Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hediyemi göndermiştim çarşamba günü şırnak-cizrede olaylar varmış esnaf kepenk kapatmış benim kargo kaldı gitti( çok üzgünüm ya çok şanssızım..
Ayy kimse hediyesini sölememiş ama :sm_confused:
Sevgilim askerden izne geldi, Sevgililer gününde beraberdik =)) çok güzeldii Hediyesii Tek taş almışş aşkımm :asigim: Amaa tabii verirken yanlış anlama sembolik bişey dedii Sinirrrr :dilcikar: Sanki evlilik teklifi bekliyoduk beyfendideen..
Sevgilim askerden izne geldi, Sevgililer gününde beraberdik =)) çok güzeldii Hediyesii Tek taş almışş aşkımm :asigim: Amaa tabii verirken yanlış anlama sembolik bişey dedii Sinirrrr :dilcikar: Sanki evlilik teklifi bekliyoduk beyfendideen..
cnm benim :teselli:
allah kavuştursun.inşallah nice 14 şubatlar beraber olursunuz..
:)) ayy alemsin büşra yaa ne güzeel işte sana bunu deesinin sebebi bnce sn hayatta olmaz dediydin ya çocuğğa çocukta o yüzden o şekilde açıklama yapmıştır canım hemen kızma çocuğa kız
aaa sinir cidden akannehir kaşığın ucuyla verip sapıyla geri almış desene
ben benim hediyemi söliyim
bol miktarda gözyaşı yalnızlık bol miktarda sinir vee ayrılık![]()
=)) Kıss valla nerden bileyim öle bi dediki, alındım azcıkkama haklısın benm o tepkimden dolayı demiştir öle bişey... a.s
aaa ben olayın başını bilmiyorum, eğer bunla ilgili bişi sölediysen bozulduğundan dolayı öle bişi demiştir o zaman yoksa ne gereği var bişi ifade etmiyo falan demeye, hem sembolik bile olsa aldığı şey tektaş yani tektaşında sembolü bellidir yerimseniben aman ayrıldım sevgililer gününden iki gün öncede d.günümdü ne sevgililer günü ne doğumgünü soğuttular bütün günlerden :gitme:
=)) Kıss valla nerden bileyim öle bi dediki, alındım azcıkkama haklısın benm o tepkimden dolayı demiştir öle bişey... a.s
ayy canım ya boşver üzülme nie ayrıldınız peki anlatmak ister miisn canım
erkekler için inan ağlamaya değmez hayat o kadar güzelki bir günün bile tadını çıkarıcan hayatına daha o kadar çk kişiler girerki o zaman dersin ne die üzülmüşüm die
aaa sinir cidden akannehir kaşığın ucuyla verip sapıyla geri almış desene
ben benim hediyemi söliyim
bol miktarda gözyaşı yalnızlık bol miktarda sinir vee ayrılık![]()
ee tabi ilk başta duyunca afalladın ama inan sn öle söleidğin için çocuk sölemiştir. ama yinede çok düşünceli bir insanmışki daha gelir gelmez hemen alıp koymuls bravo enişteye valla nerde böle erkekler bi kızın en çok almak istediği hediyelerden biridir die düşünüorum yanılıor muıyum kızlar:)
Ne güzel konuşmuşsun kısss =)) katılıyorum sana sonuna kadar..
Evett canım yaa, İnşallah dönüncede değişmez hep böle olurr.. opuyorumnanaktan