sevgililer günü konusu, dert değil serzeniş

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
sevgililer günü, sevgi günü, seviyoruz günü, gösteriş günü kim ne derse desin 14 şubat konusu açıyoruuumm açtım.

kavga çıkarmak değil amacım anlamasını bekliyorum ama içimden sıcak davranmak gelmiyor '' sende bişeyler var bişey mi yaptım?'' diyor.

8. ayımıza girdik henüz çok yeni ama çok güzel giden bi ilişkim var. hatta öyle güzel ki evliliğe dair fazlaca konuşuyoruz, tasvip etmesem de bana karıcım demeyi çok seviyor e karşılığını veriyorum, uzak mesafe ilişkimiz var ayda 2 kere görüşebiliyoruz ancak ama yanımda hissettirir hep. Bu ilk sevgililer günümüz ve ben en basit ennn basitinden bir çiçek bekledim. parasız değil öğrenci değil gayet güzel kazanıp çalışan bir bey bu. dün telefonda '' sürpriz yapmayalım 14 şubat için bence böyle dayatılmış bir gün değil de beklemeyen sürprizler güzeldir'' kafasında. evet ama bana beklenilmeyen bi zamanda tek bir sürpriz yapmamışsan bu cümleyi kuramazsın.
Ben sanırım çok bekledim, bi çiçek bekledim, emek versin istemedim kalksın gelsin istemedim ama bi çiçek bile göndermedi. evde zaten tek başımayım ve şuan onunla konuşmak bile istemiyorum, abartıyor olabilirim ama sizce bunu ona söylemeli miyim ? yoksa boşver utandırma mı dersiniz ?

Daha kaç aylik ilisikde sana "karicim" diye hitap ederek kirolukta master yapan biri ile lütfen beraber olma canim

Ve 14 subatin dayatilmis bir gün olmasi ile alakasi yok, odun yada yukarda bahs ettigim gibi, kiro oldugundan dolayi emek vermedi. Ortamlarda "ben kapitalist düzene karsiyim yeaa" dersin kim anlayacak havasinda.

Siz böyle günlere önem veriyorsunuz o vermiyor. Bu noktada anlaşamıyorsunuz demektir bu.
Ama çok da önemli değil bence.
Kendinize ait özel günlerinizde tavrı böyle olmayacaksa tolere edilebilir.
Mesela benim için hiç hükmü yok bu günün.
Ama doğum günümü, evlilik yıldönümümüzü önemserim,önemsensin isterim.
İ

Sahsen ben 14.Subat‘i sevmiyorum, kutlamam, beklemem.

Ama sen bekliyorsan eger, bunu dile getirmek en dogal hakkin. Bence düzgün bir sekilde anlat. Bir cicek alsan sevinirdim de.
Kendi sevmiyor olabilir ama bir iliskide sevdigimiz kisinin beklentilerini hice saymamaliyiz. Hele sadece bir cicek ise.

Biz de kutlamıyoruz, zerre umurumuzda değil ama dediğiniz şeye katılıyorum, sevgililer günü kutlamayalım, beklenmeyen zamanlarda yapılan sürprizler daha güzeldir diyebilmesi için, o sürprizleri yapıyor olması gerekir. Yaptığı şeyin kapitalizm düzende bir çark olmamakla değil, emek vermeyeyim, özen göstermeyeyim ama ilişkim devam etsin tembelliğiyle alakası var. Karıcığım diyerek laf salatası yapana kadar, karşısındaki insan sevgilisiymiş gibi davransın önce. Sevgili olmak daha güzel ayrıca, karı-koca durumuna geçince bir çok insan salıyor. Sizinkinin salması için lafını etmek bile yetmiş. İyi ki gerçekten karısı değilsiniz. Ama diğer yandan da bakalım olaya. Siz ona ne hediye gönderdiniz? Sevgililer günü erkeğin kadına hediye aldığı bir sistem üzerine mi inşa edilmiş? Bir şey almadıysanız, siz de salmışsınız demek ki.

Dayatma meselesi değildir ki bu. İnce fikirdir değer vermedir.
Ben de bu kapitalizmin oyunu olayına gülüyorum. Çocuk kandırmak gibi geliyor hatta. Poponuzda levis kot elinizde iphone ama iş bir dal çiçeğw gelince hepsi sosyalist komünist.
Ben de beklerdim özetle haklısınız. Ha ben kafasına vura vura öğrettim. Özel günlerde çiçeksiz gelmez. Vur kafasına. Söyle. Bilsin öküzlüğünü, tripte yap surat da as

ben ara ara sürprizler yaptım, ki doğum gününü elimden geldiğince güzel şekilde kutladım. beklentim hediye maddi bişey değildi zaten, ulu orta bi çiçekti :)

nasıl öğrettiniz :) bi yardım şu garibe

Aslında 14 şubat gibi günleri hiç sevmeyen biri olarak abartmışsın diyemem çünkü haklısın tabi ki 8 aydır bir beklenilmeyen zaman yok muydu bişey yapmadı şimdi dün kalkmış bunu söylüyor. Aslında tam o anda yapıştırsaydın cevabı 8 aydır bugünü mü bekledin bunu söylemek için deseydin

4 yıldır göremedim ben de çok üzülüyorum malesef

nasıl öğrettiniz :) bi yardım şu garibe

Ağzına ede ede. Benimle huzur istiyorsa özel günlerde hediye iki dal çiçek beklerim gelmiyorsa da huzur bırakmam iyi biliyor. Doğumgünü, sevgililik ve evlilik yıldönümü ve sevgililer günü, yılda dört kere bana çiçek alacak bir zahmet açıkça da söyledim bunu.
Kadınlar günüymüş, anneler günüymüş beklentim yok ona şükrediyor artık

Bende 14 şubat için kocamın çamaşırlarana katladım Hastayım günlerdir katlayamamştım bence gayet güzel bir hediye oldu Neyse bizim için bugün çok normal bir gün ki evliliğimizin ilk sevgililer günü Tabi bu herkes için aynı olmayabilir eğer içinizde kalacaksa söyleyin... başta söyleyin ki sonradan belki sizin için önemli olduğunu anlayıp dikkat eder..

ben ara ara sürprizler yaptım, ki doğum gününü elimden geldiğince güzel şekilde kutladım. beklentim hediye maddi bişey değildi zaten, ulu orta bi çiçekti :)
Olayı maddiyata indirgemedim zaten ben de. :) Sevgililik kurumu iki kişi içeriyor ya, acaba sadece karşı taraftan mı bir şeyler bekliyorsunuz, onu anlamaya çalışıyorum. Ondan beklediğiniz şeyleri siz yapıyorsanız ama karşılık bulamıyorsanız, kesinlikle haklısınız. Bunun çözümü de bir kere açıkça beklentilerinizi konuşmaktır. Sen önemsemiyor olabilirsin ama ben önemsiyorum diyeceksiniz. Bakalım bir sonraki olayda ne yapıyor. Söylediklerinizi dikkate alıyor mu, salmaya devam mı ediyor bunu anlamak için bir fırsat işte.

İletişim önemli. Kendi kendinize kurulup üzülmenin size de ilişkinize de karşınızdaki insana da faydası yok. Ben istiyorum diyeceksiniz, demiyorsanız da adama vahiy gelmesini beklemeyeceksiniz. Ki adam kutlamayalım demiş, kendini ifade etmiş. Pasif agresif tavır sergileyen sizsiniz.
karıcım kocacım meselesine çok güldüm ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…