sevgililer günü hayali

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
sevgililer gününde ne hediye bekliyorsunuz yada nasıl bir gün hayal ederdiniz sınırsızca ama hadi yazalım

ev aldık borcumuz çok oyüzden evde hayaller kurabiliriz
para harcamadan
çok hoş şeyler yapılabilir aslında
eşim hiç yapmadığı şeyler yapsa mesela ama gün boyu
mesela bana hiç yapmadıkları şeyleri yapsalar sabahtan başlasak mesela
beni bakkala ekmeğe gönderseler ben gelene kadar evi temizleseler silip süpürseler ilk baştan
sonra güzel yemek menüleri seçip işe koyulsalar mutfakta
çocuklardan biri bana masaj yapsa biribırakıp diğeri yapsa yumuşacık tatlı elleriyle
her 10 dakikadabir birisi gelip sorsa bişi istermisin diye
ayrıca öpüp okşayıp gitse diğeri gelse
çok mutlu olurdum yawww
dahasıda var ama uykum geldi sabah devam edicem

çok hoşsun ama o sevgililer gününden çok anneler gününe dönmüş biraz.

benim için hiç bir anlamı olmayan bir gün.
bu günü efsaneleştirenleri de anlamıyorum.

Bizde sevgililer gününü özel olarak kutlamayız bir hayalim de yok o gün için , sevdiğimle özel günlerimiz için hayallerim varrr

tvdeki çikolata reklamıyla daha bi anlamsızlaşan bi gün

Bizde sevgililer gününü özel olarak kutlamayız bir hayalim de yok o gün için , sevdiğimle özel günlerimiz için hayallerim varrr
iyi işte hergün bi özel gün uydursalar keşke bişiler uydurup uydurup kutlasak valla işime gelir benim ne yalan söyleyimki ne zararı olacakk cnm

Yani nedense gerçekten yok bilmiyorum eşim ne yapar ne alır ama nedense benim hevesim yok, sıkılıyorum o günü düşündükçe :44:

biz kutlamıyoruz yani ben hediye felan almayacağım eşim alırsa seve seve kabul edebilirim ama bence oda almasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…