sevgililer günü hediyesi

Biz de herşey üst üste geldi.
Evlilik yıldönümü 5 kasım,
Doğum günüm 3 aralık,
Eşimin doğum günü 31 aralık(yılbaşı da cabası),
Tanışma yıldönümümüz 5 nisan.
Yok yok sevgililer gününe hiçççç gerek yok valla.
Tüm özel günler peş peşe biz de,hediye sıkıntısını düşünün ya.:50:

3 yıldır bir kere bile sevgililer gününe özel bir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum.
Sevgiliye her gün sevgililer günü. Saçma buluyorum.

bi tane kalpli kutu alıp içine gelin damat biblosuyla iki tane bebek biblosu bi de yaşlı çift biblosu koyabilirsin yanına cüzdan ya da saat yani aldığın ufak tefek bi hediyeyi koyabilir ekstra çikolatalar da koyabilirsin hepsinin üstüne de bi not yapıştırırsın al sana hediye :)

fototğraflı duvar saatleri var çok tatlılar bence onlardan alabilirsin romantikse hoşuna gider.

Bizim de sevgililer günü aynı zamanda yıldönümümüz o yüzden ben de boş geçmiycem henüz 2. senemiz Allah nice mutlu seneler versn nişanlımla bana.. ve tüm sevenlere..

Ay ne alacazzz.. ama ben öyle orjinal bir şey almaktansa ihtiyacı olanı alma tarafıyım her zamn, kullansın görim isteyenlerdenim, o yüzden lacoste bir spor ayakkabı bepenmiştik bir ara çok oldu ama aklıma yazmıştım, almadı da daha araya başka şeyler girdi bana bir şeyler aldı falan.. ama ben alayım diyorumm sıradan ama çok kullanışlı; mesela o da bana kıyafet, ayakkabı ya da çanta alsa ben her zamn mutlu oluyorum :1::16:

ben küçük bi kutu içine renkli kağıtlara aşk sözcükleri yazıp kutuyu da fotoğrafimizla süslemeyi düşünüyorum. bide yanında mektup yazcam duygularımı anlatan :16:

Bütceniz uygunsa playstation alın kızlar, güzel bir hediye olur çocuk gibi zıplatır oduncuklarınızı mutluluktan 😃😃
İsmine özel cüzdan,
İsminizin yazdığı fotograf cercevesi,
Fotograflarınızın baskısını yaptırdığınız yastık ya da nevresim,
Fotoğraflarınızın olduğu anahtarlık,
Kol saati, gömlek,hırka,ayakkabı, parfüm,oyuncak antika araba,
Tuttugu takımın forması, bornozu,tşörtü,terliği ya da nevresim takımı olabilir...

Sigara kullanıyorsa zibbo çakmak alabilir,özelliştirmek için de üzerine adını soyadını ya da isimlerinizi, özel bir tarihi falan yazdırabilirsiniz.

Yüzük takmayı seviyorsa gümüş yüzük alabilirsiniz el işlemesi güzel yüzükler var.

Film tutkunuysa onun için dvd seti yapıp hediye edebilirsiniz, her dvd içine not yazılabılır izlerken görmesi için. :))

Büyükten küçüğe :)

Playstation - Müzikle ilgiliyse ses sistemi ( film izliyorsa da olur ) - Saat - Zippo - Mont - Ayakkabı - vs vs vs:)

Ne iş yapıyo sevgilin? Mesleğe göre çalış :) ben eşime bi çift asker botu aldım netten şuan giydikleri su geçiriyo. Senin sevgilin olduğundan belki bilemeyebilirsin tam olarak. Bildiğin ihtiyacı olan bişey var mı??? Parfüm saat çok klişe oldu artık bilemedim şimdi.

Eşim iş yerine akvaryum aldı, ozmana kadar almazsa içine birsürü balık almayı düşünüyorum :)
Yada yine işyerine herhangi bişey. Bu sıralar işine çok düşkünde :)

Ben sevgililer gününü çok saçma buluyorum. O yüzden bir şey almayı düşünmüyorum. Almadım da daha önce. Ama bence kullanabileceği bir şey al. Romantik olacak diye kasma. İşine çok yarayacak bir şey alırsan daha çok mutlu olur bence. İhtiyacına göre ve zevklerine göre davran.

nişanlıma evlilikle ilgili bikaç kitap aldım onu vericem
sevgiler gününde hediye alınmasından hoşlanmıyorum ama
özenmicek kadar bişeyler yapılabilir:24::24::24:

Şimdi diyeceğim şey biraz klasik ama bence bir kutuya çikolatalar koy sonra küçük kağıtlara notlar yazıp onu da kutuya koy ve hediye et ya da bir bardağın üstüne ikinizin resmini de bastırabilirsin veya bir hatıra defteri al yaşadığınız anıları yaz tüm hatıra defterine ya da fotoğraf albümü de yapabilirsin bence manevi bir değeri olursa daha hoş olur :1:

Back
X