Sevgiliden uzak kalmak...

uykucubiri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
132
26
13
Sevgilinizden eşinizden uzak kaldığınızda (yaklaşık 2 ay) ve bu sürede hiç görüşmediğinizde soğuyor musunuz? Yada hayatınıza daha iyi birini almayı düşünüyor musunuz? Başkasıyla konuşup dertleşip sorunlarınızı kafanızdan çıkarmak istiyor musunuz? Ne yapacağım lütfen yardım edin sevgilimle hiç iyi gitmiyor. Onu seviyorum fakat ayrılmak istiyorum. Ama ayrılamıyorum yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum inanın ki çok sıkıntıdayım

Daha öncede 3 ay ayrı kaldık o zaman böyle değildim. Yurtdışına gitmişti. Ama şuan çok farklı hisler yaşıyorum yalnızmışım gibi geliyor

Aynı şehirdeydik ve 4 ay görüşmedik bir sene de toplam 5 kere görüştük zor bir seneydi ailevi ve okulla ilgili sorunlar vardı. Stresi sebebiyle çok kavga ettik bu süreçte ama hiç başka birine gitmeyi düşünmedim o da düşünmedi ama insanın öyle zamanlarda derdini hep anlatası geliyor o zaman da yakın arkadaşlar devreye giriyor.

Aynı şehirdeydik ve 4 ay görüşmedik bir sene de toplam 5 kere görüştük zor bir seneydi ailevi ve okulla ilgili sorunlar vardı. Stresi sebebiyle çok kavga ettik bu süreçte ama hiç başka birine gitmeyi düşünmedim o da düşünmedi ama insanın öyle zamanlarda derdini hep anlatası geliyor o zaman da yakın arkadaşlar devreye giriyor.

Evet bu şekilde işte. Ama maalesef ki o kadar yakın arkadaşlarım yok. Anlatamıyorum

Eş ve sevgili kıyaslanamaz. Sevgililik dönemimizde 6 aylık askerlik dönemi yaşadık, en ufak bi soğuma yaşamadım. Aksine geldiğinde daha bi hoş, daha bi yakışıklı ve çekici gelmişti. Evlilikten sonra zaten o kadar süre ayrı kalma gibi ihtimal söz konusu olamaz. Nereye giderse takılırım peşine.

Eş ve sevgili kıyaslanamaz. Sevgililik dönemimizde 6 aylık askerlik dönemi yaşadık, en ufak bi soğuma yaşamadım. Aksine geldiğinde daha bi hoş, daha bi yakışıklı ve çekici gelmişti. Evlilikten sonra zaten o kadar süre ayrı kalma gibi ihtimal söz konusu olamaz. Nereye giderse takılırım peşine.
Ahah evet sanırım öyle oluyor

Sen kötü hissediyorsan muhtemelen iyi gelmeyecek bu ayrılık, ayrıca gözden ayrı olan gönülden de ayrı oluyor kim ne derse desin .

hayatınıza daha iyi birini almayı düşünüyor musunuz? Başkasıyla konuşup dertleşip sorunlarınızı kafanızdan çıkarmak istiyor musunuz?
Evet, karaktersiz biri olsaydım bunları yapardım.
Eğer iyi gitmiyorsa ayrılın. Halihazırda hayatınızda birisi varken, bu kişi taştanda olsa gözünüz 'daha iyi birisi vamı' diye etrafta dolaşmamalıdır, başkasıyla konuşmak falan zaten iğrenç bişey.
Ayrılın gitsin nedir yani silah zoruylamı tutuyorlar..
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüde külliyen yalandır. Nice insanlar gördüm yıllarca birbirini bekleyen... İki ay ayrı kalınca soğuyorsan zaten hiç sevmemişsin demektir.

Evet, karaktersiz biri olsaydım bunları yapardım.
Eğer iyi gitmiyorsa ayrılın. Halihazırda hayatınızda birisi varken, bu kişi taştanda olsa gözünüz 'daha iyi birisi vamı' diye etrafta dolaşmamalıdır, başkasıyla konuşmak falan zaten iğrenç bişey.
Ayrılın gitsin nedir yani silah zoruylamı tutuyorlar..
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüde külliyen yalandır. Nice insanlar gördüm yıllarca birbirini bekleyen... İki ay ayrı kalınca soğuyorsan zaten hiç sevmemişsin demektir.

Sevgimi sen mi sorgulayacaksın pardon? Biriyle konuşuyorum mu yazıyor orda? Buraya tavsiye yazın diye açtım başlığı ukala tavırlar sergileyin diye değil. Herkes farklıymış demek ki dimi?

Sevgilim askere gitti doğuya. 1 yıl boyunca sadece mesaj ve bazen arama yapabiliyorduk. Görüntülü görüşmeye bile izin verilmiyordu. Öyle yürüttüm ama hiç aldatayım diye düşünmedim. Kalbim soğumadı. Aşk böyle bir şey.

Ayrılmak istiyorsan ayrıl, bekleme.

Nişanlım askerdeyken izin kullanmadığı için 1 yıl hiç görüşemedik. 2 ay nedir ki.. 1 yıl içinde her gün özlemim arttı, gözden uzak olan gönülden asla uzak olmuyor. Bunu diyenler gerçekten sevmemişlerdir, gerçek sevgiyi bulamamışlardır. Bizzat yaşadığım için söylüyorum.

Belki bu bir anlık hislerdir, yani her insan böyle dönemden geçebilir. İnsan ailesinden bile bazen gönül olarak uzaklaşabilir. Ani karar vermeyin o yüzden.

Sevgilinizden eşinizden uzak kaldığınızda (yaklaşık 2 ay) ve bu sürede hiç görüşmediğinizde soğuyor musunuz? Yada hayatınıza daha iyi birini almayı düşünüyor musunuz? Başkasıyla konuşup dertleşip sorunlarınızı kafanızdan çıkarmak istiyor musunuz? Ne yapacağım lütfen yardım edin sevgilimle hiç iyi gitmiyor. Onu seviyorum fakat ayrılmak istiyorum. Ama ayrılamıyorum yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum inanın ki çok sıkıntıdayım
Kocam 11 aydır askerde.Bırak soğumayı ona daha çok aşık oldugumu ve onsuz mutlu olamayacağımı anladım.Temeli sağlam ilişkilerde uzAklık yakınlık bir etken deģil bence.

Sebep onemli, tirt sebeplerle 2 ay gorusulmuyorsa o sevgililik bitse daha iyidir bana kalirsa.

Sevgimi sen mi sorgulayacaksın pardon? Biriyle konuşuyorum mu yazıyor orda? Buraya tavsiye yazın diye açtım başlığı ukala tavırlar sergileyin diye değil. Herkes farklıymış demek ki dimi?
İki ay görmeyince soğuyan sen...
'daha iyi biri' düşüncesini dillendiren sen...
Vs vs
Ama sevgiyi sorgulayan ukala ben...
Ne güzel :/

Back
X