sevgililer günü konusu, dert değil serzeniş

Benim esimde hic onemsemez sevgililer günü evlilik yıldönümü vs.. bende pek takilmiyorum doğrusu. 6 yıl önce araba aldı benim üstüme artık 20 yıl hediye istemezsin dedi. Bugünde aaa bugün sevgililer günü daha 14 yıl rahatım dedi. sanki bana hediye al demisim gibi hicbirsey soylemese daha iyiydi.Simdi ben bu adama ne diyim kavga etsem yine benim huzurum kacacak. Evlilik ve ilişkinin sürekliligi icin terazide tartmak cok önemli yani eksiler ve artilari. Bu arada karıcım demesi itici geldi. *tamamen benim fikrim)

Hiç kimse biz kutlamiyoruz havasina girmesin bi 10 tl lik kalpli pasta almak bu ladar zor olmamalı sırf karşındakini mutlu etmek amaç sanki başka günler bizi çiceğe böceğe boğuyolarda ustüne bide 14 şubatta bekliyoruz he he yersen :KK66:
Karıcım ne ya :olamaz:

Biz oglumla kutluyoruz . :işsiz: ...

Aynı durumdayız benimki arada aklıma esince sürpriz yapar ama bende şu an çok üzgünüm .ya dedim bi de diyor ki bugünün ne önemi var herkes kutluyor ben sevmiyorum bu şekilde zaten kendisini değil karşıdakini düşünerek insan hediye alır ya bende kendimi bu konuda teselli edemiyorum maalesef:(

Hiç kimse biz kutlamiyoruz havasina girmesin bi 10 tl lik kalpli pasta almak bu ladar zor olmamalı sırf karşındakini mutlu etmek amaç sanki başka günler bizi çiceğe böceğe boğuyolarda ustüne bide 14 şubatta bekliyoruz he he yersen :KK66:
Karıcım ne ya :olamaz:
Ama kutlamıyoruz biz, havasından da çıkamıyorum bacım, artık odunsak da odunuz yapacak bir şey yok. :KK53: 10 tl'lik kalpli pastaya gülerim yalnız, 2 liraya probis alsa gözlerim kalp kalp olur ama. Başka günler çiçeğe böceğe de boğmuyoruz birbirimizi. Gerek var mı ya sürekli buna? Yıl dönümü, doğum günü kutluyoruz, senede birkaç sefer de ona küçük sürprizler yapın tavsiyesini uyguluyoruz, o kadar işte. Olmaz mı öyle? Oluyor gibi hissediyordum ama olmayabiliyor olma ihtimali de vardır belki. :confused:

Ilk sevgililer gununuz kutlamaliydi illaki cicek cikolataya gerek yok ama gönlünü almaliydi uzgunum...

Aynı durumdayız benimki arada aklıma esince sürpriz yapar ama bende şu an çok üzgünüm .ya dedim bi de diyor ki bugünün ne önemi var herkes kutluyor ben sevmiyorum bu şekilde zaten kendisini değil karşıdakini düşünerek insan hediye alır ya bende kendimi bu konuda teselli edemiyorum maalesef:KK43:

Benim eşimde arada süpriz yapar mesela 3 gün önce tatlı yapayim diye telkadayıfı alip gelmis. Birde yoldan ariyor sana cok sevinecegin birsey aldim diyor . Ne aldin dedim söylemedi .ne renk diye sordum. Sarı renk dedi.gelene kadar tek taş mı? Kolye mi? Diye düsünurken 750gr kadayif geldi. Bari pişmis hazir getirseydi. :KK67:

Benim eşimde arada süpriz yapar mesela 3 gün önce tatlı yapayim diye telkadayıfı alip gelmis. Birde yoldan ariyor sana cok sevinecegin birsey aldim diyor . Ne aldin dedim söylemedi .ne renk diye sordum. Sarı renk dedi.gelene kadar tek taş mı? Kolye mi? Diye düsünurken 750gr kadayif geldi. Bari pişmis hazir getirseydi. :KK67:

Gerçekten bunları napmali hiç bilmiyorum:))

sevgililer günü, sevgi günü, seviyoruz günü, gösteriş günü kim ne derse desin 14 şubat konusu açıyoruuumm açtım.

kavga çıkarmak değil amacım anlamasını bekliyorum ama içimden sıcak davranmak gelmiyor '' sende bişeyler var bişey mi yaptım?'' diyor.

8. ayımıza girdik henüz çok yeni ama çok güzel giden bi ilişkim var. hatta öyle güzel ki evliliğe dair fazlaca konuşuyoruz, tasvip etmesem de bana karıcım demeyi çok seviyor e karşılığını veriyorum, uzak mesafe ilişkimiz var ayda 2 kere görüşebiliyoruz ancak ama yanımda hissettirir hep. Bu ilk sevgililer günümüz ve ben en basit ennn basitinden bir çiçek bekledim. parasız değil öğrenci değil gayet güzel kazanıp çalışan bir bey bu. dün telefonda '' sürpriz yapmayalım 14 şubat için bence böyle dayatılmış bir gün değil de beklemeyen sürprizler güzeldir'' kafasında. evet ama bana beklenilmeyen bi zamanda tek bir sürpriz yapmamışsan bu cümleyi kuramazsın.
Ben sanırım çok bekledim, bi çiçek bekledim, emek versin istemedim kalksın gelsin istemedim ama bi çiçek bile göndermedi. evde zaten tek başımayım ve şuan onunla konuşmak bile istemiyorum, abartıyor olabilirim ama sizce bunu ona söylemeli miyim ? yoksa boşver utandırma mı dersiniz ?
Ah ah sen ne diyosun şekerim dün eşime mağazada parfüm denediğimi saçıma sıktıgımı ve midemi bulandırdıgını kokusunu beğenmediğimden sacımı topladıgımı söyledim. Gitmiş onu almış bugün. Bir de diyor ki ben beğendin sandım sana da yaranılmıyor😂

sevgililer günü, sevgi günü, seviyoruz günü, gösteriş günü kim ne derse desin 14 şubat konusu açıyoruuumm açtım.

kavga çıkarmak değil amacım anlamasını bekliyorum ama içimden sıcak davranmak gelmiyor '' sende bişeyler var bişey mi yaptım?'' diyor.

