• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliden intikam almam konusunda yardım :(

Sizin ilişki bitmiş de senin zorlamanla sürüne sürüne gidiyor bence . Birak gtsin ya . Insanlar neleri kimleri unutuyor. Bi erkek için kendini üzme degmezzzz sonunuz ayrilik alistir kendini . Kaçan balık kovalanir bu her zaman dogrudur . Üstüne düştükce o kacacak . Gururunu dinle . Mantiginla düşün duygularinla değil . Duygularinla hareket edersen her zaman kaybedersin kendine saygın olmazsa onun sana saygısı hic olmaz . Sal gitsin arama sorma ayril gtsin ya hayat güzel değmez çabalama derim ben

Merve allah askina bu msjlar ne ya ayyyy.merve böyle yaparsan bu adam senden nefret eder acmaz tlfnlarina falan hem kendn msj atyosun hem ozldm falan yazyosn hemde birden bire benden iyisni bulamzsn bilmem ne adam sana ne demis sen ne yazmssn bu msjlar hic olmaz deyim sana

Son düzenleme:
Arkadaslar koskoca kadinlar ask acisindan deliriyorken karsimizdaki 19 yasinda bir genc kiz.. intikam vs hikaye tatlim cok asiksin ve sevgilin sana deli gibi asik olsun istiyorsun.. Aşkın kanununda bir taraf hep üstündür ve pesinden kosulur sizde de bu taraf malesef ki sevgilin.. Ne desek bos sen ondan vazgecmezsin sen de bizler gibi yaşa ve gor.. umarim mutlu son olur seninki.

Gönderdiğiniz mesajları okudum gerçekten gereksiz tepki vermişsiniz. Ayrıca lütfen yanlış anlamayın ama sonuçta belirli bir yaşa gelmiş genç bir kızsınız. Lütfen yazım hatalarınıza dikkat edin. Neysem, hayla kelimeleri oldukça komik duruyor.

Gönderdiğiniz mesajları okudum gerçekten gereksiz tepki vermişsiniz. Ayrıca lütfen yanlış anlamayın ama sonuçta belirli bir yaşa gelmiş genç bir kızsınız. Lütfen yazım hatalarınıza dikkat edin. Neysem, hayla kelimeleri oldukça komik duruyor.

Benimde dikkatimi cekti haylaaaa lar:))bunlarda önemlidir arkadasima erkek arkadasi saten yazmisti kiz ona bir daha msj atmadi:)

Benimde dikkatimi cekti haylaaaa lar:))bunlarda önemlidir arkadasima erkek arkadasi saten yazmisti kiz ona bir daha msj atmadi:)

Açıkçası bende inanılmaz önem veririm ve erkek arkadaşım böyle konuşsa koşa koşa uzaklaşırdım. Farkında olmadan değil, bilerek yapılan hatalar çünkü bunlar. O nedenle hatasının farkına varması için dayanamadım yazdım konu sahibesi arkadaşımıza :)))

Açıkçası bende inanılmaz önem veririm ve erkek arkadaşım böyle konuşsa koşa koşa uzaklaşırdım. Farkında olmadan değil, bilerek yapılan hatalar çünkü bunlar. O nedenle hatasının farkına varması için dayanamadım yazdım konu sahibesi arkadaşımıza :)))

Bende yazmayim dedim susmustum ama sen yazinca tutamadim icimde.allahim ne fenayiz ya:)))

Erkek arkadasinizi neden asli diye kaydettiniz ki?
Ne alakaysa bende ona takildim😁

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X