Kesinlikle katılıyorum...Aynı cevabı bugün bir arkadaşa verdim . Sevgiyi bir güne sığdıramam planlı süprizden çok aniden aldığım hediyeler ve süprizler daha iyi geliyor bana:)
Riske girmiyor beğendi beğenmedi diye...Vallahi eşim bir hafta önce para verip aşkım 14 şubat için kendine ne istiyorsan al dedigenelde çiçek alır ama almasa bile canı sağolsun çok takılmam böyle şeylere :)
Ne geldi kaç parfüm...?Ya ben severim her türlü sevgililer günü olsun olmasın insanın sevdiği bişey alınca mutlu oluyor sevdiğine de bişey alınca mutlu oluyor....
Ben tüm yıl içinde çekindiğimiz fotografları bastırdım kendimede ona da aynısından hırka aldım... birde çikolata tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Oda bu gün garibim gezerken sonunda pes etti aşkım sana ne aliym dedi ya bi türlü karar veremedim ( baktim spor giyim mağazasında) bende parfüm al dedim ( hiç sevmez çünkü) kaç tane dedi 9 10 tane dedim tabi şaka niyetiyle
Yarında yanıma geliyobu gece konuşamadık ceza olarak o 10 tane parfümü alırsın artık dedim şaka yapmıyordum hiç tereddüt etmedi bakıcaz artık ne gelicek
Sürekli oluncada bunaltırmi acaba insanı hiç sürekli hediye alanın olmadi da...Ahahah ay aklıma geldi durun anlatayım :)) eşimle sevgiliyken her hafta sonu çalıştığım mağazaya kendisinden mutlaka çiçek gelirdi. 1 oldu 2 oldu 3 4 5 6...... Derken. Sıkıla sıkıla dedim ki 'artık çiçek yollamasan mı acaba babamdan saklayamıyorum artık' dedim :) haydaa bu sefer kendisi ayakkabı sponsorummuşçasına ayakkabı getirmeye başladıböyle bildiğin yedek taban filan da alıyordu yanında abartmıyorum. :d neymiş kendim alıyorum diyebilirmişim babama bu sefer. Yahu dedim hafta sonu illa bana birşey alma günü mü ilan ettin yeter da şimdi ben diyorum şu çizmeler çok güzel ya alayım mı
Bakır hemde şanslısın...Arabanın farı zayıfladığı için far almış Xzenon far, bakırmış yuvası plastik değilmişben de ona gratisten hediye bakıcam
Kendin için herşeye değer... Aynen kendimim benim...Ben de cânım kendime kahve yapıcam
Ama sabah yapıcam şu an çok üşeniyorum.
Gerçi kalkıp mutfağa gitmeye değmez miyim, niye şimdi yapmıyorum?
Iyi de ne alaka şimdi değer mevzusu.
Yok yok kesin benim gözüm dışarılarda. Zaten ilgim de azalmıştı kendime. Birliktelik yıldönümümüzü unuttum ayol !(doğum günüm)
Evet... Görüldüğü üzere kendisiyle bile kavga etmeyi başaran biriyim
14 Şubat'ımız kutlu olsun sevgili kulübüm!En çok kendimizi sevelim
Aynenn :) ) zaten biz yıldönümü doğum günü filan daha çok önemli bizim için sevgililer günü o kadar da önemli değil :)Riske girmiyor beğendi beğenmedi diye...
Ayyy sormaNe geldi kaç parfüm...?
Ooo iyisin çıtayı yükseltmeye başlamış enişte seneye kadar yatırım yapmaya basla simdiden ne istiyorsan arada beynine işle...Ayyy sormaresmen utandım parfüm almış geldiği gibi sarıldık sonra verdi parfümü mutlu oldum tabi bekle bi dakika diyip devamı geldi ama devamında parfüm değilde pırlanta gerdanlık gelince ben şok
Sanırım komple önümdeki bütün sevgililer günü hediyemdi bu
Valla bende şaşırdım şu krizde bu hediye allah herkese istediğini nasip etsin inşallah
Ooo iyisin çıtayı yükseltmeye başlamış enişte seneye kadar yatırım yapmaya basla simdiden ne istiyorsan arada beynine işle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?