk yok, sevgi yok hırs var dağılın bence yol yakınken siz...

şimdik kızlar kısa bir özet benden size toplam 1.5 yıl çıktık 3 ay ayrı kaldık sonra benimde sayemde barıştık ...
Tabi ben safın önde gideniyim çocuk beni tınlamıyor niye çok üstüne gittim diye aslında ayrılmak en kolay çözüm ama ben bu kolay yolu istemiyorum önce tamamen bağlayıp köle yapıp sonra ayrılmak niyetim ...
ben bunun çok üstüne gidiyorum sürekli aramalar mesajlar o ise işine gelirse bu arada barıştıktan snra adam farklılıaştı bana face şifresini bile vermedi :p
ilişki durumuda yapmıyor bugün gene dedim baktım diretiyor yapma dedim
he beyefendinin konuştuğu kızlarda var tabi benimde konuştuğum bi erkek arklarım var neysem bugün ki durum bu artık duygularıma dem vurup akıllı davranma vakti şimdi işe nerden başlamak lazım kızlar
ben bunu gene nasıl kendime bağlarımm :47::47::47::47::47::47:

sevgiliden intikam almam konusunda yardım :( demişsiniz de yazdıklarınızda ne bir sevgi var ne de sevgili. İntikam kısmına ise hiç girmeyeyim. Kimden , neden ? neyin intikamı ? neyin hırsı ?

1,5 yıl arkadaşlık etmişsiniz , eksik kalan bir şeyler varmış ki ayrılmışsınız. Sonra ? Çabalamış , barışmışsınız ; peki ne için ? İntikam alacaksınız. Nasıl intikam alacaksınız ? Onu tamamen kendinize bağlayacaksınız ! Köle yapacaksınız ! Sonra ayrılacaksınız. Neyle bağlayacaksınız mesela kendinize ? Sonunda ayrılmaksa amaç neden çabalayacaksınız ?

Kendinize önce şunu sorun. Sevmediğiniz bir erkekle barışmak için neden çabaladınız ? Seven insan , ayrılığın lafından dahi üzüntü duyar. Sizin ki sadece ego tatmini isteği.

Ben ayrıldım diyebilmek için mi harcayacaksınız 19 yaşında enerjinizi ? Aferin size. Erkek arkadaşınızı kendinize köle etme planlarınız hangi tavizleri kapsıyor ? Kim kazançlı çıkacak en çok bu işten bir düşünün derim. Ve kim üzülecek ? Siz mi o mu ?

Ya iyi de intikam almak için doğru düzgün bir sebebiniz bile yok.size kötü bir şey yapmamış ki, aldatma vs yok anladığım kadarıyla yani kızlarla konuşuyor ama ben de erkek arkadaşlarımla konuşuyorum gibisinden bir şey yazmışsınız yani bu konuşmalar normal konuşmalar demekki.ayrıca diyelim ki size kötü bir şey yaptı yine de intikam duygusu hissetmek iyi bir şey değil.bir insandan ilişki durumu yapmıyor, face şifresini vermiyor, ilgilenmiyor vs gibi saçma sapan sebeplerden dolayı intikam alınmaz.sizi sevmediğini hissediyorsanız ayrılırsınız gider.zaten kendisi demiş ayrılsak canım yanmaz diye , belli işte değer vermiyor size.umrunda değilsiniz, nasıl canını yakabilirsiniz?ya da nasıl kendime bağlarım demişsiniz, bağlayabileceğinizi sanmıyorum bu işler zorla olmaz.

resmen istenmiyorsun,
istenmediğin yerde durulmaz.barışmayı sağlayan kişi sensen intikamı alacak kişi sen olamazsın maalesef.
bence yoluna bak,diğer türlü gurursuz diye ezilirsin.

Sen onu köle ediceğim derken kendi daha fazla köle olma bence?
Başka kızlarla konuşuyor sen bunu biliyorsun ve hala devam ediyorsunuz sen de başka erkeklerle konuşuyorsun.
Muhtemelen oda bunun farkında. Sizin biraz değişik bir ilişki.
Face şifresini vermeyebilir. Ama anlaşılan size pek güven verememiş.
Bu adam seni sevmiyor bence, sevse umursamaz davranmazdı.
Ayrılırdı demişsin niye ayrılsın ki? Elinin altındasın.
Ben bulsam böyle bir hatun bende ayrılmam. Kürkçü dükkanı hesabı.
İntikam iyi bir şey değildir.
Onu hayatınızdan çıkarın ve yolunuza devam edin derim ben.
Bir an da uzaklaşın ha olacağı varsa kapında bile yatar zaten:51::34:

Ayrılmışsınız bitmiş neyi zorluyorsunuz yok inikamlar falan. Daha beter acı çekeceksiniz, size tekrar bağlanması mümkün değil.