8. ayımıza girdik henüz çok yeni ama çok güzel giden bi ilişkim var. hatta öyle güzel ki evliliğe dair fazlaca konuşuyoruz, tasvip etmesem de bana karıcım demeyi çok seviyor e karşılığını veriyorum, uzak mesafe ilişkimiz var ayda 2 kere görüşebiliyoruz ancak ama yanımda hissettirir hep. Bu ilk sevgililer günümüz ve ben en basit ennn basitinden bir çiçek bekledim. parasız değil öğrenci değil gayet güzel kazanıp çalışan bir bey bu. dün telefonda '' sürpriz yapmayalım 14 şubat için bence böyle dayatılmış bir gün değil de beklemeyen sürprizler güzeldir'' kafasında. evet ama bana beklenilmeyen bi zamanda tek bir sürpriz yapmamışsan bu cümleyi kuramazsın.
Ben sanırım çok bekledim, bi çiçek bekledim, emek versin istemedim kalksın gelsin istemedim ama bi çiçek bile göndermedi. evde zaten tek başımayım ve şuan onunla konuşmak bile istemiyorum, abartıyor olabilirim ama sizce bunu ona söylemeli miyim ? yoksa boşver utandırma mı dersiniz ?
Siz onun için ne yaptınız?

Ben de 4 yillik evliyim 14 subat bizim icin ozel bir gun cunku o gun sözlenmistik peki sonuc ben kardesim istanbuldan geldigi icin ailemde kaliyorum ben cicekten gectim bir mesaj bekledim ama malesef arkadaslarimin hepsi foto paylasiyor sinirlerim bozuldu.bende whatsapta bir durum paylastim anlarsa dolu dolu yasa hayati dilinizi keskeler sarrmasin ve oyle birini sev ki ; gunduz gunese gece yildiza ihtiyac kalmasin yazdim.bu arada sizin konunuza gelince daha sevgiliyken boyleyse ya hic beklentiye gormeyin ya da belirtin

29 ocakta tanıştık eşimle, o yıl 14 Şubat'da çiçek almıştı bana sonra tarihe gömüldü sevgililer günü bizim için 😅 evlendikten sonra, doğum günleri ve evlilik yıldönümü yeterli kutlama için.

Ama sevgiliyken bir çiçek göndermek zor olmamalı. Zorlama diye kolaya kaçılıyor. Kapitalist sistemin gönüllü üyesi ol birçok konuda, iş sevgililer gününe gelince dayatmalar hoşuma gitmiyor de. 🥴 o içinden gelerek yapılacak sürprizler de hiç olmaz zaten. Para harcamak istemeyen erkeğin arkasına sığındığı bahane bence.

Son düzenleme:
Gerçekten bunları napmali hiç bilmiyorum:))

Ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez başka çaremiz yok. Ben böyle durumlarda iyi yönlerini düsünüyorum. 5 yasinda oglumuz var. Evine bagli bir adam.sigara icki vs yok. aldiği maasi bana veriyor. Bazı şeyleride görmezden geliyorum

8 ay az bir zaman değil. Eğer siz bir hediye alıp gonderdiyseniz beklemek hakkınız bence de. Normal zamanda da alıyorsa çiçek filan böyle devam eder gibi duruyor sonrası da.

29 ocakta tanıştık eşimle, o yıl 14 Şubat'da çiçek almıştı bana sonra tarihe gömüldü sevgililer günü bizim için 😅 evlendikreny sonra, doğum günleri ve evlilik yıldönümü yeterli kutlama için.

Ama sevgiliyken bir çiçek göndermek zor olmamalı. Zorlama diye kolaya kaçılıyor. Kapitalist sistemin gönüllü üyesi ol birçok konuda, iş sevgililer gününe gelince dayatmalar hoşuma gitmiyor de. 🥴 Para harcamak istemeyen erkeğin arkasına sığındığı bahane bence.

Benimkide evlilik yıldönümümüzde zaten aldigim maasi sana veriyorum .git begendigini kendin al ben zaten hediye istemiyorum sarılıp yatsak yeter dedi.Bende eline vilada sopası verdim şaşırdı bu ne dedi. Bende bu gece buna sarırıp yatarsın dedim.

Benimkide evlilik yıldönümümüzde zaten aldigim maasi sana veriyorum .git begendigini kendin al ben zaten hediye istemiyorum sarılıp yatsak yeter dedi.Bende eline vilada sopası verdim şaşırdı bu ne dedi. Bende bu gece buna sarırıp yatarsın dedim.

Siz çok tatlı bir çiftsiniz gibi geldi bana. 😀
Bu şekilde aradaki enerjinin tutması her şeyden önemli bana göre. Gerisi olsa da oluyor olmasa da. ☺️

Back
X