SEVGİLİLER GÜNÜ için sevgili yastıkları! hediyenizi kendiniz yapın :)

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
sevgililer gününe az bi zaman kaldı ve hediye krizleri başladı , sevgilinize sizin yokluğunuzu hissettirmiyecek yumuşacık sevgili yastığını kendi ellerinizle yapın.
piyasada 70 lira olan yastıkları kendimiz 10 liraya gayet kolay bi şekilde yapabiliyoruz.hemde istediğimiz renkte ve boyutta.

$63449_174768132555807_107093272656627_445758_7217179_n.webp $63449_174768139222473_107093272656627_445760_7089927_n.webp $63449_174768145889139_107093272656627_445762_5058718_n.webp

çok kolay bi yapılışı var değişik ve ilginç bi hediye olur diye düşünüyorum.
yapmak isteyenlere yapımında yardımcı olurummm sevgililer gününüzzz kutlu olsunnn :)

$1.webp $26192892phx.webp

Son düzenleme:
eğer satın almak istersek interner üzerinden satışı var sanırım ama ben kendim yaptım hazır halini bi internet sitesinde görmüştüm ve 70 liraydı. ama kendimiz yapınca 10 liraya mal edebiliyoruz.

tabi hayatımmm :) öncelikle erkek yastıkmı kadın yastıkmı ona karar veriyoruz.
erkek yastık daha iri olucak çünkü :)
erkek yastık için 1 kilo silikonlu elyaf ( isteğe göre başka bişeyde olabilr)
kadın yastık için 700gr silikonlu elyaf kullandım .

yastık için istedğinz bi renk yastık kılıfı alıyosunuz, 2 tane yastık kılıfı gidiyor . tanesi 1 lira .

eski bi gömlek , body, thsrt kullanabilirsiniz giydirmek için .

ablam baya kendini geliştirdi yılbaşında eniştem için çoook güzel bir yılmaşı hediyesi hazırladı...eğerki kısmetimizde evlilik varsa bende kendi zevkim ve becerimle özel hediyeler hazırlayacağım hayatımda hiç kimse olmadı:)hep ilk ve tek olsun dedim ve o kişi için özel tasırımlarımı yapacağım:)hediyeler benim için çok özeldirler ve onunda hak edecek insanlar için yapın...çünkü bazek çok uğraşıp hazırladığınız emek harcatıklarınızın değersiz insanlarca değeri kalmıyor...

Son düzenleme:
çok haklısın destinacım gerçekten el emeğiyle yapılan bir hediyeyi hakeden biri kullanmalı :) umarım sende herşeyi hakeden doğru insanı bulursun hayatım :)

Teşekkür ederimmm cnmm valla ben bunu sevglime değil kendi rahatım ve keyfim için kndime yapıcammm.. 2 YIldır erkek arkıma cok sey aldım ama hep alma çorap alsan yeter dedii bu senede hiçbirşy almıycammm el emeğimi hakediyorr ama kendim daha cok hakediyorummmm:66::66::66::66::66:

ablam baya kendini geliştirdi yılbaşında eniştem için çoook güzel bir yılmaşı hediyesi hazırladı...eğerki kısmetimizde evlilik varsa bende kendi zevkim ve becerimle özel hediyeler hazırlayacağım hayatımda hiç kimse olmadı:)hep ilk ve tek olsun dedim ve o kişi için özel tasırımlarımı yapacağım:)hediyeler benim için çok özeldirler ve onunda hak edecek insanlar için yapın...çünkü bazek çok uğraşıp hazırladığınız emek harcatıklarınızın değersiz insanlarca değeri kalmıyor...

Kesinliklee haklsın şekerimm alkışlamak istiyorumm:46:

Teşekkür ederimmm cnmm valla ben bunu sevglime değil kendi rahatım ve keyfim için kndime yapıcammm.. 2 YIldır erkek arkıma cok sey aldım ama hep alma çorap alsan yeter dedii bu senede hiçbirşy almıycammm el emeğimi hakediyorr ama kendim daha cok hakediyorummmm:66::66::66::66::66:

bende kendime yaptım canım çok rahat bişey bu sarılıp uyuma hissini yaşatıyo şimdilik :)

kızlar bende orjinal bir hediye arıyordm ne zamndır sonra bi sitede gazete yapın sevgilinize tarzı bişy gördüm:D:D:D işte başlık falan koyuyosn. resmlerini ekliyosun vs vs. onu yaptırıyorm şimdi.biz sevgilimle 7 yılı doldurcaz inşallah bu nisanda.

onun içinde başka bir planım var hemen onuda anlatıym kızlar. bir defter hazırlıcam fotolarımzdan oluşan altına o günkü duygularım hatırladıklarım yazıcam hepsini. aralara sevdiğimiz şarkıların sözlerini fln yazıcam. sonra o defteri beyaz düz bir kağıtla kaplıcam . yalnız işin can alıcı kısmı şimdi geliyor:

kabın içine geleceğe mektup yazıp saklıcam. 'sanırım evlendik ve bu bizim ilk yıl dönümümüz olsa gerek...' vs. diye. ilk yıl dönümümüzüde bak bakalım yıllardr elindeki şu defterin içinde ne varmış..:D bakalım umarım boşuna heycan yapmıyormdr. adam bide bu ne be demesn de:1:

elifcim süperrr bunların hepsi , biz yaklaşık 1 senedir defter tutuyoruz gittğimz yerlerde çekildğmz fotoları yapştrıyoruz sadece kendimizi kesip ve altına o günü anlatıyoruz ayrı ayrı defter bazen bende bazen sevgilimde kalıyor. yanındayken ogün hissettiklerimi yazıyorum onun yazdıklarının kenarlarına köşelerine cevapta yazıyorum bazen facebook gibi eda bunu beğendi yazıyorum :)
senin fikrin süpermiş içine bi kağıt saklama olayı gerçekten çok şaşırır ve sevinir yapalım bunu elifcm :)

ay canım bu çok güzelmiş ya ben de yapmak istiyorum hadi malzemeleri aldık peki nasıl yapıcaz bu kolunu ellerini falan biraz açıklar mısınn :1:

Back
X