sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

ah ahaahhhh bizim ilk 14 subatimiz ewliyiz ustelik esimde romantiktir hani odun olsa odun dicem ama bizimki 14 subat odunu bu aya özel :)) gunah biz kutlamicaz benden bise bekleme diyen esime su cewabi werdim cuma gunu hediyelesiriz o zaman hediyelesmekte sevap hem dedim neyse verdim hediyesini ise giderken kapiya not yazdim astim hediyesininn arasina mektup yazdim koydum. paketi aldi acti mektubu hala okumadi bilee.... hediyede almadi gercekten siz sahit olun ben artik hic bi sekilde hediye almicam, yani alsamda öyle paket icine sarip supriz yapmiccam yani küstümm:((

kızlar ben rahatım vala sevgilim pazar geliyor okullar kapalı olduğu için. bi de biz sevgililer gününü aştık diye hediye flan almaz gibime geliyo doğum günnde alır ama sevgililer gününü sanmasamda ben son anda bişiler yapmaya karar verdim...dün bi kazak beğendim onu aldım bir de saat aldım bunlar sıradan şeyler ama asıl önemli olan kendim bir kutu hazırlıcam kutu için perdeciden kumaşlar tül aldım, uğur böceği süsleri aldım bir pasajdan. kutuyuda kendim süsledikten sonra içine hediyeleri yerleştiricem sonrada arkadaşımızın bahsettiği 4 numaralı sürpriz için zarfları koyucam kutuya ha bir de tahta bir kolye aldım bizim vardı kırılmştı anlamı özel tekrar aldım böylece kutum çok zengin gözükecek... ben bile kendime inanmıyorum aniden hevesim geliyor ve zor işlere kalkışıyorum... kızlar bence sevgiliniz romantikse ona böyle manevi değer katarak bir sürpriz yapın

bugun bızım hem sevgılıler gunumuz hemde evlılık yıl donumumuz esımle kayak yapmaya gıtcektık kacamak yapıp ama hamıle oldugumu ögrendık planlarımız ıptal oldu hatta boyle daha guzel oldu en buyuk hedıyemız

bugünü nasıl gecirdiginizide yazın kızlarr:16::16::16::16::16:

dün akşam bir konudan dolayı sinirlerimi bozdu nişanlım. onun etkisi hala sürerken, sabah bana mesaj attı ''sevgililer günü hediyesi olarak ne istersin?'' ben :53::53::53: (bi de balık burcu ya ''ben çok romantiğim duygusalım'' der, bu mesajdan ne kadar romantik olduğunu anlıyoruz:37:)

neyse sonra ben istemem birşey deyip konuyu güzellikle kapatmaya çalıştım ama içine sinmedi ki sonra aradı. dün bir saat düşünmüş ama bulamamış ne göndersem diye. en son kendisi çiçek gönderdiğinde ben istememişim, çikolatalı kek göndermek istemiş bilmem ne. bendeki sinir tavan yaptı tabii :47: bu defa sinirlerime hakim olamadım ve ''istemem çiçek falan. al çiçeğini başına çal '' dedim :47::47: tabi nişanlım :53::53:

sonrada sinirim geçti biraz :37::27: heh içimi boşaltmak iyi geldi. zaten kendisine de dedim, beni dinleyip anlaman yeter bu en büyük hediyedir. artık dikkat edecem diye söz verdi ama bakalım ilerde görecez sözünde durup durmayacağını =)

Son düzenleme:
bugun bızım hem sevgılıler gunumuz hemde evlılık yıl donumumuz esımle kayak yapmaya gıtcektık kacamak yapıp ama hamıle oldugumu ögrendık planlarımız ıptal oldu hatta boyle daha guzel oldu en buyuk hedıyemız

gidememıs olmanıza cok sevındım :) böylesi güzel bi habere sizi tanımasamda cok mutlu oldum..

ben hedıyemı aldım erkek arkadaşım bana ınternet sayfası armagan ettı..dogru okudunuz.. Bi sayfaya duygularını yazmıs resmımızı bırde muzık o kadar cok etkıleyıcıydıkı.. :o)

bende sureklı sarkı soyler şiir yazar gıtarcalar.. sürekli müzikle ılgılı oldugu ıcın mp3 armagan ettım..dınleyebılecegı kayıt yapabılecegı.. cok begendıgını soyoledı ama onunkının yanında hıc kalır :17:

daha aksam bulusacagız..Merakla beklıorum..zamanın gecmesını..

Kocam bana hic bisey almamis ben ona aldim versemi vermesemi?:14:
Bide aradi beni bügün dediki bügün sevgililer günüymüs yani biliyor:5::5::5:
onu icimden dövmek geliyor:57:

dün akşam bir konudan dolayı sinirlerimi bozdu nişanlım. onun etkisi hala sürerken, sabah bana mesaj attı ''sevgililer günü hediyesi olarak ne istersin?'' ben :53::53::53: (bi de balık burcu ya ''ben çok romantiğim duygusalım'' der, bu mesajdan ne kadar romantik olduğunu anlıyoruz:37:)

neyse sonra ben istemem birşey deyip konuyu güzellikle kapatmaya çalıştım ama içine sinmedi ki sonra aradı. dün bir saat düşünmüş ama bulamamış ne göndersem diye. en son kendisi çiçek gönderdiğinde ben istememişim, çikolatalı kek göndermek istemiş bilmem ne. bendeki sinir tavan yaptı tabii :47: bu defa sinirlerime hakim olamadım ve ''istemem çiçek falan. al çiçeğini başına çal '' dedim :47::47: tabi nişanlım :53::53:

sonrada sinirim geçti biraz :37::27: heh içimi boşaltmak iyi geldi. zaten kendisine de dedim, beni dinleyip anlaman yeter bu en büyük hediyedir. artık dikkat edecem diye söz verdi ama bakalım ilerde görecez sözünde durup durmayacağını =)

:38: bu söz işte en büyük hediyedir yaa:16:bencede

belki bu sevgililer gunu geçti ama yinede bakan olur :) tanıştıgınızdan sevgililer gunune kadar olan duygularını yazabilirsiniz. ya da sürekli yanında olucak bişeyi anlamlı bi şekilde verebilirsiniz. mesela bi tesbihi yanından ayrılmadan gizlice cebine koyarak ufak tefek süprizler hos olur o gun için. bi dee bi kıyafet almşsanz ceplerini notlarla doldurmak romantik olabilir. :)

Back
X