• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer günü nasıl geçer?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Gene sevgililer günü yaklaşiyor her yerde reklamları da çıkmaya başladı. Bu zamanlarda içimde hep bir burukluk oluyor, çünkü eşim bu tip şeylere karşı neymiş sevgililer günü insanlar para harcasın diye ortaya çıkarılmış mış mış.
Evlendiğimizden beri ya da öncesinde bana tek bir gül almışlığı yok. Hep başka çiçekler. Ha istemeye geldiklerinde almışlardı nişanda vs. kaydirigubbakcemile3 Değerli birşeyler zaten yok, bir defasında benim niye tektaşım yok demiştim de olur alırım sonra da yemekte pırlanta yeriz demişti kaydirigubbakcemile3 Öyle doğru düzgün bir hediye almadı hiç kitap falan aldı yani düşünsenize insan sevgilisine nişanlısına kitap mı alır ya siz söyleyin :roflol:

Merak ediyorum acaba böyle düşünen erkekler çoğunlukta mı yoksa bana mı denk geldi ki? Okurken yurtta kaldım o zaman sevgililer gününde kızlara acayip hediye sepetleri kocaman balonlar güller falan gelirdi. Belki gösteriş için yapıyorlardı bilmiyorum ki...
Benim de birkaç erkek arkadaşım olmuştu ama hiçbirinden böyle birşey görmedim. Kimse o günde bana özel birşey yapmadı.

Bu işin bir sırrı mı var ki acaba ben bilmiyorum. Ya da çoğunluktaki erkekler eşine ve ya sevgilisine bu günde özel hiçbirşey yapmıyor da reklam kirliliğimi var ortada? Sizlerin sevgilisi / eşi ne yapıyor ya da ne yapmalı?

sevgililer gününe bende zerre kadar değer vermem çok ticari bi gün
sadece benim ve sevgilimin günü değil kii 14 şubat herkesin günü
o güne dair özel bişiyimizde yok
yanii niye kutluyayım kii
yanii sen erkeklerden bahsettin ama bende bi kız olarak aynı kafaya sahibim ne gereği var :)))

bilmem tatlim deliye hergün bayram misali benim esim aklina estikce süpriz yapmisdir hep saolsun dünde yapti bugünde yapiyo yarinda dvm edicene eminim büyük kücük farketmiyo ne onun nede benim icin
tmm sevgililer günü herkeze ait dogru aslinda insanin sevdigi varsa senede bir gün bir defa diil hergün hatirlanmali ve anmali ama biz özel günlerde cok önem ve deger veririz bu yil kutliyamicaz o baska cünkü 14subatta nisan var esimin kuzeninin bütün gün kosturmakla gecicek 15subattada kizkardesimin hem dogum günü hemde istemeye gelicekler her erkek bir diil insanin icinden gelmeli bence bizimkisi karsilikli cok sükür
hatta benim kizkardesim 14subatta evlilik teklifi alicak :) haberi yok ici icinide yiyo ya abla beni istemeye gelicekler ama daha evlilik teklifi bile etmedi diye ona cok büyük bir süpriz ve unutulmaz bir gün olucagindan eminim isde onlarin sevgililer günü cogu insandan daha özel ve farkli olucak bence :)
canim senin icinde ne dicemi bilemedim inan ama esini seviyosan onu bu haliylede kabul etmen lazim ne diyim...insallah gönlüne göre olur

Bende o günü önemsemeyenlerdendim....Gereksiz buluyorum...Özel bir gün degil benim icin...:delphin:

Tabiki herkesin görüsü farkli...ama sahsi fikrim suki...Avrupada kutlanan her günü bizlerde kutlamak zorunda degiliz...Yok Noel, yok sevgililer günü, yok cadilar bayrami vs. vs. bunlar ne bizim dinimizde nede örf ve adetlerimizde kutlaniyor...niye böyle meraklaniriz anlamiyorum...Kendi özel günlerimizi unuttur olduk...Hem resmi hem dini ne güzel bayramlarimiz özel günlerimiz var...bazen onlara bu denli deger vermiyoruz :kahve:

Aslında sevgililer günü bahanesi, eşinden ya da partnerinden ilgi görmek isteyenlerin. Hatırlanmanın, hediyeleşmenin günü, zamanı olmamalı. Tam aksine ansızın, beklenmedik olmalı ki etkisi olsun, özel olsun. Unutulmamak, hatırlanmak, hatırda kaldığını bilmek, değer verilmek, önemsenmek, önemli olduğunu hissetmek her insan için hele biz kadınlar için önemli değerlerdir. İnşallah sevdiklerimizin hatırladıklarından oluruz.
İlle hediye almak ta gerekmez, bazen ummadığınız anda geliveren iki tatlı söz bile en büyük hediyedir insanın gönlüne...

sevgililer gününün hiç bir önemi yok benim için...o yüzden özel bi ilgi ya da hediye beklemiyorum vermiyorum da...

ben eşimden ufacıkda olsa bişi beklerim normalde belki hayır ama bu sene bekliyorum çünkü beni iki hafta önce çok üzdü doğum günümde o yüzden kendini affettirmesini istiyorum süprizzzzz

bende çok önemsemiyorum ama insan hatırlanmak istiyor açıkca söylemek gerekiyorsa ufak da olsa hediye bekliyorum

Eskiden önemserdik, eşim bana bende ona hediye alırdık.
Sonra eşime bizim yeteri kadar özel günlerimiz olduğunu;
bugibi sevgililer günü, anneler günü vs ayrıca kutlamaya gerek
olmadığını söyledim. Bana göre para üzerine kurulmuş bir döngü
bunların hepsi. Eşim bana yeterince değer veriyorsa; küçük süprizlerle
aşkımızı tazeleyebiliyorsak, sevip sevildiğimi hissediyorsam gerisi boş bence.
Artık normal her hangi bir günden farkı yok benim için sevgililer gününün.
a.s

çok gereksiz bir gün bence de ama öyle bir dayatılıyor, burnumuza sokuluyor ki bir bakıyoruz birşeyler bekler olmuşuz
biz kutlamayız, hediye de almayız, zaten ikimiz de hediye konusunda beceriksisiz biraz

çok sağolun içim rahatladı demek bizde bir sorun yok :)
ben eşimi olduğu gibi kabul ediyorum ne yapalım varsın hediyesi de olmayıversin ama bu sevgililer günü olayı kafamı kurcalıyordu.
Demekki o kadar da önemsenecek birşey değilmiş :teselli:

çok sağolun içim rahatladı demek bizde bir sorun yok :)
ben eşimi olduğu gibi kabul ediyorum ne yapalım varsın hediyesi de olmayıversin ama bu sevgililer günü olayı kafamı kurcalıyordu.
Demekki o kadar da önemsenecek birşey değilmiş :teselli:

canim benim ya kiyamam sana nede güzel ifade etmissin bencede kafana takma tatlim sevenler icin 365gün sevgililer günüdür sadece 1gün diil:teselli:

sevgililer günü,anneler günü,babalar günü vs...
bu tarz günler,sadece piyasayı canlandırmak adına kutlanıyor...
ben eşimi,annemi,babamı sadece bugünlerde hatırlamıyorum,hep aklımdalar,
eşinizden şikayet ediyorsunuz ama
eğer evinizde huzurluysanız,size değer veriyor,seviyor ve bunu hal ve
hareketleriyle gösteriyorsa bence,en büyük hediye budur...
sevgiler...

Back
X