Sana ne desek boş sanırım hırsından vazgeçmeyeceksin ama unutma ki fazla hırs sana zarar verir tek önerim birlikte değilmişsiniz gibi hissetmeye çalış rahat ol ayrılmak isterse de sen bilirsin de geç ancak bu şekilde onun gözünde bi nebze kıymete binersin..

Canım burada ne olursa olsun hiçbir arkadaşa ayrıl demedim. ama lütfen sen ayrıl. bırak kendine haline şunu. isil adlı bi arkadaş vardı benim eski konulara bakarsan daha iyi anlarsın bu konuda ünlü bir uzmandan yardım almış, sağ olsun anlattı tek tek. adam 1 ay sonra dönüp evlenme teklifi etmiş :D ben de denedim tabi bizim daha ayrılığımız çok yeni ama işe yarıyor bile şimdiden. çünkü adam bi afallıyor :37: Uzmanın dediği de kısaca, arama sorma konuşma, ararsa tatlı tatlı konuş, neşeli ol ( için kan ağlasa bile :D ). Ayrıca tecrübeyle sabit sakın ola faceden kıskandırma taktikleri, ayy yanlışlıkla aradım kuzenim yazmış tribine girme çünkü erkekler bu konuda çooook uyanık :41: bi 5 gün sık kendini arama bak nasıl geri dönüyor. BURADA DA EN ÖNEMLİ NOKTA ŞU. GERİ DÖNDÜĞÜNDE HEMEN CEVAP VERME. whatsaptan falan çevrimiçi bile olma ki senin tel.e bile bakmayacak kadar önemli ne işin olabileceğini düşünsün :ssz: Oraya önemli bir iş sallama işi de yine sana düşüyor :34: :16:

Aslında doğru taktik bu sabah gene atıştık konuşmak istemedi oruçlu malum sinirli neysem ben konuşmak istiyorum dedim niye beni tersliyorsun umursamıyorsun dedim tamam kabul üstüne geliyorum ama bunu sebebi sensin deddim beni sevip sevmediğinden emin değilim dedim söyle geröekten seviyor musun dedim başladın gene paranoyak sorularına dedi cevapla seni rahat bırakıcam napıyorsan yap dedi oda seviyorum dedi bende tamam. Üstüne gelmicem deyip kapattım sonra akşama doğru aradı açmadın aramızda şu konuşma geçti :( $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884273.716735.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884284.983913.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884293.305229.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884301.413719.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884312.845208.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884341.137909.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405884358.178143.webp
Hatalımıyım ya ;( kızlar napıcam ya saçma mı konuştum bişey deyin canım napim ben şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya iyi de intikam almak için doğru düzgün bir sebebiniz bile yok.size kötü bir şey yapmamış ki, aldatma vs yok anladığım kadarıyla yani kızlarla konuşuyor ama ben de erkek arkadaşlarımla konuşuyorum gibisinden bir şey yazmışsınız yani bu konuşmalar normal konuşmalar demekki.ayrıca diyelim ki size kötü bir şey yaptı yine de intikam duygusu hissetmek iyi bir şey değil.bir insandan ilişki durumu yapmıyor, face şifresini vermiyor, ilgilenmiyor vs gibi saçma sapan sebeplerden dolayı intikam alınmaz.sizi sevmediğini hissediyorsanız ayrılırsınız gider.zaten kendisi demiş ayrılsak canım yanmaz diye , belli işte değer vermiyor size.umrunda değilsiniz, nasıl canını yakabilirsiniz?ya da nasıl kendime bağlarım demişsiniz, bağlayabileceğinizi sanmıyorum bu işler zorla olmaz.
Doğru aslında bırakıp gitsin ama yapamıyorum ki intikam almayı bile beceremicem biliyorum gitmesindende korkuyorum :(

pesinden mi kosmasini istiyorsun ?
arama sorma o aramadikca bulusalim deme..
o yokken bol bol gez toz arkadaslarinla eglen mutluymus gibi gorun..
telefonda onunla konusurken arada bi saniye de yanindaki arkadasina cevap veriyomus gibi yap..
face sifreni fln verme. uzerine dusme...

gor bak senden kiymetlisi oluyo mu..

Kızlar bu sabah tartıştık kısa özet beni sevip sevmedini sordum seviyorum dedi bende tamam rahat bırakıyorum boğmucam dedim kapattım aradan saatler sonra yani bu akşama doğru bu konuşma geçti yorumlar :( Eki Görüntüle 1195651 Eki Görüntüle 1195652 Eki Görüntüle 1195653 Eki Görüntüle 1195654 Eki Görüntüle 1195655 Eki Görüntüle 1195658 Eki Görüntüle 1195660
Saçmaladım dimi hazır özür dilemişken yaptıma bakın dimi :( kızlar

tamam sana kendini agirdan sat cocgu ipleme dedikte canim vur dedik sen oldurmussun o son konusmadaki tavrin neydi oyle.. benm sevgilim bana oyle davransa bende sogurum ondan.. cocuk ozur dilemis iste daha ne ?

Back
X