sevgililer günü hediyeniz

eşim şehir dışında,yanımda değil telefonda kutladı.
aslında bana çok gereksiz bi gün geliyor.
bunu ticari bir gün olarak görüyorum. Bizim kutladığımız çok özel günler var zaten ...
hele evlendikten sonra hiç bir özelliği kalmadı benim için.sevgiliyken de öyle önem verdiğim bir gün değildi aslında.

kırmızı gül,pembe kazak,resimlerimden oluşan bir kısa film :asigim:

bizx hediye almadık fazla paramız yoktu. ama evlerinde mangal yaktık yanında rakı şalgam içtik ablası eniştesi ben sevgilim çoook güzeldi =)) gece annesiyle babası da katıldı bize ailece kutladık sevgililer günümüzü =) en güzel hediyesi sabaha kadar ben uyurken beni seyretmesi saçlarımı koklayıp öpmesi oldu =))

kızlar bitaneciğim bana (daha doğrusu annesi ve babasıyla almışlar kaydirigubbakcemile3 ) mor elbise ve kırmızı boğazlı kısa kollu bi badi almış.Bir de kırmızı gül :asigim:
Bu 14 Şubat'ı da kıyafetlerle geçiştirdik ama çok romantik bi geceydi boshayallersmile zaten bize her gün sevgililer günü, çok aşığımmm :asigim:

Sevgilim yok ama yine de inanilmaz bir gul sepeti sahibi oldum..Allah herkese benimki gibi bir evlat kismet eder insallah..:nazar:

Sevgilim yok ama yine de inanilmaz bir gul sepeti sahibi oldum..Allah herkese benimki gibi bir evlat kismet eder insallah..:nazar:

büşraya katılıorum gerçekten çk şanslıısn ne kadar düşünceliymiş seni yalnız bırakmamış böle bi günlde bu zamanda böle şeyler çok az görülüo malesef.şimdi sevgilier gününü sevgilileri hatırlamayan bile var yani.artık hiçbir şeyin önemi kalmadı..yazık..

sevgılıler günü bırtek bızım ülkemizde kutlanıldığını söyleyen ve aslında tüm ülkelerde aziz valentina günü yanı bır papazın özgürlüğüne kavuşma günü diye ıddıa eden bır erkek arkadaşım olduğu için ne yazıkki hedıye almadı ama onun yerıne onun tunustayken aldığı votka likörünü içtik ve yaptıgı yemeği yedık.tüm gece benı ızledı ve sabah uyandıgımda bana kahvaltı hazırladı bana bu kadarı bıle yeter.

benim uçuk pembe çizmelerime çok dıkkat çekio diyen sevdiceğim;fuşya rugan inanılmaz şirin botlar almış... bayanssulusmile
ohaoldumsmile

Back
X