- 16 Aralık 2012
- 637
- 295
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler hanımlar. Konu buraya uyuyor mu bilmiyorum eğer değilse şimdiden herkesten özür dilerim.
Sevgililer günü yaklaşıyo ve ne hediye alacağımı bilemiyorum sizlerle fikir alışverişi yaparak güzel fikirler bulabiliriz diye düşündüm.
valla canım biz 3.senemize girdik bi kere sevgililer gününde birbirimize hediye almadık sevgililer gününde hediye bana hep saçma gelmiştir. doğum günü ve yıldönümlerinde tamam ama sevgililer günü saçma işte :) onun yerine her hangi bi gün bana hediye alsa ben sevgililer gününde aldığından çok daha mutlu olurum :)
Öyle tabi de benim erkek arkadaşım biraz fazla romantik ay dönümlerimizde bile hediyesiz geçmedi hiç özel bişiler yapmasak da hep hatırladı uzun güzel mesajlarla hediyelerle falan kutladı o yüzden boş ver dersem çok alınır.
o zaman yapıcak bişey yok :) tavsiye olarakta tuttuğu takımla eğer biraz fazla fanatikse onunla ilgili bişeyler alabilirsin bence çok mutlu olabilir
Hep öyle şeyler aldım yataraftar hem de nasıl fanatik
![]()
valla ben forma imzalatmıştım aşırı derecede mutlu olmuştu şu anda giymeye bile kıyamıyo :) aklıma da başka bişey gelmiyo çünkü dediğim gibi biz hep öylesine hediyeler almışızdır :)
El emeği şeyler daha kıymetli oluyor söylim![]()
Yaa nasıl imzalattın öyle bişi yapsam deli olur da nasıl yaptın sen?
tanıdık vardı canım ama o forma gelene kadar stresten öldüm :) şu anda takımlar tatile girdi ama tuttuğu takımın antremanları bazen taraftara açık oluyo istanbulda oturuyosan onlara gidebilirsin ya da sosyal medyadan birilerine ulaşmaya çalışabilirsin biraz uğraşman gerekir onun için
Çok zor dimi yaistanbulda da değilim keşke olsa öyle bişi süper olurdu. Başka bişi bulcaz artık.
valla canım biz 3.senemize girdik bi kere sevgililer gününde birbirimize hediye almadık sevgililer gününde hediye bana hep saçma gelmiştir. doğum günü ve yıldönümlerinde tamam ama sevgililer günü saçma işte :) onun yerine her hangi bi gün bana hediye alsa ben sevgililer gününde aldığından çok daha mutlu olurum :)
puzzle nerde yaptırabiliriz
İyi geceler hanımlar. Konu buraya uyuyor mu bilmiyorum eğer değilse şimdiden herkesten özür dilerim.
Sevgililer günü yaklaşıyo ve ne hediye alacağımı bilemiyorum sizlerle fikir alışverişi yaparak güzel fikirler bulabiliriz diye düşündüm.