Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sevgililer günü için neler dusunuyorsunuz ? 6 aylık hamileyim , 8 aylik evliyim ve ayni zamanda bizim nisan tarihimiz ama aklima hic bisey gelmiyor fikir verir misiniz?
E="Helcin10, post: 45139784, member: 681498"]Bu içerikli konu açan 1258643513 . kişisiniz.
Akıl vere vere bizde kalmadı [/QUOTE]
Canim bulamadim ben bununla ilgili konulari
Evlisin en kolay senin sürpriz yapman.
Yap mis gibi yemekler, mumlar falan giyin suslen tamam iste :)
Evli olsam neler yapardım valla
Sevgililer için daha zor bence. O gün bulusulacak mi hediye ne alsam ne begenir vs vs....
Canim bulamadim ben bununla ilgili konulari [/QUOTE]
Arama butonuna sevgililer günü de istemediğin kadar çıkar canım.
Zaten fazla alengırlı şeylerde yok parfum , giyecek , yemek , falan fişman :) Herkes aynı dertten muzdaripp
An itibariyle bir şey düşünemiyorum maalesef, kayınvalidem aradı Pazar günü taşınacaklarmış eee bu durumda bizde ev yerleştiriyor olacağız. Kayınvalidem tarafından bize sevgililer günü süprizi yapıldı bizim artık birbirimize süpriz yapmamıza gerek kalmadı.
Canım senin durum daha vahimmis ne denir ki bu durumda bilemedim E="cocuklarimcanlarim, post: 45140254, member: 591071"]An itibariyle bir şey düşünemiyorum maalesef, kayınvalidem aradı Pazar günü taşınacaklarmış eee bu durumda bizde ev yerleştiriyor olacağız. Kayınvalidem tarafından bize sevgililer günü süprizi yapıldı bizim artık birbirimize süpriz yapmamıza gerek kalmadı. [/QUOTE]
Canim
Güzel değişik yemekler yap masayı mumlarla süsle sen de süslen süpriz güzel bi elbise giyin sonra tvden irem deici aşk eşittir biz şarkısının karaokesini aç mikrofonla karaoke yap ona sonrasına bişey diyemem ama eğlenceli olabilir
Canım senin durum daha vahimmis ne denir ki bu durumda bilemedim E="cocuklarimcanlarim, post: 45140254, member: 591071"]An itibariyle bir şey düşünemiyorum maalesef, kayınvalidem aradı Pazar günü taşınacaklarmış eee bu durumda bizde ev yerleştiriyor olacağız. Kayınvalidem tarafından bize sevgililer günü süprizi yapıldı bizim artık birbirimize süpriz yapmamıza gerek kalmadı.
Aynen öyle vahim durumdayım eşim sinir küpü bu haftayı mı bulmuş taşınacak gider iki saat yardım eder geliriz diyor adam. Yok artık dedim yine içim elvermiyor ne yapcaz gitcez mecbur. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine.