Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünü nasıl gecirdiginizide yazın kızlarr![]()
bugun bızım hem sevgılıler gunumuz hemde evlılık yıl donumumuz esımle kayak yapmaya gıtcektık kacamak yapıp ama hamıle oldugumu ögrendık planlarımız ıptal oldu hatta boyle daha guzel oldu en buyuk hedıyemız
dün akşam bir konudan dolayı sinirlerimi bozdu nişanlım. onun etkisi hala sürerken, sabah bana mesaj attı ''sevgililer günü hediyesi olarak ne istersin?'' ben(bi de balık burcu ya ''ben çok romantiğim duygusalım'' der, bu mesajdan ne kadar romantik olduğunu anlıyoruz
)
neyse sonra ben istemem birşey deyip konuyu güzellikle kapatmaya çalıştım ama içine sinmedi ki sonra aradı. dün bir saat düşünmüş ama bulamamış ne göndersem diye. en son kendisi çiçek gönderdiğinde ben istememişim, çikolatalı kek göndermek istemiş bilmem ne. bendeki sinir tavan yaptı tabiibu defa sinirlerime hakim olamadım ve ''istemem çiçek falan. al çiçeğini başına çal '' dedim
tabi nişanlım
![]()
sonrada sinirim geçti birazheh içimi boşaltmak iyi geldi. zaten kendisine de dedim, beni dinleyip anlaman yeter bu en büyük hediyedir. artık dikkat edecem diye söz verdi ama bakalım ilerde görecez sözünde durup durmayacağını =)