ellerine saglik hamis hamaratim benim
cok hos olmus
yine döktürmüssün
hayal gücünle harika romantik ve lezzetli bir pasta cikmis ortaya
aklimda bulunsun bayildim cünkü
süpersin tatlim
senide karnindaki yegenlerimide cok öpüyorum
ellerine saglik hamis hamaratim benim
cok hos olmus
yine döktürmüssün
hayal gücünle harika romantik ve lezzetli bir pasta cikmis ortaya
aklimda bulunsun bayildim cünkü
süpersin tatlim
senide karnindaki yegenlerimide cok öpüyorum
canim incim benim cok tesekkür ederim degerli ve güzel yorumun icin cansii ben gecen yil yaptim bunu bu yil bulantidan eisme hic bisey yapamadim maaalesef ama gercekten cok güzel olmustu esimde cok begenmisti saol canisi denersin sen mutalak eminim afiyet olsun sanada..:icecream:
merhaba canim güzel yorumun ciin tesekkür ederim.
canim ben pasta simi kullandim yani baska bildigin simlerdne degil bu gida simi canisi sadece pastanelerde veya ambalajcilarda pasta ürünleri olan bölümde satiliyor bi zarari yok yani..
merhaba canim cok saol begenmene sevidnim..benim pandispanym hep böyle kabarir hic birgün daha sönük kaldigini görmedim masallah her yaptigimda tasar böyle.
kalipin ölcüsünü bilmiyorum desem ayip olmaz dimi:çok üzgünüm:ama en kücük yuvarlak boyut degilde onun bir büyügü yani orta boy kalip oluyor canisi ..malzemede böyle olunca güzel kabariyor ama herzaman icin kabartma tozunu en son kullanmaiy unutmayin ve sicka firina asla koymayin önce soguk firina koyup 125de 15-20 dk daha sonra 225de üzeri kizarana kadar güzeklce pisiriyoruz.