sevgililer günü hediyesi

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
İyi geceler hanımlar. Konu buraya uyuyor mu bilmiyorum eğer değilse şimdiden herkesten özür dilerim.

Sevgililer günü yaklaşıyo ve ne hediye alacağımı bilemiyorum sizlerle fikir alışverişi yaparak güzel fikirler bulabiliriz diye düşündüm.

İyi geceler hanımlar. Konu buraya uyuyor mu bilmiyorum eğer değilse şimdiden herkesten özür dilerim.

Sevgililer günü yaklaşıyo ve ne hediye alacağımı bilemiyorum sizlerle fikir alışverişi yaparak güzel fikirler bulabiliriz diye düşündüm.

valla canım biz 3.senemize girdik bi kere sevgililer gününde birbirimize hediye almadık sevgililer gününde hediye bana hep saçma gelmiştir. doğum günü ve yıldönümlerinde tamam ama sevgililer günü saçma işte :) onun yerine her hangi bi gün bana hediye alsa ben sevgililer gününde aldığından çok daha mutlu olurum :)

valla canım biz 3.senemize girdik bi kere sevgililer gününde birbirimize hediye almadık sevgililer gününde hediye bana hep saçma gelmiştir. doğum günü ve yıldönümlerinde tamam ama sevgililer günü saçma işte :) onun yerine her hangi bi gün bana hediye alsa ben sevgililer gününde aldığından çok daha mutlu olurum :)

Öyle tabi de benim erkek arkadaşım biraz fazla romantik ay dönümlerimizde bile hediyesiz geçmedi hiç özel bişiler yapmasak da hep hatırladı uzun güzel mesajlarla hediyelerle falan kutladı o yüzden boş ver dersem çok alınır.

Öyle tabi de benim erkek arkadaşım biraz fazla romantik ay dönümlerimizde bile hediyesiz geçmedi hiç özel bişiler yapmasak da hep hatırladı uzun güzel mesajlarla hediyelerle falan kutladı o yüzden boş ver dersem çok alınır.

o zaman yapıcak bişey yok :) tavsiye olarakta tuttuğu takımla eğer biraz fazla fanatikse onunla ilgili bişeyler alabilirsin bence çok mutlu olabilir

o zaman yapıcak bişey yok :) tavsiye olarakta tuttuğu takımla eğer biraz fazla fanatikse onunla ilgili bişeyler alabilirsin bence çok mutlu olabilir

Hep öyle şeyler aldım ya :D taraftar hem de nasıl fanatik :D

Hep öyle şeyler aldım ya :D taraftar hem de nasıl fanatik :D

valla ben forma imzalatmıştım aşırı derecede mutlu olmuştu şu anda giymeye bile kıyamıyo :) aklıma da başka bişey gelmiyo çünkü dediğim gibi biz hep öylesine hediyeler almışızdır :)

Banada yardmci olun ya bzde 4. Yila grdik hediye kalmadi :-)

valla ben forma imzalatmıştım aşırı derecede mutlu olmuştu şu anda giymeye bile kıyamıyo :) aklıma da başka bişey gelmiyo çünkü dediğim gibi biz hep öylesine hediyeler almışızdır :)

Yaa nasıl imzalattın öyle bişi yapsam deli olur da nasıl yaptın sen?

Yaa nasıl imzalattın öyle bişi yapsam deli olur da nasıl yaptın sen?

tanıdık vardı canım ama o forma gelene kadar stresten öldüm :) şu anda takımlar tatile girdi ama tuttuğu takımın antremanları bazen taraftara açık oluyo istanbulda oturuyosan onlara gidebilirsin ya da sosyal medyadan birilerine ulaşmaya çalışabilirsin biraz uğraşman gerekir onun için

tanıdık vardı canım ama o forma gelene kadar stresten öldüm :) şu anda takımlar tatile girdi ama tuttuğu takımın antremanları bazen taraftara açık oluyo istanbulda oturuyosan onlara gidebilirsin ya da sosyal medyadan birilerine ulaşmaya çalışabilirsin biraz uğraşman gerekir onun için

Çok zor dimi ya :( istanbulda da değilim keşke olsa öyle bişi süper olurdu. Başka bişi bulcaz artık.

Çok zor dimi ya :( istanbulda da değilim keşke olsa öyle bişi süper olurdu. Başka bişi bulcaz artık.

dediğim gibi sosyal medyayı kullanabilirsin şansını denemekte fayda var olmazsa dediğin gibi başka bişey düşünmen lazım

Kendi planımı açıklayayım:

Romantik bir akşam yemeği,ardından aldığım hediyeler(cat bot,orjinal isim yazılı forma ve telefon düşünüyorum/ Tabii biraz para biriktirmek gerekiyor bunun için. :9: ) ve dilek feneri uçuracağız Rabbim nasip ederse.

Alternatif olarak tuttuğu takımın veya kendi resminiz olan pasta yaptırabilirsin,dilek feneri uçurabilirsiniz.
Eğer araba seviyorsa minyatür araba koleksiyonu oluşturabilirsin her yıl.

ben geçen yıl fotoğrafımızdan 1000 parça puzzle yaptırmıştım :) Keyifle yapmıştık, çok eğlenmiştik. Sonrada çerçevelettik duvarımızı süslüyor :) Tavsiye ederim.

aynen katılıyorum biz de hiç kutlamadık şimdiye kadar normal zamanda aldığı hediye daha anlamlı bence:15:

kızlar biraz uçuk bir fikir olabilir ama benmde sevgilim var ve nişanlı olduğumuzda yada evlendiğimizde bu fikri kesinlikle uygulayacağım. Paran varsa bence bir tur ayarla yurt dışına çıkın onada bnu o akşam söyleyip hemen gidin bana biri böyle bir şey yapsa hayatım boyunca unutamam ama tabi bunda maddıyatta var ve biraz esnek olmak lazım :)

ama inanın çok iyi olurdu

Back
X