Sevgililer Günü Hediyem

SU274

İLHAM VEREN PERİM
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
129
6
68
slm hanımlar. siz eşlerinize ne aldınız 14 şubat için ben şimdilik bunu aldım .başka şeylerde almayı düşünüyorum .fikirlerınızı beklıyorum.

Eklentiler

• $Yilbasi-Hediye-Marilyn-Monroe-Kanvas-Tablo-Saati__69031891_0[1].webp
    $Yilbasi-Hediye-Marilyn-Monroe-Kanvas-Tablo-Saati__69031891_0[1].webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
Ben hiçbirşey almayı düşünmüyorum canım.Ona iki evlat vermişim .Ne bileyim ben saçma mı düşünüyorum ama bu tür günleri ben çok saçma buluyorum.Anneler günü,babalar günü,sevgililer günü..Bu tip şeyler sadece bir günemi sığar.Anneler babalar sevgililer sadece birgün mü hediyelerle anılıp mutlu edilip sonra unutulmalı,yada o günün ne ayrıcalığı varda eşim sevgilim bana sadece o gün özelmiş gibi hissetirilmeye çalışılıyor.Oysa birbirmize karşı en güzel hediyemiz güleryüzümüz,geçirdiğimiz güzel günler,her sabah uyandığımızda aldığımız nefes olmalı.O nefeski bu dünyada sevgiliye bahşedilmiş en güzel hediyedir diye düşünüyorum.Tüm özel günler stoktaki herşeyi al para harca birgünde ye iç gez toz eğlen ertesi gün rutin hayat.Ne bileyim ya ben saçma düşünüyorum yada gerçekten hediye almamakla özel günleri kutlamakla en güzelini yapıyorum.Bizim için hergün özel evlatlarımla eşimle ailemle geçirdiğim hergün çok güzel.
Sevgiler.

o hediyenin en olduğunu anlayamadım şahsen
ama ben asla artık sevgililer gününü kutlamam bir valentine adında bir papazı anma gününü kutluyorsunuz resmen bilmeden belkide bir araştırın bence 14 şubat sevgililer gününü

nette gördüğüm bir kavonozun içinde renkli kartlara yazılmıs güzel sözler var
kendım yapıcam :27: 50 tl den yırttım hadi:52:

hediyeni beğendim, ama sankı kendıne almış gibisin:9:

Son düzenleme:
o hediyenin en olduğunu anlayamadım şahsen
ama ben asla artık sevgililer gününü kutlamam bir valentine adında bir papazı anma gününü kutluyorsunuz resmen bilmeden belkide bir araştırın bence 14 şubat sevgililer gününü

Aynı düşüncedeyiz canım:1:

eşinize özel bi hediye değil ki bu bencede kendinize evinize almış gibisiniz biraz :)

olmamış bencede evınıze almışsınız bu hedıyeyı:1:

:) ay cok güldüm okuyunca .hediyenın iyisi kötüsü olmaz :) ne yapayım normalde giyim normaldede alıyorum zaten .isterse dükkanına da asabilir .başka seylerde alıcam bu yüzden fikir istedım sızden.

Ben hiçbirşey almayı düşünmüyorum canım.Ona iki evlat vermişim .Ne bileyim ben saçma mı düşünüyorum ama bu tür günleri ben çok saçma buluyorum.Anneler günü,babalar günü,sevgililer günü..Bu tip şeyler sadece bir günemi sığar.Anneler babalar sevgililer sadece birgün mü hediyelerle anılıp mutlu edilip sonra unutulmalı,yada o günün ne ayrıcalığı varda eşim sevgilim bana sadece o gün özelmiş gibi hissetirilmeye çalışılıyor.Oysa birbirmize karşı en güzel hediyemiz güleryüzümüz,geçirdiğimiz güzel günler,her sabah uyandığımızda aldığımız nefes olmalı.O nefeski bu dünyada sevgiliye bahşedilmiş en güzel hediyedir diye düşünüyorum.Tüm özel günler stoktaki herşeyi al para harca birgünde ye iç gez toz eğlen ertesi gün rutin hayat.Ne bileyim ya ben saçma düşünüyorum yada gerçekten hediye almamakla özel günleri kutlamakla en güzelini yapıyorum.Bizim için hergün özel evlatlarımla eşimle ailemle geçirdiğim hergün çok güzel.
Sevgiler.

tabıkıde sana katılıyorum. bunların değeri bir günle asla ölçülemez.ama işte adetten sözde kutluyoruz. sırf bu güne özel değil normalde hediyeleşiriz eşim süprızlerle doludur hep şaşırtır .hersey boş varlığı yeter bana.

Back
X