Kizlar dogru yeremi actim konuyu bilmiyorum....Baktim böylede bi konu bulamadim...daha yeni üyeyim bu siteye...cok sevdim bu siteyi....hepiniz harikasiniz...baktim herkez bir derdine derman buluyo bende size birsey danismak istedim...
Benim kiz arkadasimin sevgilisi arkadasima güzel bir süpriz yapmak istiyor.... bir kac bir sey düsünmüs banada dedi yardim edermisin dedi güzel birseyler hazirlamak istiyorum bir fikrin varmi dedi....bende düsün düsün aklima hic birsey gelmedi kizlar ya...belki siz yazarsaniz size sevgiliniz ne yapsa cok seviniriz....Hem kendi aramizda sevgililer gününü konusmus hemde herkez kendi istediklerini ne beklediklerini falan yazar diye düsündüm.......
Yardimci olmaniz dilegi ilee...
insallah konumda silinmeezzz....
hadeee bakalimmm kizlllaarrr öpüldünüz ...

Benim kiz arkadasimin sevgilisi arkadasima güzel bir süpriz yapmak istiyor.... bir kac bir sey düsünmüs banada dedi yardim edermisin dedi güzel birseyler hazirlamak istiyorum bir fikrin varmi dedi....bende düsün düsün aklima hic birsey gelmedi kizlar ya...belki siz yazarsaniz size sevgiliniz ne yapsa cok seviniriz....Hem kendi aramizda sevgililer gününü konusmus hemde herkez kendi istediklerini ne beklediklerini falan yazar diye düsündüm.......
Yardimci olmaniz dilegi ilee...
insallah konumda silinmeezzz....
hadeee bakalimmm kizlllaarrr öpüldünüz ...